- 25 Şubat 2011
- 2.687
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaar evmanya da 15tl indirim var hemde alt limit yok!!! 15 tl lik birşey alıp kargo parasına satın alabilirsiniz. indirim kodu: HEDİYE1505 23:59 a kadar geçerli kaçırmayın!!
henüz hiç alışveriş yapmadım o siteden, paketleme, tedarik süresi açısından yorum yapabilir misiniz, o siteyi de incelemeye alayım en iyisi :)
Bende ilk defa alisveris yaptim; tantitoninin turta kabini, 4lu kesme tahtasini, 2 tane burclu porselen kupasini, kupa icin silikon sevimli bir kapagi ve 3lu tatli catalini kargo dahil 26tlye almis oldum. Keske Sabahtan haberim olsaydi.. Satin alinca hemen mesaj geldi 13-15 kasm arasi kargoya verilicektir diye. Gelince haber veririm canm
cok teşekkür ederim, takipte olacağım. malum yeni bir dünya bu işler kullananların yorumları çok önemli, ben de edindiğim bilgileri paylaşacağım birebir kullananları buldukça:)
Bimeks'in electro world'ü satın alması üzerine tüm ürünlerde %33 indirim var kızlar elektrikli ev aletleri çok hesaplıya geliyor .
canım bimeksin internet sitesinde bu %3 indirim geçerli mi peki
Geçerli canım %33 indirim.
kronikuykucu cooookk sagol msjı görür görmz girp aldım