Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
model hoşuma gitti cnm benim
sen al böle güzel şeyleri ilerde belki evlendikten sona gelirriz size yemek yaparsın bize sizde bize gelirsiniz bende size yaparım nasıl ama zemuszemus
emsan iyi markadır. annemin kaç seneden beri kullandığı emsan tenecereli durur hala kullanırız yani ve modeli benmde çok hoşuma gitti canım ya çok kibar. fiyatı ne kadar bunun?
valla cnm tencere çatal kaşık falan almadım daha
aldığım şeyler mutfak için tabaklar bardaklar kaseler falan
pike nevresim takımı ben bian önce küçük eşyaları bitirmek istiorum cnm sonra onlar daha çok uğraştırıo büyükleri nişanlandıktan sona bakıcam
deryammm inşallah tatlım hayırlısıyla o günleri görürüz :Saruboceq:
lilyum çok sağol
o zaman kızlar ben çaydanlıkla bu tencere takımını sipariş vereyim takım da 205 taksitle.
şimdi resimlerle uğraşayım biraz bulabildiklerimi hemen ekliycem
yemek takımı
çatal kaşık takımı
cezve takımı
büyük çaydanlık
sahan takımı
ve tencere setini kütahyayla aryıldızın kampanyasından hepsini bir almıştım çaydanlıkta flan çok seçeneğim yoktu.
bunlar dışında bir tane krem kahve bir tane pembeli battaniyem
bunlara benzer havlularım
iç çamaşırlarım pijamalarım
bir tane kelebekten krem kahve dört mevsim nevresim takımım
bir de bellonadan yeşil tonlarında yaprak desenli normal nevresimim var.
almaya karar verdiğimize göre yeni orta boy çaydanlıkla tencere setini de tekrar ekliyorum kızlar.
hepsi bir eklenmeyecek büyük ihtimalle parça parça ekliyorum.
ve son
bulabildiklerim bunlar kızlar
baya iş görmüşüm dimi :lepi:
nazar boncuğu isterim ama çok korkarım olur mu :sinifsinif:
çok çok daha güzelleri sizin olsun inşallahh