• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyize ne zaman başlanmalı

başladım cnm bende
ama bende eşyalardan çok bebekler ayıcıklar var kaydirigubbakcemile3
aşkımla bi yere gittikmi beğendiğimizzi alırız

anooom kaydirigubbakcemile3 annenler görmüyor mu kız onları kullanıyor musun kaydirigubbakcemile2

yok kullanmıorum ncm benim saklıom ilyasa diom bana hediye alcaksan çeyiz için bişeyler al diom illa bana tavşanalıo bebek alıo ama bişiy söyleyeyimmi oyuncak alınca daha çok seviniorum

onun anlamı da farklı tabi :emir_bebek: :CüvCüv:
ben şimdik çıkıyorum 10da derse oturacağım diye söz verdim kendime sözümü tutaym :dance:
görüşürüz yine Şeniz

zeynep sultan evet o mama kaşıkları çok güzel. çok şeker.

canım hisarınkide güzelmiş. nehirde olanın adı diva çaydanlık diye geçiyo. bide ona bak.hisarın fiyatı ne kadar. bu 80-90 civarıydı..

aslında nehir in ürünleride güzel yaa. ben günlük çatal bıcak takımını ordan almayı düşünüyorum. biricik,zeynep siz nerden aldınız günlük çatal bıcak?

canım evet benim de dikkatimi çekti sade ve şık takımları günlük içinde kullanışlı.
ben hisardan aldım parça parça kendim tamamladım
12 yemek çatalı 12 kahvaltı çatalı
12 yemek kaşığı 12 tatlı kaşığı
12de çay kaşığı aldım 250 liraya.koca popolu birşey kaydirigubbakcemile3 anneme diyorum bunun eni biraz genişmi sanki diyorum da her eli kendi elin gibi mi zannettin normal bunlar diyor :)
çaydalık da 102 lira şimdi sipariş vermeyi düşünüyorum en son bakıyorum diğer sitelerdeki fiyatlarına da

adını unutmuşum hisarın sitesindeki -meridyen- yada -okyanus- olması lazım ikisi çok birbirine benziyor seçemedim.
misafir de aryıldızdan aldım.her aldığım şey gibi en düzlerini seçtim :1rolleyes:

bu da misafir için olan

Eklentiler

• $Elagantimage.webp
    $Elagantimage.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 66
güle güle kullan zeynepcim. evet biraz düz modeller :))

ben biraz daha çizgisi mizgisi olsun istiyorum. ay hep istiyorum zaten şu ara ama hiçbişey almadım. sadece kafamda planlıyorum:çok üzgünüm:

alırsın alırsın daha vaktimiz çok :lepi:
evet ya herşeyin düzüne kaçıyorum gözüm yoruluyor diğerlerinde zaten matlar çok çiziliyor diye mat karışık olanları hiç düşünmedim.

iyi günlerde kullan zeynepcim

nevresim takımı falan ne aldın sen aldıklarının listesini yapmıştın ama resim koymamıştın. keşke koysaydın topluca. böle sormazdım bende:kedi:

hazır sizi bulmuşken yorum alayım mıı
diğer konuda yazıyor gerçi ama çelikte emsan markasını biliyor musunuz tencere seti istiyorum çok kararsız kaldım eski bir marka arkadaşlarında anneminde söylediğine göre ama fiyatı diğerlerine nazaran uygun modeli de hoşuma gitti hem kibar hem cam kapaklı ama hiç gözümle görmediğim için ne yapsam bilemedim ekliyorum kızlar
biraz taksite gireyimde birkaç ay ne alsam diye düşünmeyeyim taksitlerimi öderim diyorum :hulya:

Eklentiler

• $emsan kuğu.webp
    $emsan kuğu.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 66
lilyum 21 canım beniimmmmm hepsini internette bulamadığım için yarım yamalak koymak istemedim açıkçası ama bulabildiklerimi koyayım istersen

Back
X