çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar Engilish Home da anneler gününe özel 29 nisan-8 mayıs tarihleri arasında yatak örtülerinde %50 indirim varmış...
birde cats by luyano markafoni de indirime girmiş, meraklılarına duyrulur:76:

Son düzenleme:
YKM'de küçük ev aletlerinde anneler gününe özel, 8 mayıs'a kadar her 100 liralık alışverişe 25 tl hediye kuponu varmış hanımlar

ee kızlar english home dan aldınız mı yatak örtülerinizi?:KK34:
bugün iki mağazasına gittim,çok kalabalıktı ve modeller malesef seçilmişti.
çift kişilik örtüler 60-70-80 tl ye geliyor.
ben kendime bi tane alabildim:KK50:başka bi mağazada beğendiğimi bulursam, onu da alırım inş
buarada yatak örtülerindeki %50 indirim 8mayısa kadar.

Linenste bu ayın ürünü masa örtüleri :KK51:

Tam indirim oranını bilmiyorum ama boyutlarına göre 15 tlden başlıyan fiyatlarla yazıyordu sanırım..
Ben 78 tllik olan bir örtüyü 31 tlye aldım haberiniz olsun bayanlarr..

Linenste bu ayın ürünü masa örtüleri :KK51:

Tam indirim oranını bilmiyorum ama boyutlarına göre 15 tlden başlıyan fiyatlarla yazıyordu sanırım..
Ben 78 tllik olan bir örtüyü 31 tlye aldım haberiniz olsun bayanlarr..

internette göremedim ben kampanyayı

ee kızlar english home dan aldınız mı yatak örtülerinizi?:KK34:
bugün iki mağazasına gittim,çok kalabalıktı ve modeller malesef seçilmişti.
çift kişilik örtüler 60-70-80 tl ye geliyor.
ben kendime bi tane alabildim:KK50:başka bi mağazada beğendiğimi bulursam, onu da alırım inş
buarada yatak örtülerindeki %50 indirim 8mayısa kadar.

internet sitesi acılmıo englıshhome'un..bugun usengeclıgımden kurtulursak bı gıdıp bakım hıc yatak ortusu almadım dahaaaa :KK52:

kısceler bende dun gıttım englısh home dan yatak ortusu aldım 70 lıraya..bugun yenı modeller gelıcektı

$Snapshot_20110503_1.jpg
$Snapshot_20110503.jpg
Eki Görüntüle 189154
aldıgım yatak ortum ve yastık kılıflarım..puantıyelı nevresim..cızgılı carsafımmm

kızlar groupon sehir fırsatı bernardo magazalarında gecerli 100tl degerinde kuponu 49tl ye veriyor
ayrıca bu kupon Bernardo mağazalarındaki %50'ye varan indirim kampanyasıyla birleştirilebiliyormus
ben bi kupon aldım tavsiye ederim 51tl daha az ödicem:KK66:

kızlar groupon sehir fırsatı bernardo magazalarında gecerli 100tl degerinde kuponu 49tl ye veriyor
ayrıca bu kupon Bernardo mağazalarındaki %50'ye varan indirim kampanyasıyla birleştirilebiliyormus
ben bi kupon aldım tavsiye ederim 51tl daha az ödicem:KK66:

cnm saol soyledıgın ıcın sımdı gırıp bende alıyorum hemen....yanlız ınsallah dıkkatını cekmıstır 150tl uzerı alısverıslerde gecerlı dıyor

cnm saol soyledıgın ıcın sımdı gırıp bende alıyorum hemen....yanlız ınsallah dıkkatını cekmıstır 150tl uzerı alısverıslerde gecerlı dıyor

evet gördüm tatlım. almak istedigim bardaklar vardı, internet sitesinden gördüğüm fiyatlarla hesabımı bile yapmıştım :)

ama sorun su ki internet sitesi güncel olmadıgı için her ürün stokta yokmus, iki magazayı aradım, gec oldu ama benim istedigim bardakların stokta olmadıgını ögrendim

şimdi baska birseyler almak durumundayım ama internetten sitesinde olmayan farklı ürünler de varmıs magazalarda insallah begenebilirim

umarım senin istediklerin vardın magazada

evet gördüm tatlım. almak istedigim bardaklar vardı, internet sitesinden gördüğüm fiyatlarla hesabımı bile yapmıştım :)

ama sorun su ki internet sitesi güncel olmadıgı için her ürün stokta yokmus, iki magazayı aradım, gec oldu ama benim istedigim bardakların stokta olmadıgını ögrendim

şimdi baska birseyler almak durumundayım ama internetten sitesinde olmayan farklı ürünler de varmıs magazalarda insallah begenebilirim

umarım senin istediklerin vardın magazada

ben gecenlerde gecerken bakmıstım stantlı bıcak setı almayı dusunuyorum 160 lıra falandı sanırım bakalım bı magazaya gıdeyımde

bayanlar Taç-Linens de bir ürün alana ikincisi %50 indirimli haberiniz olsun ve bütün ürünlerde geçerli :KK61:

hanımlar tefal actifry fritöz almayı düşünen varsa dün altunizade gold da 279tl olarak gördüm
internet sitelerinde arastırmıstım daha önce daha ama hem iyi hem kötü yorumlar duydugum için almadım ama bundan daha ucuzunu görmedim baska yerde
siyah renkli olandı bu arada diğer magazalarda aynı fiyat mıdır bilmiyorum

engilsh home yatak örtüsü alan arkdaşlar hayırlı olsun çok beendim ama benim şıu anda buşunduğum şehirde mağaza yok netten nasıl alabilirim .fiyatı 70-80 civarıydı değilmi?

bide tepis almak istiyorum önerebileceğiniz site varsa çay tepsii için çok sevinirim.

X