Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Linenste bu ayın ürünü masa örtüleri
Tam indirim oranını bilmiyorum ama boyutlarına göre 15 tlden başlıyan fiyatlarla yazıyordu sanırım..
Ben 78 tllik olan bir örtüyü 31 tlye aldım haberiniz olsun bayanlarr..
ee kızlar english home dan aldınız mı yatak örtülerinizi?
bugün iki mağazasına gittim,çok kalabalıktı ve modeller malesef seçilmişti.
çift kişilik örtüler 60-70-80 tl ye geliyor.
ben kendime bi tane alabildimbaşka bi mağazada beğendiğimi bulursam, onu da alırım inş
buarada yatak örtülerindeki %50 indirim 8mayısa kadar.
internette göremedim ben kampanyayı
Eki Görüntüle 189152
Eki Görüntüle 189153
Eki Görüntüle 189154
aldıgım yatak ortum ve yastık kılıflarım..puantıyelı nevresim..cızgılı carsafımmm
güle güle kullan cnm
bende bu yatak örtüsünü aldım.beğendiğim modeli bulabilirsem,alınca onu da eklerim
Eki Görüntüle 189238
bende bu yatak örtüsünü aldım.beğendiğim modeli bulabilirsem,alınca onu da eklerim
Eki Görüntüle 189238
kızlar groupon sehir fırsatı bernardo magazalarında gecerli 100tl degerinde kuponu 49tl ye veriyor
ayrıca bu kupon Bernardo mağazalarındaki %50'ye varan indirim kampanyasıyla birleştirilebiliyormus
ben bi kupon aldım tavsiye ederim 51tl daha az ödicem
cnm saol soyledıgın ıcın sımdı gırıp bende alıyorum hemen....yanlız ınsallah dıkkatını cekmıstır 150tl uzerı alısverıslerde gecerlı dıyor
evet gördüm tatlım. almak istedigim bardaklar vardı, internet sitesinden gördüğüm fiyatlarla hesabımı bile yapmıştım :)
ama sorun su ki internet sitesi güncel olmadıgı için her ürün stokta yokmus, iki magazayı aradım, gec oldu ama benim istedigim bardakların stokta olmadıgını ögrendim
şimdi baska birseyler almak durumundayım ama internetten sitesinde olmayan farklı ürünler de varmıs magazalarda insallah begenebilirim
umarım senin istediklerin vardın magazada