Çeyize ne zaman başlanmalı

ana ne biçimsatıcıymış o öyle sinir ediyo insanı böyleleri amaan boşver canım bulursun bi yerde:sinifsinif:ayy evet ben tam olarak bu sene başladım çeyize zeynepcim bi iki bişey aldığım oldu önceden onu dedimyerimsenibenee nasılsın bakem

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
bende çaydanlık almaya karar verdim beğenmiştim bir model internet alym da diyorum hem eve gitmiş olsun

yani ben beğendikten sonra modası geçip geçmemesi fark etmiyo :)
annem bişey alırken de biliyor nasıl cazgırım
kadın getirir, bak beğenmedi isen değiştireyim der hep

beyaz eşya konusuna bende katılıyorum canım da
bende şöyle bişey var
ben nişanlandım daha önceden düğüne bikaç ay varken alındı bikaç tane küçük ev aletlerim ama düğüne az zaman kala nişanım atıldı :sinifsinif: o yüzden var o elektronik aletler
şimdi Allah nasip ederse 6 ay sonra var düğünüm ama ben naptım bütün küçük ev aletlerini yine de bitirdim :lepi: taksitleri çok az kaldı kaydirigubbakcemile3

canım bi yere senin aldığın bornozun aynısını sipariş edicem ama ayrıntıları bilmiyorum nettede baktım yok.
bu bedenlimi cnm bedenliyse kaçbedenkaydirigubbakcemile3birde kodu varsa yazar mısın
başka ayrıntılarda varsa onlarıda yaz sen en iyisikaydirigubbakcemile3

biricik yettim gari
takımın adı -hanedan gip- yazıyor ama hanedan gip olan başka bir model daha var bu topice de bir arkadaş eklemişti buna benziyor ama dantelin deseni farklı ilk sayfalarda görebilirsin.
lilyum 21 ekliyorum :)

Eklentiler

• $100_3250.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $100_3252.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 61
bedenlerine de ben hiç bakmamışım ama bayan 1 erkek 3 yazıyor eve gelince farkettim genelde böyle oluyor galiba o çok farketmez zaten

selen_ay hayırlısı olsun canım güzel günlerde huzurla kullan inşallah opuyorumnanaktan

yok canım standartmı ben tesadüf mü aldım bilmiyorum ama bayan 1 olur genelde.hiç bir yerde yada sitede de bornoz için beden seçeneği görmedim sen yine sorarlarsa bayan 1olsun dersin :sm_confused:

hımm zeynep sultan teşekkürler. bayaniçin olanı güzelmiş gerçekten.

çaydanlık almayı düşünüyorum dedin eğer öle çok pahalı bişi bakmıyorsan. nehir sitesine gir. ora bi çaydanlığı var hoşuma gitmişti benm hem jumbonun tarzına benziyo biraz

lilyum21 canım hisarda bir model beğendim onu alacağım inşallah pahalı ucuzluktan değil de hem iyi bir şey olsun diye hem çok hoşuma gitti dur onuda ekleyeyim :)nehire de bakym ama merak ettim hangi modeli?

deryammmmmm hoşgeldinnn a.s.

Eklentiler

• $hisar.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 46
çok şükür tatlım sen nasılsınnn
ya buarada lilyum şimdi nehrin sitesine bir şey bakarken mama takımı diye bir şey gördüm bebek için yalnızca 4kaşık 4 çatal ve 4 bıçağı var resmine bakarmısınız çok şeker bir bebek hediyesi olabilir :)

Eklentiler

• $mama-2.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…