çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Bugün Karaca'nın önünden geçerken gördüm. Yatak örtülerinde %50 indirim vardı, 200 liraya geliyordu. İlgilenen varsa bakabilir.

bornoz takımı araştırıyorum kötü bişey olmasın ama uygun bişey arıyorum bambu yada cotton olabilir bilginiz varmı acaba:26:

bornoz takımı araştırıyorum kötü bişey olmasın ama uygun bişey arıyorum bambu yada cotton olabilir bilginiz varmı acaba:26:

aynen kızlar ben de arıyorum. taçın takımları güzel gibi duruyor ama pahalı. ayrıca chakra'nın bornozları güzel gibi geldi bana, fakat kullanmadım. onlardan da takım yapabilirim..

önerebileceğiniz markaları söylerseniz çok mutlu olurumm :KK3:

bi kaç bloğu olan kız resimlerini koymuş internette araştırdım mail attım sadece 1 tanesi döndü elinde son 6tane kalmış tanesi5 tl dedi normalde kaça satılıyo acaba bi öğrensem çok güzeller amaaaaaa :KK9:

İstanbuldaysan eminönünde vardır ama ben değilim şahsen böyle nete mahkumuz:KK9:
Tanesi 4 gibi duymuştum ben de ama emin değilim:KK31:

İstanbuldaysan eminönünde vardır ama ben değilim şahsen böyle nete mahkumuz:KK9:
Tanesi 4 gibi duymuştum ben de ama emin değilim:KK31:

malesef bende sakaryadayım eminönünede gitme şansım yok gibi görünüyor :44: belki eminönünden biri sesimizi duyarda ordan ucuza alıp bize gönderebilir :)

kızlar english home da battaniyelerde indirim var 35 tlye çift kişilik yumuşacık bir şey aldım :KK69:

ayrıca essede yine yüzde 50 + yüzde 50 varmış bugün girmediğime pişman oldum umarım yine olurr :44:

Son düzenleme:
malesef bende sakaryadayım eminönünede gitme şansım yok gibi görünüyor :44: belki eminönünden biri sesimizi duyarda ordan ucuza alıp bize gönderebilir :)

merhaba ben istanbuldayım hatta cuma eminönüne gittim masaörtüsü, amerikan servisi runner almak için altını üstüne getirdim ama dogru düzgün birşey bulmadım. eğer satıldıgı yere dair bir bilginiz varsa hem kendime alırım hemde size yollayabilirim. hatta ben buna benzer gerçek kumaş istiyorum. ama bulamadım :KK43:

merhaba ben istanbuldayım hatta cuma eminönüne gittim masaörtüsü, amerikan servisi runner almak için altını üstüne getirdim ama dogru düzgün birşey bulmadım. eğer satıldıgı yere dair bir bilginiz varsa hem kendime alırım hemde size yollayabilirim. hatta ben buna benzer gerçek kumaş istiyorum. ama bulamadım :KK43:

eminönünde nerde satılıyo acaba bende hiç bilmiyorumki eğer öğrenebilirsem söylerim canım sağol.internette bunu buldum şimdide burdada 5 tlymiş ama.

facebook hesabı Yasminsworkshop

Son düzenleme:
a101de yine çok cici şeyler var bakmanızı tavsiye ederim bardaklar kayık tabaklar ve reçelliklerden güzel bi kahvaltı seti oluşturulabilir:)

Eklentiler

• $09696936-7314-40e8-be3c-21bb14a226a2.jpg
    $09696936-7314-40e8-be3c-21bb14a226a2.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 37
kızlar pierre cardin çkb seti kullanan var mı aranızda 89 parça servis takımlarıda içinde kepçesi falan ,12 kişilik 1.200 tl den 750 tl ye düşmüş ama fiyatı çok mu az mı nasıldır çkb seti bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim :KK70:

kızlar essede indirim bitiyor dediler yine üzdüler beni, aradıklarım da kalmamış bide yaa :KK14: bu hafta sadece elektrikli cezve alabildim 64 tlye yüzde 20 indirimle.daha alıcaklarımız var, indirim lazııııım :KK43:

X