• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizimiz için hangi sitelerden alış verş yaptık

loove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
320
2
48
Adana
kızlar hepimz için bence çok önemli hangi sitelerden alışverş yapıyoruz memnun kaldık mı yazarsanız sevnirim

Ben sadece evmanya' dan alışveriş yapabildim şimdilik, ama altıncı cadde, dekoreko, evim net. ve pera bulvarını da takip ediyorum sürekli, şuan alınacak acil bir şeyim yok, almak istediklerim acelesi olmayan şeyler olduğundan acele etmek istemiyorum. Evmanyadan aldıklarım da sorunsuz geldi, hepsini ayrı ayrı tedarik ettikleri için, sanırım bir 10 gün bekledim. Ama sorun yok, sorunsuz gelsin de zaten köşe başı bekleyecekler uzun bir süre. :1:

Birde englısh home' dan online alışveriş yaptım 2 kez, hem çok güzel indirimler oluyor, hemde 3 gün içinde siparişi teslim ediyorlar, hatta en son siparişimi cuma yaptım, bugün 11' de elimdeydi. Teslimat konusunda baya hızlılar. :34:

bende trend yoldan yaptım ama elbıseydı cook teşekkürler hemen önerilerine bakıyorum

evim net, daybuyday , trendyol, morhipo , markafoni, altıncı cadde, madalion, bongavon,english home, deveyuku, dukkan360, büro teknik aklıma gelenler şimdilik bunlar ufak tefek sorunlar yaşadım ama halledilemeyecek şeyler değildi tavsiye ederim

evtekstilibul,maurer avm,markafoniden yaptım sadece markafonide arada saçmaladılar :22: ama düzelttik onlarıda diger ikisi eksiksiz ve çok erken geldi ürünlerim memnun kaldım :12:

Back
X