çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Bayanlar biraz önce linensten 45 tlye çift kişilik polar battaniye aldımmm.. Renklerinee bayılıodum her girdiğimmdee bgn tesadüfen indirimini gördümm.. Almak isteyenlerrr acele etsin ama renkleer tükenmeye başlamış bile..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ya biev in sadece kendi ürünlerini sattığı bi mağazası var mı istanbul da?

eminönü'nde var arkadaşım büyük postaneye yakın sokaklardan birinde, suhulet'in karşısında, caminin arka tarafına doğru ilerleyip sor mutlaka gösterirler. çok güzel ürünleri var ben de sık sık uğruyorum.

merak ettim hangi renk aldın?

Bu renklerin arasında şaşıracaksın ama siyah aldım :) Renkli bişey düşünüyor olsaydım hiç düşünmeden mor olanı alırdım ama yerimseniben

ayy saol incilim yaaavalla bende bayılıyorumm!!oh ohh hem de eminönünde varsa birazda ucuzdur belkimm:):)var mı canm fiyat farkı:?

ayy saol incilim yaaavalla bende bayılıyorumm!!oh ohh hem de eminönünde varsa birazda ucuzdur belkimm:):)var mı canm fiyat farkı:?

ben gittigimde fiyat farki yoktu cnm sadece o donemde kampanya vardi, ayri urum alimina % 50 indirim vardi ondan yaralanmistim..Fiyatlarin daha uygun olacagini ben pek sanmiyorum..

O battaniylerden ben de aldım ; benimki fıstık yeşili; 45 liraya geldi. Ben outlet mağazasından almadım; üstünde outlet yazmıyor. Ankarayı bilenler için; Ankamall den aldım. Sonra birkaç yerde daha sordum; 90 lira dediler; 45 e aldığımı söyleyince de inanmadılar; maliyetine almışsınız filan dediler.

canm bu battaniyeler ince böle polar gibi mi sanki?ben dün english home da gördüm,kapkalın siper battaniyeler bi alana bir bedava,yorganda da aynı,yatak örtüsü de aynı kampanyada...çok güzeller ama çok az kalmış...ben alcam kısmetse...:hulya:

ya cnm valla nasıl indirimse biyer var biyer yok diyorr... Ben de burdan kendinden desenlilerden aldım indirimde ama başka yer onlarda indirim yokmuş diyoorrr...

evet ya ben de bugün sordum da taç polar battaniyelere 69 dediler.kendinden desenli tek renk battaniyelere de aynı fiyatı verdiler.neden böyle fiyat farkları oluyor ki?ben de 45 tl ye almak istiorum:çok üzgünüm:

evet ya ben de bugün sordum da taç polar battaniyelere 69 dediler.kendinden desenli tek renk battaniyelere de aynı fiyatı verdiler.neden böyle fiyat farkları oluyor ki?ben de 45 tl ye almak istiorum:çok üzgünüm:

canim kendinden desenlilere bakabildin mi nasil duruyor...Kalinligi nasil?

Bursada ki hatunlara duyurulur meriydenin arka tarafından hani tekele inerken bi tane kozmatikçi var onun yaninda bi yer açılmış spr şeyler var ve inanılmaz ucuz yakalaçeyizi.com da 120tlye kahvaltı setleri orda100tl haberinizz olsnnn

Canım indirimm etiket fiyatı üzerinden %50. Desenli olan için doğru olabilir 69 ama polar battaniyelerin çift kişiliği 45 tlye iniyo 90dan... Ben siyah çift kişilik poları 45 tlye, desenli tek kişiliği de 50ye aldım.

Çok şaşırtıcıı fiyat farkı. Acaba her şube elindekileri mi tüketmeye çalışıyor da kendine göre kampanya yapıyor dicem ama. O da çok saçma CADIARZU Birkaç yere daha bak istersenn..

canım adı ne oranın?çok merak ettim sağol haber verdiğin için.

Son düzenleme:
bu arada ben bursa linens e bakamadım bugün.bursalı olupta gidip bakan var mı?orda acaba bu battaniyelerden var mıdır?varsa kaça acaba?

canım adı ne oranın?çok merak ettim sağol haber verdiğin için.

ayy adını tam hatrlamıyorum tatlım bak hani meriyenin yanında oben var geç karşıya ayakkabıcı ayakkabıcının yanında bi aralık yanında kozmetik eşyaları satan yer hop yanında züccaciyesi bi mücevher saklama kutusu var çok şeker böle peluş yatak şeklnde spr şeyler var yani ve çok ucuzohaoldumsmile:teytey:

herkes kafasına göre indirim yapıyo heralde.taç gibi bi markada böyle bişeyin olması ne saçmalmaz:ben de yakında istanbula gidicem canım orda eminönünde linens mağazası var.genelde biçok şey indirimde oluyo.bi de oraya sorucamzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…