çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bak bak 50 yıl garanti veriyor ya birde yakınsa mağazasından gidip al az da olsa indirim yapıyolar

50 yıl mı, süpermiş. ankarada yaşıyorum mağazalarına baktım ama yok, bayilikleri var kendi mağazaları yokmuş, yine de aynı garantiyi verirler mi acaba? kızılaya gidince bakayım

50 yıl mı, süpermiş. ankarada yaşıyorum mağazalarına baktım ama yok, bayilikleri var kendi mağazaları yokmuş, yine de aynı garantiyi verirler mi acaba? kızılaya gidince bakayım
canım zaten mağazadan kastettiğim bayilerdi mağazası yok malesef ve aynı garantiyi veriyorlar birazda pazarlık yap iyi bir fiyata alabileceğini düşünüyorum

canım zaten mağazadan kastettiğim bayilerdi mağazası yok malesef ve aynı garantiyi veriyorlar birazda pazarlık yap iyi bir fiyata alabileceğini düşünüyorum

aaa mağazası yok muymuş, ben de diyorum koca ankarada mağaza açmamışlar diye :KK70: bakayım bayilerine çok sağol alırsam da koyarım fotoğrafını :KK70:

merhaba kızlar... bende nehirden londra ve paris modelimi 2 takım aldım (12 kişilikten) 350 tl
eee nedir olurda can canan çay kaşığı olmazmı? güzel ve karlı alışveriş olmuştu benim için.. kalitesine güvenim sonsuz...

kızlar sarevde çalısıyorum benim düğünüm ağustosda oldu ama yaza kardesim evlenicek oyüzden hala indirim kovalamaya devam,
benimde çorbada tuzum olsun dedim

size sarev günün kampanyasını duyurayım dedim

25.10.2013 Tarihinde uygulanacak olan günün ürünü kampanyasında bu ay kampus nevresim takımında %50 indirim uygulanacaktır.bu ürününün çift kişiliği yoktur.

$KAMPÜS.jpg

merhaba kızlar... bende nehirden londra ve paris modelimi 2 takım aldım (12 kişilikten) 350 tl
eee nedir olurda can canan çay kaşığı olmazmı? güzel ve karlı alışveriş olmuştu benim için.. kalitesine güvenim sonsuz...
mutlu güzel günlerde kullan canım ben can cananı çay kaşığı değilde dondurma için istiyorum kahve kaşığı diye geçiyor olurmu ki

mutlu güzel günlerde kullan canım ben can cananı çay kaşığı değilde dondurma için istiyorum kahve kaşığı diye geçiyor olurmu ki

Teşekkürler canım. tatlı kaşıkları sanırım.. olur tabi niye olmasınnn... dondurma olsunda ben çay kaşıklarıylada yerim :KK53::KK53:

Bu arada geçenlerde A-101 marketlerde güral porselenin tanesi 2 tl ye tabakarı gelmiş.. katalogta yemek takımı gibi görünüyor ama incelediğimde en büyük boyu düz servis tabağı- orta boy pasta tabağı - en küçüğüde kahvaltı için ideal.. düşünenlere duyurulur...
bu tarz tabakların kenarları papatya gibi pembesi kütahya porselen olarak şok marketlere gelmişti hatırlarsanız..

iyi alışverişler..

kızlar çeyiz seti almayı düşünüyorum ama hangi markayı tavsiye edersiniz çok kararsız kaldım

Canım ben set almadım ama hisarın çeyiz setlerinin iyi olduğunu duymuştum.
bütçene bağlı bişey.. belki setleri beenmeyebilirsin ayrı ayrıda bakıp hesaplamanı tavsiye ederim..

Allah kolaylıklar versin yolun başındasın sanırım...

Canım ben set almadım ama hisarın çeyiz setlerinin iyi olduğunu duymuştum.
bütçene bağlı bişey.. belki setleri beenmeyebilirsin ayrı ayrıda bakıp hesaplamanı tavsiye ederim..

Allah kolaylıklar versin yolun başındasın sanırım...

Evet canım yeni yeni almaya başladım çeyiz setini de alıyım kurtuluyum diyorum. 2bin tl ayırdım ama setin içinde baya bişeyler olması lazm dimi yoksa tek tek almayı düşünüyorum hangisi daha hesaplıysa artık

kızlar çeyiz seti almayı düşünüyorum ama hangi markayı tavsiye edersiniz çok kararsız kaldım

canım bnde cok kararsızım cogunlukla alma düğüne yakın alırsın çabuk değişio daha güzel takım desenleri ve kampanyaları geliyo dediler. bi yandan da alim dursun diyorum :KK34: bilemedim ben de :KK49:

canım bnde cok kararsızım cogunlukla alma düğüne yakın alırsın çabuk değişio daha güzel takım desenleri ve kampanyaları geliyo dediler. bi yandan da alim dursun diyorum :KK34: bilemedim ben de :KK49:

aynen bende canım ya neredeyse daha 2 sene var düğüne ama ben şimdiden almak istiyorum hazır bulunsun düğün zamanı sıkışmayayım diye

aynen bende canım ya neredeyse daha 2 sene var düğüne ama ben şimdiden almak istiyorum hazır bulunsun düğün zamanı sıkışmayayım diye

yatak örtüsü pike aldım oyle basladım sen de oyle yapabilirsin canım. onlarda pahalı bence.:KK34:
sahsen pike takımım yanlıs hatrlamıosam 680 e aldım

Son düzenleme:
yatak örtüsü pike aldım oyle basladım sen de oyle yapabilirsin canım. onlarda pahalı bence.:KK34:
sahsen pike takımım yanlıs hatrlamıosam 680 e aldım

baya pahalıymış canım ya bende hisarın teflon tencere takımını aldım bide nevresim takımı bi kaçta ıvır zıvır çok kararsız kalıyorum ne alacam diye. benim kayınvalide de boşver sadece çok hoşuna giden şeyleri al kalanını birlikte alırız demişti ama ben hepsini kendim alıyım diyorum

baya pahalıymış canım ya bende hisarın teflon tencere takımını aldım bide nevresim takımı bi kaçta ıvır zıvır çok kararsız kalıyorum ne alacam diye. benim kayınvalide de boşver sadece çok hoşuna giden şeyleri al kalanını birlikte alırız demişti ama ben hepsini kendim alıyım diyorum

değişmeyecek seyler daha mantıklı gibime gelio bnım de. kampanyaları cok ıyı arastr cnım anladım ki bu iki binle önemli bi çeyiz kısmını almak istiyosun

bu liste yardımcı olabilir sana canım ben de burdan indirmiştim Eki Görüntüle 838008 :KK16:

değişmeyecek seyler daha mantıklı gibime gelio bnım de. kampanyaları cok ıyı arastr cnım anladım ki bu iki binle önemli bi çeyiz kısmını almak istiyosun

aynen canım en azından mutfak eşyalarının pahalı kısımlarını diyelim. çeyiz kampanyalarının içinde genelde neler olması gerekiyo bakıyorum bazılarında çok ürün var bazılarında çok az bir ürün var. avm ler mi daha uygun yada mağazalar mı canım daha yeni olduğum için pek bilgim yok sonradan da pişman olmak istemiyorum

X