Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben sadece evmanya' dan alışveriş yapabildim şimdilik, ama altıncı cadde, dekoreko, evim net. ve pera bulvarını da takip ediyorum sürekli, şuan alınacak acil bir şeyim yok, almak istediklerim acelesi olmayan şeyler olduğundan acele etmek istemiyorum. Evmanyadan aldıklarım da sorunsuz geldi, hepsini ayrı ayrı tedarik ettikleri için, sanırım bir 10 gün bekledim. Ama sorun yok, sorunsuz gelsin de zaten köşe başı bekleyecekler uzun bir süre.
Birde englısh home' dan online alışveriş yaptım 2 kez, hem çok güzel indirimler oluyor, hemde 3 gün içinde siparişi teslim ediyorlar, hatta en son siparişimi cuma yaptım, bugün 11' de elimdeydi. Teslimat konusunda baya hızlılar.
evtekstilibul,maurer avm,markafoniden yaptım sadece markafonide arada saçmaladılar ama düzelttik onlarıda diger ikisi eksiksiz ve çok erken geldi ürünlerim memnun kaldım