- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
-
- Konu Sahibi cerenozlemk
Bende pek desenlı istemiyorm ama bu fiyata anca bunu bulabildim.. daha mağazalara bakıcam birazdaha araştırayım en iyisi aldıktan sonra beğenmeyip pişman olmak var bideBence boyle desenli sekilli alma kuzum ya bak bendede bu setten var ama dümdüz sade her takmla kullanrsin ben boyle desenli set sevmym ya(( bende tek tek tamamladim ama sade düz yaptm
Bende pek desenlı istemiyorm ama bu fiyata anca bunu bulabildim.. daha mağazalara bakıcam birazdaha araştırayım en iyisi aldıktan sonra beğenmeyip pişman olmak var bide
Tamam canım sagol paşabahçeye gidicem o aklımda zaten :)Bulup almis olmak icin alma 480 tl cöpe atilcak bi para degil... Hem yarin oburgun sklrsinda emin ol cunku hepsi ayni desen... Pasabahcemagazalari vardir elbet avmlerden birinde git oradan set yap tek tek daha güzel oluyor..
Tamam canım sagol paşabahçeye gidicem o aklımda zaten :)
Teşekkür ederimm inşallahh:)Canım topiğine bayıldımmm, zaten hemen hemen benim çeyizimle aynı ürünler çelik tencere seti, çkb takımı ve kahvaltı takımımız aynıben 2sene önce n11den karacanın çelik tencere seti, çkb takımı, kahvaltı takımı ve yemek takımını toplam 1600e almıştm iyikide almışımPink moreu bende takip ediyorum çok hoş duruyor desenleri . Hepsini iyi günlerde kullan kocacığınla inşallah
Güzel yorumun icin cok tesekkür ederim canım. Çeyize başladıgımdan beri büyük parçalar almaya çalışıyorum. Ufak tefek seyler gereksiz yer kaplıyo almamaya calısıyorum. Mesela en son 4tane kupa, 3tane tencere tipi borcam aldım annemin zoruyla. Bunları çeyizden saymıyorum pekCanım ben senin topigini daha once gezip yorum yaptim sanıyordum simdi tekrar bi bakim dedim yapmamisim yaTatlim her seyin ayri bi hos sadece gunluk yemek takımın benim tarzim değil ama yinede cok hoşuma gitti Hiç ivir zivir bisi almamissin bu konuda ayri bi tebrik ederim seni buyuk parçalarla gidiyorsun hep Kirmizi nevresimi bende cok almak istemistim sonra siyah olmasin icinde diyerek duz kirmizi aldim Guzel gunlerde mutlulukla kullan canim her birini
Aynen dedigin gibi kuzumm amin nazar degmesinEn guzelini yapiyorsun canim bende keske tutabilsem kendimi Bende herhalde cicekli seyleri uzaktan seviyorum Mesela english home a gidiyorum hersey cok guzel cok hos geliyo ama ben havlu disinda bisi alamiyorum begenip niyeyse sonra fark ettimki o tarz bi ev bana göre degil Son yillarda country moda zaten her sey cicekli senin sansin benim sansizligim tatlim O yuzden acikcasi ben cok zorlaniyorum uyum konusunda Bide cift kisilik dusununce onunda zevkine uysun oda begensin isteyince uyumu kaciriyorum son zamanlarda... Senin maşallah herseyin cok uyumlu olmus tatlimHer parcayi alirken 10 kere dusunuyoruz insallah musmustlu gunlerde kullanmak nasip olsun herbirimize
Tesekkür ederim daha guzelleri senin olsun canimHepsi cok guzeller ama granit tencerelere ve o kirmizi ayakli bardaklara bayildimm
Cook guzeller, gule gule guzel gunlerde kullanin
Niyee bence renkleri cok tatlii, goze hitap ediyor..Tesekkür ederim daha guzelleri senin olsun canimgranitleri bende bayılarak aldim ama pisman oldum pudra aldıgıma. Keske siyah kahve koyu tonlarda alsaydim dedim ama yapicak bisey yok artik
Görünüs olarak harika ama kararmasından korkuyorum bende. Etrafımda benimkilerden kullanan olmadıgı icin bilmiyorum canım kullaninca görücez ömürlük degil sonuctaNiyee bence renkleri cok tatlii, goze hitap ediyor..
Kullandikca karariyormuymus kii
Teşekkür ederim canim:)Güzel günlerde kullan canım çok şık