Çeyizde neler olmalı ?

Bak su takimi konusundada yapacagimi söyliyeyim sanada fikir olur 12 adet düz kadeh 12 adet mesrubat bardagi 1 adet sürahi alicam düz modellerden boyle takim yapicam cunku piyasada satilan su takimlari cok siradan geliyor bana hepsi cizgili modelli ve cay tabagina kadar ayni ürün... Su takimlari 600 tl gibi bir fiyat ve hic hoş degiller ama Paşabahçenin FD serisi var cok kaliteli ince cam üretiyorlar en azindan misafirlik urunlerini bu markadan 12 li 12 li tamamlarsin....

Ben nisanliyim canim dugunum seneye insallah , ceyiz icin cok arastirdim mutfak esyalarimda annemin 30 yillik EMSAN ürünlerinden yola cikarak EMSAN tercih ettim nevresimlerde TAC ve KARACA aldim ama nevresimde bile KARACA hakkinda cok olumsuz yorum var insallah sorun yasamam, KARACA yada SCHAFER mutfak urunlerinde tercih etme derim annemin bu markalardada tecrubesi var memnun degil bir tencere tam 2 kere firmaya gitti geldi seramik olmasina ragmen hala dibi yapistiriyor... Sac kurutma makinen duzlestiricin eger saglamsa memnunsan tekrar almana hic gerek yok çifter çifter mi kullanacaksin... 1 takim en azindan misafirlik kahvalti takimi al derim.. Vitrin artik coookkk eskide annelerimizin zamanlarinda kaldi ve ben cok hantal buluyorum vitrini ,ben evime yemek masasi ve bir adet duvar konsolu aynasi ile birlikte olacak sekilde boyle yaptiricam süs kadehi diye bir sey yok hic bir seyi süs olsun diye alma yemek takiminla uygun bir su takimi al konsolun icinede koyabilirsin onu bi zarari olmaz.. İstedigin herseyi sorabilirsin canim cevaplarim..
teşekkür ederim canım çok aydınlatıcı oldu. duvar konsolu için foto koyabilir misin fikir olur.
6 sene deyince evli misin acaba dedm =) yaşlar kaç
su takımı nerden alınmalı marka farkeder mi 12 kişilik sürahisiyle diyorsun sanırım??61 parça oluyor. 12li su bardağı meşrubat bardağı kadeh bardağı işte bende diyorum o kadeh bardağına gerek yok onu takımdan çıkarabilir miyiz?

Son düzenleme:
Ben nisanliyim canim dugunum seneye insallah , ceyiz icin cok arastirdim mutfak esyalarimda annemin 30 yillik EMSAN ürünlerinden yola cikarak EMSAN tercih ettim nevresimlerde TAC ve KARACA aldim ama nevresimde bile KARACA hakkinda cok olumsuz yorum var insallah sorun yasamam, KARACA yada SCHAFER mutfak urunlerinde tercih etme derim annemin bu markalardada tecrubesi var memnun degil bir tencere tam 2 kere firmaya gitti geldi seramik olmasina ragmen hala dibi yapistiriyor... Sac kurutma makinen duzlestiricin eger saglamsa memnunsan tekrar almana hic gerek yok çifter çifter mi kullanacaksin... 1 takim en azindan misafirlik kahvalti takimi al derim.. Vitrin artik coookkk eskide annelerimizin zamanlarinda kaldi ve ben cok hantal buluyorum vitrini ,ben evime yemek masasi ve bir adet duvar konsolu aynasi ile birlikte olacak sekilde boyle yaptiricam süs kadehi diye bir sey yok hic bir seyi süs olsun diye alma yemek takiminla uygun bir su takimi al konsolun icinede koyabilirsin onu bi zarari olmaz.. İstedigin herseyi sorabilirsin canim cevaplarim..

Merhaba uzun uzun yazmışsınız üstte de listenizi teşekkür ederim :)
Karaca ve Schafer ürünlerini ben de çok beğeniyorum ama okuduğum ve duydugum kadarıyla kimse önermiyor. Güzellikten ziyade kullanıslı ve dayanıklı olması önceliğimdir benim her eşyada. Yemek takımı tencere takmı vs bunların hepsini Emsandan mı aldınız yoksa başka tavsiye ettiğiniz marka da var mı ? Teşekkür ederim şimdiden :)

bence ufukta evlilik yoksa, nişanlı falan değilsen sadece para biriktir. çoğu şeyi bir arada almak hem daha uygun oluyor hem de yeni şeyler çıktığında içinde kalmaz. her yıl önceki yılın modası eskiyor maalesef.

Merhaba, ufukta evlilik var seneye haziran ayında mezunum Allah kısmet ederse 1 sene içinde nişan düğün hepsi olacak :) Mezuniyetimi bekliyoruz yani.. O yüzden bir de benim para biriktirme huyum pek yoktur istesem de biriktiremem.. Elimde harcanacağına şimdiden belli başlı birkaç parça ürün alayım diyorum o yüzden

Bu arada vitrinden ben de nefret ederim hele vitrine koyulan ve hiç kullanılmayan bardaklar vs yok mu.. Hayatta almam yani gereksiz yemek odası için bir konsol bir de masa sandalye yeterli bence.. Vitrin yerine dolap vs alınarak evdeki fazla ıvır zıvır şeyler toplanabilir.

teşekkür ederim canım çok aydınlatıcı oldu. duvar konsolu için foto koyabilir misin fikir olur.
6 sene deyince evli misin acaba dedm =) yaşlar kaç
su takımı nerden alınmalı marka farkeder mi 12 kişilik sürahisiyle diyorsun sanırım??61 parça oluyor. 12li su bardağı meşrubat bardağı kadeh bardağı işte bende diyorum o kadeh bardağına gerek yok onu takımdan çıkarabilir miyiz?

Rica ederim canim ne demek ben 23 yasindayim annem sagolsun basladi bir yerlerden iste zamaninda... Evet parca parca takim yapabilirsin kadeh almak zorunda degilsin normal bardaklardanda takim yapabilirsin... Bak ben sana örnek gosteriyim bu tarz diyorum..
unnamed (6).jpg

Buna bak mesela masa sandalyeler duvar konsolu ve ayna bu kadar vitrine hic gerek yok simdiki evlerde o kadar buyuk degil birde cok esya boguyor evi cok kotu oluyor sahsi fikrim...

Bak su takimi konusundada yapacagimi söyliyeyim sanada fikir olur 12 adet düz kadeh 12 adet mesrubat bardagi 1 adet sürahi alicam düz modellerden boyle takim yapicam cunku piyasada satilan su takimlari cok siradan geliyor bana hepsi cizgili modelli ve cay tabagina kadar ayni ürün... Su takimlari 600 tl gibi bir fiyat ve hic hoş degiller ama Paşabahçenin FD serisi var cok kaliteli ince cam üretiyorlar en azindan misafirlik urunlerini bu markadan 12 li 12 li tamamlarsin....

Kadeh dediğiniz kadeh şeklinde ama alt kısmı kısa olan bardaklar mı ? Onları almasak olmaz mı zira gündelik kullanılan birşey olmaz heralde..

Karaca ve Schafer ürünlerini ben de çok beğeniyorum ama okuduğum ve duydugum kadarıyla kimse önermiyor. Güzellikten ziyade kullanıslı ve dayanıklı olması önceliğimdir benim her eşyada. Yemek takımı tencere takmı vs bunların hepsini Emsandan mı aldınız yoksa başka tavsiye ettiğiniz marka da var mı ? Teşekkür ederim şimdiden :)

Ben emsanin aklina gelen herseyini aldim emsan tercih ettim.. Hisar ve korkmaz da güzel sanirim kullananlar gayet memnun fakat hic tecrubem yok bu markalarda.. Ama yine soyluyorum annemin 30 yillik ceyizleri emsan tencerelerde catal kasikta hic bir sorun yok bir tek tencere saplari artik aşındi oda 30 sene yani cok normal hep bulasik mak. Yikaniyor..

unnamed.jpg

Bahsettigim bu model.. Aynisinin su bardagida var bunu mesrubat bardagi olarak kullanmayi dusunuyorum.. Su bardagindanda yapicam bi takim, Ben misafir sofram icin boyle tercih edicem ama almak zorunda degilsin tabiki şık modern bardaklardanda bi takim yapabilirsin...

Rica ederim canim yardimci olabiliyorsam ne güzel akliniza takilan benim tecrube edindigim bir sey varsa seve seve sorularinizi cevaplarm..

Rica ederim canim yardimci olabiliyorsam ne güzel akliniza takilan benim tecrube edindigim bir sey varsa seve seve sorularinizi cevaplarm..

Kadehler çok güzel gerçekten ben de almayı düşünebilirim sanırım :) Emsan'ın ürünlerine bakıcam özellikle bu ara.. Teşekkür ederim.. :)

Rica ederim canim ne demek ben 23 yasindayim annem sagolsun basladi bir yerlerden iste zamaninda... Evet parca parca takim yapabilirsin kadeh almak zorunda degilsin normal bardaklardanda takim yapabilirsin... Bak ben sana örnek gosteriyim bu tarz diyorum..Eki Görüntüle 1611406

Buna bak mesela masa sandalyeler duvar konsolu ve ayna bu kadar vitrine hic gerek yok simdiki evlerde o kadar buyuk degil birde cok esya boguyor evi cok kotu oluyor sahsi fikrim...
evet canm haklısın zaten vitrin alsan içine müze gibi bardak çanak doldurmalısın bi de o var :KK70: ben zaten sevmem ama gelin evi gerekli midir diye sorayım dedim.

Kadehler çok güzel gerçekten ben de almayı düşünebilirim sanırım :) Emsan'ın ürünlerine bakıcam özellikle bu ara.. Teşekkür ederim.. :)

Sofraya şıklık katiyor inan.. Emsaninda cok estetik ürünleri var kesinlikle arastir canim...
kızlar ben şimdi kararsız kaldım
tamam kadeh sofraya şıklık katıyor fakat içinde kadeh yoksa neden sofraya koyalım saçma olmaz mı bilemedimo_O

Merhaba, ufukta evlilik var seneye haziran ayında mezunum Allah kısmet ederse 1 sene içinde nişan düğün hepsi olacak :) Mezuniyetimi bekliyoruz yani.. O yüzden bir de benim para biriktirme huyum pek yoktur istesem de biriktiremem.. Elimde harcanacağına şimdiden belli başlı birkaç parça ürün alayım diyorum o yüzden
bende ufukta evlilik yok sandm canım
sevgilin var sanırım =)
o halde sen vaktin varken indirim kolla
ilerde vakit dar olunca indirim bekleyecek vakit olmayabilir
ben şimdi nevresimlerden başladım bir de aksesuar görünce dayanamıyorum fakat banyo rengim belli değilken benm gibi birbirinden bağımsız aksesuarlar alma derim. koyacak yer bulurum elbet diyorum :KK70:
nevresimler indirime giriyor onu kolla
madame coco englısh home da indirime girince almıştım
bir tane de bim den tek kişilik aldım misafire ama malı çok güzel çift taraflı %100 pamuktu
çeşit olsun dedim aldım eve getirdim annem beğenmese iadeye verecektim.
havlu, patik ve yemeni gibi şeyleri annem çoktan yapmış
havlunun olması da benm bütçemi rahatlattı 30-40 tane havlu var sayamadm belki 50
ama bunlar eskide kaldı zaten ihtiyacını almak en iyisi.
salata tabakları borcam vs var onlarıda alıcam annemden kırıldıkça lazım olur :KK70:

kızlar ben şimdi kararsız kaldım
tamam kadeh sofraya şıklık katıyor fakat içinde kadeh yoksa neden sofraya koyalım saçma olmaz mı bilemedimo_O

Sen tamamen goruntuye takilmissin :) bu kadehleri mutfak dolabinin bir yerindede muhafaza edersin yemek takiminin dolap yerleri olacak oradada muhafaza edersin canm..

bende ufukta evlilik yok sandm canım
sevgilin var sanırım =)
o halde sen vaktin varken indirim kolla
ilerde vakit dar olunca indirim bekleyecek vakit olmayabilir
ben şimdi nevresimlerden başladım bir de aksesuar görünce dayanamıyorum fakat banyo rengim belli değilken benm gibi birbirinden bağımsız aksesuarlar alma derim. koyacak yer bulurum elbet diyorum :KK70:
nevresimler indirime giriyor onu kolla
madame coco englısh home da indirime girince almıştım
bir tane de bim den tek kişilik aldım misafire ama malı çok güzel çift taraflı %100 pamuktu
çeşit olsun dedim aldım eve getirdim annem beğenmese iadeye verecektim.
havlu, patik ve yemeni gibi şeyleri annem çoktan yapmış
havlunun olması da benm bütçemi rahatlattı 30-40 tane havlu var sayamadm belki 50
ama bunlar eskide kaldı zaten ihtiyacını almak en iyisi.
salata tabakları borcam vs var onlarıda alıcam annemden kırıldıkça lazım olur :KK70:

Evet canım Bim ve A101 E gelen bazı ürünler çok güzel oluyor. Annem de sağolsun bana battaniye, borcam tak,tava, bıçak tak,bardak tk vs almış o da sağolsun hep indirimleri kovalıyor :) Aksesuar işi dediğin gibi eve göre değişceğinden şimdiden almaya gerek yok.. Ama mutfak fazlasıyla detay hergün insanın aklına yeni bişey geliyor :KK49:

Kısacası evde yatak odası,mutfak ve banyoya baktıgında neler goruyorsan hepsını alacaksın canım :) ceyız ısı baya detaylı :)

X