çeyizciklerimmmm:)))

Aramıza hoşgeldin arkadaşım, çeyizlerin çok güzel zevkli seçimler yapmışsın maşallah
Mutlu ve huzurlu günelrde kullanmak nasip olsun inşallah

Tüm aldiklarin cok güzel
Askla, huzurla kullan hepsini

Ay yerim ben bunları ya harika bir çeyiz devamını dört gözle bekliyorum

Aramıza hoşgeldin arkadaşım, çeyizlerin çok güzel zevkli seçimler yapmışsın maşallah
Mutlu ve huzurlu günelrde kullanmak nasip olsun inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah allah aynı heyecanla kullanmak nasip eder hepimizee:)

Çok güzeller aşkla huzurla kullanın inşallah Pierre cardin nevresim takımı ile taçın bornoz takımı her daim aklımda alabilirim

Çok güzeller aşkla huzurla kullanın inşallah Pierre cardin nevresim takımı ile taçın bornoz takımı her daim aklımda alabilirim

Çokkk teşekkür ederimmm... pieere cardin nevresim yakından cok daha güzel mutlaka almalısın.Bornoz takımlarıda yeni bir site var keşfettiğim arzumdekor diye orada normalinde 60 tl falan daha indirimli bir bak istersen.

Öylemi gerçekten çok keskin renkler diye vazgeçmiştim görürsem yine masrafa girip alcam o zaman dayanamam bunu ögrendiğim çok iyi çok teşekküederim alışveriş yapıp memnun kaldıysanız bir göz atmalıyım sağolun

hayırlı olsun,aldıklarını güzel günlerde kullanırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…