Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
bende çaydanlık almaya karar verdim beğenmiştim bir model internet alym da diyorum hem eve gitmiş olsun
selen ay aynı benim kafadasın benim düşündüklerimi yazmışsın ben herşeyimi beğenerek alıyorum modası geçse nolur geçmese nolur 2 sene önce aldığım şeylere bile baktıkça bayılıyorum..modası geçer diye almayanlar var hepsi birdende olmuyoki acele alıcam derken ucuz şeyler almak zorunda kalınır diye düşünüyorum:umursamaz:en iyisi az az kaliteli güzel çeyizleri düzmek gerisi fasa fisohihoyyythihoyyythihoyyyt
selenay çoğunlukla katılıyorum ama elektrikli eşya için bence erken tamam yine kullanılır ama çok yenileri çıkıyormesela ilerde şu 4lü blendr setlerinden istiyorum robotu rendesi çorba karıştırıcısı mikseri nhep bir olanlardan onlar da çıkalı 3-4 sene ancak oldu.
biricik sen bir de 2 sene önce mi başladın bakayımklava:
buarada bahsettiğim yatak örtüsünü almadım sinir oldum adam hiç pazarlık yapmadı o kadar müdanasız konuştuki sanki ben alsam ne farkeder onun için almasam ne farkeder gibi bende almıyorum dedim çıktım :dilcikar:
bedenlerine de ben hiç bakmamışım ama bayan 1 erkek 3 yazıyor eve gelince farkettim genelde böyle oluyor galiba o çok farketmez zaten