- 17 Şubat 2014
- 634
- 11
- 48
Etekler 7 ser tl bikini 10 tl bi defa giyildisiyah ve beyaz eteklerin ve ilk yüklenen bikininin bedenleri fiyatları nedir ve bikini kullanılmışmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etekler 7 ser tl bikini 10 tl bi defa giyildisiyah ve beyaz eteklerin ve ilk yüklenen bikininin bedenleri fiyatları nedir ve bikini kullanılmışmı
Etekler 7 ser tl bikini 10 tl bi defa giyildi
eteklerle takas düşünürmüsünüz sayfama bakın isterseniz
eteklerle takas düşünürmüsünüz sayfama bakın isterseniz
bekleten arkadaslardan henüz kesin cevap alamadım
ilk ciddi alıcıya veriyorum artık haberiniz olsun bekletmiycem
mavi kareli etek, siyah beyaz çizgili mini elbise, beli ipli siyah mini etek birde sarı şortlu takım üst ve alt hepsini begendim 38 beden giyiyorum bana olur mu onlar bide hepsi ne kadar olur canım uygun bi fiyat verirsen alabilirim
30 tl tutuyo 25 e yollarım size hayırlı olsun:)
30 tl tutuyo 25 e yollarım size hayırlı olsun:)
canım birde 5 numaralı fotodaki gri elbise askıları beyaz olan hepsini 30 yapsan olur mu
ilk istediklerin 25 demiştik diğer 3 parçada 17 tutuyo 42 tl yapıyo düz hesap 40 olsun
canım o griyi ben elbise sanmıştım elbise değilse kalsın o diğerleri ne kadar tuttu bide ben ilk defa alışveriş yapıyorum adresimi nerden yazıcam
canım o griyi ben elbise sanmıştım elbise değilse kalsın o diğerleri ne kadar tuttu bide ben ilk defa alışveriş yapıyorum adresimi nerden yazıcam
aldım mailine bilgilerimi yolladım geldimi
yarın yada pazartesi kargonu yollarım güle güle giy canım :) aldıklarını teyit edelim tekrar karışıklık olmasında:)
tamam canım bekliyorum heyecanla ben sana burdan sayıyım sarı şortlu alt üst, mavi kareli etek, siyah etek, beyaz etek, siyah beyaz çizgili elbise, diesel şort