• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerim (resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi _rz_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım aldıklarını güle güle kullan. Bu ürünleri tupperwareden mi aldın acaba?

EDIT: Bu arada canım, Balıkesirliymişsin dikkatimi çekti. Bana Balıkesirde iyi bir kuaför ve iyi bir fotoğrafçı önerebilir misin? 19 Eylülde bir düğün de orda yapacağız da. Sağ ol şimdiden.

Son düzenleme:
Canım balıkesırde endüstri meslek lisesinin o tarafta ısık ev tekstıl var buyuk bır magaza oradada ceyızlık esya bulabılırsın .

hanne 54 evet tupperware den canım.
Kuaför sormuşsun, balıkesir küçük bir yer ama çok fazla kuaför var. Ama tavsiye edebileceklerim Nejat, Elmas, 52 Evler Saç tasarım merkezi.

Fotografçı da ya Varol'a yada Yerce'ye gidebilirsin. Varol açık alanda çok güzel çekimler yapıyor. İnternet sitesi var girip bakabilirsin.

Sormak istediğin başka bir şey varsa özelime yaz canım...

kırmızı ve siyahı seviyorsun galiba... iki rengin uyumu çok hoş... güle güle kullan

Linensteki bornoz setlerine baktım annem bunlar çok ince beğenmedim dedi aldırmadı, soleyde bir tane baktık annem kalitesini beğendi bende desenini.(Binbir gece modeli) Ama linens kullananlarda çok memnun kafam iyice karıştı. Küçük ev aletlerimin hepsini tefal aldım ütüyü de oradan alırım diyordum, philipse de bakıp öyle karar vereyim özellikle tavsiye ettiğiniz bir modeli var mı? Tavsiyelerinize teşekkür ederim.

Beğendiğim bornoz takımı bu sizce nasıl? çok mu abartılı

Bornoz takımı süper ama linensin ve soleyin sitesine baktım göremedim tam olarak ne markaydı ?

Back
X