Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar evim.net bana haftasonu kulanmak üzere 50 ,00 tl ve üzeri alışverişe 50,00 tl indirim çeki vermiş ama ben kaçırdım bir de ben diyelim 60 tllik alışveriş yaptım 5 tl mi ödeyecektim böyle birşey olması ihtmali kafama yatmadı açıkcası:44:
Yok canım öyle değil. 50 tl lik alışveriş yapınca sana 50 tl alışveriş çeki verecek ama sen bunun her ay 10 tl sini kullanabilecektin. o 10 tl de gene 50 tl alışveriş yapınca geçerli olacak yani. umarım anlatabilmişimdir:)
Kızlar essede %50 indirim var biraz bakındım çok güzel ve avantajlı şeyler var
Esse.com.tr | Ev-Mutfak-Banyo-Yaşam Güvenli Online Alışveriş
kızlar anneler günü kampanyaları hakkında bilginiz var mı?
buda bernardo gibi fiyatları fırlatıp normal fiyatına getirmiş.hatta Facebook sayfalarına yazmıştım.yorumumu silip beni engellemişler :)
kızlar bugun şokta güzel ürünler var.tefal ütü,mutfak tartısı,tost makinesi,paşabahçenin rengarenk istanbul su takımı,tek kişilik yanında bardağıla kahve seti.ben az önce kahve setini aldım 6,90 2 adet aldım.renkler ve desenlerde güzel.normalde bardağı olmadan 7-7,50 satılıyor.fincan tabağınada bardağı konabiliyo çok şık..