- 12 Şubat 2010
- 24
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,
English Home diye bir marka var, internetten araştırabilirsiniz güzel şeyler var. 8 Mart'ta kampanyası başladı. Yorganlar, battaniyeler ve yastık kılıflarında 1 alana 1 bedava kampanyası var. Bugün 2 tane çift kişilik battaniyeyi 40tl ye aldım.
güzelmiş tatlım hemen bakıyorum :)
hangi mağazadan aldın sen ? hepsinde geçerlidir heralde ..
ne zamana kadar canım bu kampanya
Mağaza yetkililerine sordum, onlarda bilmiyorlar. Heralde ellerindeki ürünler bitene kadar
Mağaza yetkililerine sordum, onlarda bilmiyorlar. Heralde ellerindeki ürünler bitene kadar
Aynen bende iş çıkışı hemen gitmeyi düşünüyorum bitmeden kapalımmm bayanssulusmile
ya bende merak ettiminternetten baktım ama sitesinde bişeyler yoktu.ben metrocitye çok yakın oturuyorum hangi katında canım cumartesi gideyeim iş çıkışıda alayım bale
arkadşlr malesef metro city de kalmamış ben sabah burda okuyunca duyar duymaz arkadaşıma söyledim onun evine yakın gitmiş ama 1 tane bile kalmamış hepsi hafta sonu satılmış.istanbul avm de 50 çift varmış ama orası nerde bilmiyorum
kızlar bende cmtsi metro city deydim sarevde kampanya var çift kişilik nevresim takımları 50 tl ye düşmüş ve çok güzelleri vardı ama bitmek üzereydi bi kaç üründe daha indirim vardı.
Bu arada english home girmedim bilseydim 2 battiniye 40 tl kapardım hemen
battaniye alan arkadaş resimlerini atabilirmisin ona göre akşam iş çıkışı bi bakayım
Bu arada merinosdada kampanya varmış tv de gördüm battaniyeler 60 a düşmüş ama english homede 2 si 40 sa merinos a elvedaaaa :)):):
Ben de internetten resmini bulmaya çalıştım, bulamadım. Akşam eve gidince ekleyebilirim.
Sarev'in kampanyası da çok güzelmiş. Yaa keşke dün uğrayıp baksaydım bende Bugün gitsem birşeyler var mıdır acaba??
arkadaşlar ben battaniyelerimi aldım morl,la ve fıstık yeşili polar çok hoşuma gitti benimm.yorganlar ne kadar ki... vallahi onlarada bakamadım girdim battaniyeleri alıp çıktım. olmazsa bir arada onlara bakıym.