çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Dün akşam Yataş'tan iki tane tek kişilik puffy elyaf yorgan aldım. İkisine 70 lira verdim.

Yastıklar da 8-9 lira idi.

aldido.com'dan alışveriş yapanınız var mı? Fiyatlara baktım da çok uygun, internetten araştırdığım kadarı ile de ilgili bir müşteri hizmetleri var. Kütahya porselen diana serisinden ürünler aldım bir de cam yeşillik saklama kabı. Bu hafta içi gelir sanırım. Geldiğinde yazarım memnuniyet durumumu ama acaba sizlerden deneyen var mı diye merak ettim. Bir de fiyatlara bakmalısınız çok uygun geldi bana

english home masa örtüleri ve örme runnerlerde % 50 indirim var

Kızlar çok güzel çeyiz sandığı olan bi site var maraş oyma sandık çeşit çok fiyat uygun 150 tl den başlayan fiyatlarla. Sandikcikemal.com

canlar, bugün korkmaz'ın mağazalarında indirim olduğunu gördüm, özellikle bazı ürünlerde örneğin ben küçük çaydanlık takımı aldım fiyatlar düşmüştü. sahan setlerinde de indirim vardı

Ankara'da oturan arkadaşlar Yağmur Mobilya'nın outlet kısmında çok uygun ve güzel koltuk takımları gördük dün haberiniz olsun

canım o tembel dantelinden malesef satıcı bulamamış getirmedi sen bana alıp kargolayabilirmisin son umudumsun :)

canım yardımcı olmayı çok isterim ancak birkaç güne kadar yurtdışına çıkıcam. öncesinde yapmam gereken işler var gidecek hiç vaktim yok. gidip gelmem iki haftayı bulur sana acil mi lazım ????

canım yardımcı olmayı çok isterim ancak birkaç güne kadar yurtdışına çıkıcam. öncesinde yapmam gereken işler var gidecek hiç vaktim yok. gidip gelmem iki haftayı bulur sana acil mi lazım ????

yok hayır canım hiç acelesi yok ben çeyizlik almak istiyorum zaten daha çook vakit var sadece kendim bi an önce alıyım diye heves ediyorum:)yani sana ne zaman uygun olursa yolun düştüğünde alıverirsin inşallah

az önce 3 adet nevresim takımı alarak kendi çeyizime start vermiş bulunmaktayım Allah'ım tamamına erdirsin agız tadıyla kullanmayı nasip etsin

morhipo'da outlet ev tekstili kampanyası olarak devam eden bi kampanya var.

evisar (sarev in markası) çift kişilik nevresim takımları 50, tek kişilik nev. takımları 40 (bunlar ranforce)
hobby nin çift kişilikleri 50-57 arası (ranforce)

sarevin %100 pamuk saten çok tatlı bi çift kiişilik nevresim takımı 135 tl

aynı urunler sezon urunleri kısmında evisarlar 60 liraya satılıyor yıne morhipo da cok enteresan bi şekilde az kalsın ordan alıyordum.
sezon urunleri kısmında days in colors çift kişilk nevresim takımı mevcut 47 tl ye ancak ben renklerini sevmedim o yuzden almadım.

Ben days in colours ve karaca kullandim ve cok kotu ciktilar, hepsinin renkleri soldu, kullanma talimatlarina da uymustum, benimkiler mi oyle markalarda mi bi sorun var bilmiyorum ama kizlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar Love Story Yemek Seti nerdeyse yarı fiyatına düşmüş kadar cazip alsammı acaba fiyatı 620 den 399 düşmüş ama makinada yıkana bilrmi üzerindeki model porselenemi işelnmeiş sadece yüzeye kabartmı yapılmış hiç bilmiyorum alıpda makinada 2 günde rengi ve deseni solar diye korkuyorum bir kaç siteyede baktım ama ürün hakkında açıklayıcı bilgi yok. yinede ilgilenen arkadaşalr olur diye paylaşıyorum trendyolda göre bilirsiniz indirimli fiyatını...

Canim merhaba, bu mia marka sanırım. Ben de bu markanin baska modelini aldim yanlış hatırlamıyorsam 230-240 civarina aldim morhipodan. Bence arastir bosuna daha fazla para verme canim

Canim merhaba, bu mia marka sanırım. Ben de bu markanin baska modelini aldim yanlış hatırlamıyorsam 230-240 civarina aldim morhipodan. Bence arastir bosuna daha fazla para verme canim

cnm çook uyguna geldi bana diğer sitelerde 600 550 tel felan bu haftaya özel indirim saglamışlar 399 tl yapmışlar. fiyata takıntım yok aslında. ürünün kalitesi nasıl ben onu merak ediyorum. makinaya atınca motifler solarmı diye bazı porselenelr fırınlanmamış oluyormuşş gecen bir takım begendim züccaciyede adam 500 yaparım demişti farklı bir takım o güllü heryeri ama makinada yıkama garantisi vermeme dedi elde yıkanır bu ürün dedi fırınlanmamış çünkü bende alamdım ya bu üründe öyleyse cnm diye korkuyorum

Kullanmadim tabi kuzum valla bilsem koliyle kaldirmadan once atardim bulasik makinasina. Cok bir sey olucagini düşünmüyorum ama yine tabi senin tercihin canim. Ben bu markanin baharat takimini falan da aldim cok sirin yapiyor urunlerini ya almamak elde değil :)

peki cnm sen netdenmi aldın yoksa magazadanmı ve kaç kişilik seninki bdie ne kadara aldın . dışarda bulursam alırım ama göremedim hiç daha gerci pek gezmedimde bu arada güle güle kullan cnm allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…