çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

$jpg (3).jp.jpg $jpg (5).jp.jpg $jpg (4).jp.jpg Kızlar Tchiboda 5 Kasıma kadar kargo bedava fırsat reyonunda güzel şeyler var kaçırmayın ben mini kek kalıplarını (15 TL) ve elma şeklindeki kek tart kalıbını (13 TL) aldım $jpg.jp.jpg $jpg (1).jp.jpg $jpg (2).jp.jpg ben de slikon muffin kapları vardı Tchibo marka çok memnundum öneririm.

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben aranıza yenı katıldım bugun bır kampanya gordum kendıme uyku setı bakarken bellonada cıft kısılık uyku setlerı 210 tl den pesın alımlarda 129 tl ye taksıtlı alımlarda 135 tl ye dusmus ben gıdıp almayı dusunuyorum ılgılenenlere duyurulur

kızlaaar evmanya da 15tl indirim var hemde alt limit yok!!! 15 tl lik birşey alıp kargo parasına satın alabilirsiniz. indirim kodu: HEDİYE1505 23:59 a kadar geçerli kaçırmayın!!:KK52::KK52:

kızlaaar evmanya da 15tl indirim var hemde alt limit yok!!! 15 tl lik birşey alıp kargo parasına satın alabilirsiniz. indirim kodu: HEDİYE1505 23:59 a kadar geçerli kaçırmayın!!:KK52::KK52:

henüz hiç alışveriş yapmadım o siteden, paketleme, tedarik süresi açısından yorum yapabilir misiniz, o siteyi de incelemeye alayım en iyisi :)

henüz hiç alışveriş yapmadım o siteden, paketleme, tedarik süresi açısından yorum yapabilir misiniz, o siteyi de incelemeye alayım en iyisi :)

Bende ilk defa alisveris yaptim; tantitoninin turta kabini, 4lu kesme tahtasini, 2 tane burclu porselen kupasini, kupa icin silikon sevimli bir kapagi ve 3lu tatli catalini kargo dahil 26tlye almis oldum. Keske Sabahtan haberim olsaydi.. Satin alinca hemen mesaj geldi 13-15 kasm arasi kargoya verilicektir diye. Gelince haber veririm canm

kızlar ceyız setıne kahve makınesı hedıyeymıs ılgılenenlere duyurulur ama ben pek begenmedım

Bende ilk defa alisveris yaptim; tantitoninin turta kabini, 4lu kesme tahtasini, 2 tane burclu porselen kupasini, kupa icin silikon sevimli bir kapagi ve 3lu tatli catalini kargo dahil 26tlye almis oldum. Keske Sabahtan haberim olsaydi.. Satin alinca hemen mesaj geldi 13-15 kasm arasi kargoya verilicektir diye. Gelince haber veririm canm

cok teşekkür ederim, takipte olacağım. malum yeni bir dünya bu işler kullananların yorumları çok önemli, ben de edindiğim bilgileri paylaşacağım birebir kullananları buldukça:)

cok teşekkür ederim, takipte olacağım. malum yeni bir dünya bu işler kullananların yorumları çok önemli, ben de edindiğim bilgileri paylaşacağım birebir kullananları buldukça:)

bende pazar gunu siparişimi vermiştim dun geldi vede çok güzel paketlenmişti.aklınızda şüphe kalmasın ve içinde kırılcak sufle kaplarımda vardı hiç bişey olmamaıştı bilginize:)

kızlar pazar günene kadar essede etiketli ürünlerde %50+%50 indirim var kacırmayın

Bimeks'in electro world'ü satın alması üzerine tüm ürünlerde %33 indirim var kızlar elektrikli ev aletleri çok hesaplıya geliyor .

Son düzenleme:
kızlar ben yeni evlendim evime dekoratif eşyalar biblolar arıyrum. english home tarzında sadec ve şık ürünleri indirimli olarak hangi ditelerden bulabilirim. vazolar sehpalar saattler vs.

biev online alışverişte kasım aynın sonuna kadar %70 indirim var benim kahvaltı takımım olmasına rağmen aşağıdaki ürünü 139 liraya aldım kargo elime ulaştı gayet güzel kullanışlı 6 büyük 6 küçük servis tabağı var toplam 35 parça . başka bir kaç model daha var

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 33
X