Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çeyizimin temel parçaları. Ve fikrinize ihtiyacım var
3 adet karaca home den tekli pikeler aldım yaz aylarında günlük kullanım için kullanışlı olur diye düşündüm. Lastikli çarşaf takımları da alacağım için pike takımı almadım hiç.
Aldıkların çok güzel allah aşkla kullanmayı nasip etsin eşinle beraber Homend çaycıyı evde kullanıyoruz çok memnunuz gerçekten özellikle kalabalık çay saatlerinde en büyük kurtarıcımız oluyor inşallah sen de memnun kalırsın canım
Aldıkların çok güzel allah aşkla kullanmayı nasip etsin eşinle beraber Homend çaycıyı evde kullanıyoruz çok memnunuz gerçekten özellikle kalabalık çay saatlerinde en büyük kurtarıcımız oluyor inşallah sen de memnun kalırsın canım
Canim ben saten delux nevresim takimi 2 tane aldim. Biri taç biri sarev.. İkisini de 150 TL civari aldim ama çok ciddi kkampanyalarla.. Çok araştırarak. Bitanesi dekorazon.com da %50 infirimle 250 TL yaziyodu ben N11 super firsat kampanyasıyla 150 TL ye almistim. İyi araştırma yapmak lazim.