• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizde nelerden kaç tane olmalı?

iby34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
1
0
86
31
merhaba kızlar uzun süredir takip ediyordum bende üye olup fikir danışayım istedim sizlere :) Yeni sözlendim şimdiye dek hiç çeyiz almamıştık yavaştan başlayalım dedik annemle. Kaç tane nevresim pike takımı yatak örtüsü vs olması gerekir yatak odası için? 3 tane saten pamuk nevresim aldım. Hepsini saten pamuk almayı düşünüyorum burda da çok güzel yorumlar yapılmış bir kaç tanede ranforce mi alsam acaba çok büyük bi kalite farkı oluyor mu? Uyku seti baktım ama eskisi gibi alınmıyormuş uyku setleri çok fazla model yoktu. Dört mevsim setler nasıl kullanışlı mı?

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Ben her şeyi gündelik almıştım, günlük kullanım için çünkü nevresim hemen eskiyor sık yıkamaya gelmiyor, en ucuzunda al geç zaten hediye de gelecek. Bu tarz şeylere para ayırmak yerine actifry, salata mak, kahve mak gibi senin hayatını kolaylaştıracak şeyler almanı öneririm.

Back