çeyizciklerimmmm:)))

güle güle kullan hepsi çok güzel :) pierre cardin nevresim takımını ne kadara aldın ? bende düşünüyorum almayı,bir de onun çarşafı ne renk nette bulamadım rengini?

güle güle kullan hepsi çok güzel :) pierre cardin nevresim takımını ne kadara aldın ? bende düşünüyorum almayı,bir de onun çarşafı ne renk nette bulamadım rengini?

Canım ben onu 200 civarıydı aldıgımda ama net fiyatını hatırlayamıyorum :S çarsafı kırmızı diye hatırlıyorum:) kaldırdım hepsini :S ama eve gidince bakarım net bilgi veririm sana:)

Pierre cardin ve taç'ın nevresimleri muhteşem gözüküyor çok beğendim gerçekten.Güle güle mutluluklar kullan hepsini canım

çok güzelmiş canım bende bi ara bundan görmüştüm özel dikim mail atmıştım kişisine ama dönmedi bana sen ne kadara nerden aldın canım?

çok güzelmiş canım bende bi ara bundan görmüştüm özel dikim mail atmıştım kişisine ama dönmedi bana sen ne kadara nerden aldın canım?

Canım facebook ta ceviz işleri diye biri var...yaz zaten cıkar önlük 50 tl tutmak için aldıklarımda 15 tl sapkasını almadım ben 65 tl tuttu 1 aya yakın zamanda teslım oluyor...:)

ben özellikle erkek arkadasım cok begendıgı ıcın aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…