çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kizlar bimde 5 li bakliyat/baharat kabi 8 tl. Ben aldim cok kullanislilar bi bakin derim.

kızlar nişan bohçasına bavul koyacaklar migrosta acayip indirim var çok iyi denk geldi aldım..

kızlarr bu ay tekstil ürünlerimi almak istiyorum hani nevresim takımları uyku setleri falan var mı gözünüze çarpan bildiğiniz kampanya veya alıpta memnun kaldığınız iyi diye duyduğunuz tavsiye markalarr? şimdiden teşekkürlerr

english home,tac, madame coco da indirim oluo sık sık canım. benim nevresimlerm takım olarak. 2 english home +1 mademe coco. ayrıca english homedan yastık kılıfı aldım diğerinin carsafıyla kullanırım diye. madame coco dan çarşaf aldım ona uygun nevresim alıcam inş. böyle indirimleri takip ederek parçalıda alabilirsin canım. karaca home pike takımı aldım mesela yastık ve carsafını eslestirebilirim uyanlara.

englis home da bu aralar nevresimler, yastık kılıfları ve çarşaflar indirimde, nevresimlerin bazılarında%50 bazılarında %25 indirim var, ama en az indirim bile 12 lira ,yani kaçırmamak lazım derim

englis home da bu aralar nevresimler, yastık kılıfları ve çarşaflar indirimde, nevresimlerin bazılarında%50 bazılarında %25 indirim var, ama en az indirim bile 12 lira ,yani kaçırmamak lazım derim

tamam canım bakıyorum teşekkür ederimmm

mantıklı aslında canım ya bakacağım bakalımm teşekkür ederimm fikirlerin için

ben nevresimleri trendyol'dan aldım sarev ve gold case bi göz atmanı tavsiye ederim. ay sonlarında en çok satılanlar diye bir bölüm oluyo ciddi oranda indirim yapıyorlar. ben hergün takip ediyorum. bazen de tüm ürünler outlete düşüyo eğer hemen yetişirsen çok daha uyguna alabiliyosu :)) fiyatlar gayet iyi kredi kartına da taksit yapıyorlar çünkü diğer alışveriş siteleri her karta taksit yapmıyor. ben çeyizim büyük kısmını trendyoldan tamamladım

eminönünde nerde satılıyo acaba bende hiç bilmiyorumki eğer öğrenebilirsem söylerim canım sağol.internette bunu buldum şimdide burdada 5 tlymiş ama.

facebook hesabı Yasminsworkshop

merhaba bugün iş için eminönüne gitmiştim temel danteli diye satılan amerikan servisinden buldum. ancak 40lık ölçüsü yoktu, 30 luğu vardı. ayrıca farklı modellerde baya çeşit vardı hepsi baya güzeldi. fotograf çekmeyi unutmuşum. sıkı durun fiyat geliyor 2.5 lira..

ayrıca harika dantel görünümlu masa örtüleri vardı...

Son düzenleme:

canım bende 15 gun sonra ıstanbula gıdıcem neren aldıgını yazarmıın bana cok memnun olurum ınstagramda tanesı 7.5 tlydı 2.5 tlye 3 tane alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…