çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Yaa bende gittim ama bizim burdaki şubesinde hiç kalmamış düz renk polar battaniyeler vardı hiç hoşuma gitmedii lmaz: Desenliler yoktu maleseff almadım çıktım bende boşuna koştur koştur iş çıkışı acele ettim kapanıcak diye

arkadaşlar bende dün 18 30 gibi metro city e gittim ama ben o battaniyeleri hiç mi hiç beğenmedim yada ben gittiğimde güzelleri kalmamıştı yani çok kötü idi

yok mu baŞka kampanya arkadaŞlar hadı duyuruya

bu arada belkı bılıyorsunuzdur belkı duymamıŞınızdır ben sÖlıım

ıstanbulu sel bastıktan sonra evkurun esenler otogar tarafındakı deposunuda su basmıŞ fakat ÇoĞu ÜrÜnler ÇÖp olurken bazılarının sadece kolılerı kırlenmıŞ evkurda onları Çok dÜŞÜk bı malıyetle satıyormuŞ.benım bı tanıdıĞım gıtmıŞ ordan karacanın kÜtahya porselenın falan yemek takımlarını 150 ye almıŞ 300 e satıyor kapıŞ kapıŞ da gıdıyor ÇÜnkÜ malzemelerde hıÇ bı Şey yok.ama benım fırsatım olmadııĞından bı tÜrlÜ gıdemedım babamın yolu dÜŞmÜŞ tesadÜf oda gÖrmÜŞ tabı bu benım dedıĞım 1 ay Önce yaŞanıyor.
Ama halen satıyor olabılırler ÇÜnkÜ babam dedıkı yıĞınla mal var herkes delı gıbı alıyor demıŞtı.

ılgınızı Çekerse bı bakın derım ben esenler otogarın ordakı evkurun deposu !

ben de english home'dan bir çift bir de tek kişilik battaniye aldım daha önce. Çok içime sinerek aldım. hem fiyatı da uygundu.

ben de english home'dan bir çift bir de tek kişilik battaniye aldım daha önce. Çok içime sinerek aldım. hem fiyatı da uygundu.

kızlar bi sitede sarev indirime girmiş soho aile bornoz takımı 135 e düşmüş hemde havlu hediyeli inanamıorum süperrrrrrrrr:tomato:

Bana Esenler çok ters malesef

Yok mu başka kampanya deyince aklıma geldi. Geçen hafta Cevahir'deki Migros'dan 3'lü borcam seti aldım. Çok şıklar. 2 boy yuvarlak kapaklı borcam, 1 tane de oval borcam. Oval borcama servis için metal ayaklı, kenarından tutmalı bir nihale yapmışlar. Sofra da sunum için çok güzel. Fiyatı da çok uygundu setin. 30tl'den 18tl'ye inmişti.

KIZLAR BORNOZLAR HARİKA KOŞUN :)

RESMİDE ŞÖLE

:teytey:

Eklentiler

• $SA2276.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 56
evet baktım bende almadım fiyatı çok güzel ama ristedğim renkler değil hiçbiri.

kızlar evkurda taç aile bornoz setleri 250den 155 inmiş hemde 10 taksitzemuszemus

kızlar şuanda bievde kampanya var 100 tl lik alışverişinize 25 tl hediye çeki veriyolar bende bunları aldım
[/URL] [/IMG]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…