çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

:KK47: zaten gerçek fiyatlarından indirmelerini beklyom bnde ama gözgöre görede yapmaları gerçekten dolandırıcılık
genede kahv takımı 200 iyi bnce

:KK47: zaten gerçek fiyatlarından indirmelerini beklyom bnde ama gözgöre görede yapmaları gerçekten dolandırıcılık
genede kahv takımı 200 iyi bnce

İyiydi zaten ama 400 tl ye çıkarıp bir alana bir bedava demeleri doğru mu?
diğer türlüde zaten 2 takım 400 tl ye geliyodu yani
Bu ne demek ben 2.bi takım istemiyorum diyeceksin 50 tllik başka ürün alın dicek olacağı bu çıldırdım ya bu ay ki maaşımla alıcaktım yani offffffffffffffffffffffff :KK20: :KK19: :KK19: :KK5:

Bu ne demek ben 2.bi takım istemiyorum diyeceksin 50 tllik başka ürün alın dicek olacağı bu çıldırdım ya bu ay ki maaşımla alıcaktım yani offffffffffffffffffffffff :KK20: :KK19: :KK19: :KK5:

bozma moralini canım yine de ya , dediğin gibi 400tl ye çıkması saçma olmuş

yaptıklarnı bende onaylamıyorm zaten cnm kampanya bitimini bekle madem zaten aynı fiyata gelcekse yada başka alcak tanığın varsa beraber alın birini o alır

arkadaşım sakin olll beklee insan sinirlenir dee böledurumlardaoluyoorrr..

kızlaar örgü battaniye takımı için bimarka önerebilir misiniizz...

arkadaşlar bugünden itibaren BİM'de days in colours microfiber nevresim takımları 35 tl sabahın 9unda mağaza açılır açılmaz koştum kaptım bir tane..beklediğimden de kaliteli çıktı ihtiyacı olana kesinlikle öneririm.. işte buda benimkisi <3

Philips fritiz alacaklar hepsi burada sürekliliğinin yapıyor takıp edin
Blender alacaklar morhipo surekli homend ürünlerinizin 50 lira cek veriyor 100 tl üzerine Nisan ayının basında anneme blender setini ald homed in Çelik başlıklı blender ve cirpicisi var 110 Dan 60 tl ye geldi bana sabah 7-9 atası mobil morhipofsn alis veris yaparsanız kargo bedava oyle aldım kargo parasida vermedim
Benzedi surekli aynı seyi yapıyor 1 alana 1 bedava yaptığında en güzeli %50 indirimleri oluyor bence ama dahada yapmazlar %50 Mart Nisan gibi yapıyorlardı bununla bitirmiş oldular
Çarşamba gunu Ankara cepa bernardo da günlük yemek takımı gördüm yeni ekmiş kelebekli fln ne romence nede yeni gelen vitage degil soft renkleri cok beğendim sitesinde yok 225 liraydi 6 kisilik takımlardan

Blender alacaklar morhipo surekli homend ürünlerinizin 50 lira cek veriyor 100 tl üzerine Nisan ayının basında anneme blender setini ald homed in Çelik başlıklı blender ve cirpicisi var 110 Dan 60 tl ye geldi bana sabah 7-9 atası mobil morhipofsn alis veris yaparsanız kargo bedava oyle aldım kargo parasida vermedim
Benzedi surekli aynı seyi yapıyor 1 alana 1 bedava yaptığında en güzeli %50 indirimleri oluyor bence ama dahada yapmazlar %50 Mart Nisan gibi yapıyorlardı bununla bitirmiş oldular
Çarşamba gunu Ankara cepa bernardo da günlük yemek takımı gördüm yeni ekmiş kelebekli fln ne romence nede yeni gelen vitage degil soft renkleri cok beğendim sitesinde yok 225 liraydi 6 kisilik takımlardan

tatlım ben de homend in blenderini almayı düşünüyorum senin aldığın da bu model mi?

Eki Görüntüle 697028 önerir misin?

tatlım ben de homend in blenderini almayı düşünüyorum senin aldığın da bu model mi?

Eki Görüntüle 697028 önerir misin?

Evet canım bu iki başlığıda Çelik misket icin o kap var memnun kaldır guzel cok hafif degil cokta agir degil 107 den 57 ye almışim simdi baktım morhipoya üye ol cek geldiğinde al acelesi yoksa surekli morhipo cek veriyor zaten homend urunleri icin

Evet canım bu iki başlığıda Çelik misket icin o kap var memnun kaldır guzel cok hafif degil cokta agir degil 107 den 57 ye almışim simdi baktım morhipoya üye ol cek geldiğinde al acelesi yoksa surekli morhipo cek veriyor zaten homend urunleri icin

morhipoda ben bu modeli göremedim ama :KK43:

$REMINGTON-CI5319-19mm-PRO-SPIRAL-BUKLE-MASASI__63532505_0.jpg $remington-d5017-pro-2100-cantali-set-z.jpg

Saksı ve büyük küplerde indirim vardı ve oldukça güzeldiler. Porselen tarzı saksılar 5 küsur TL, küpler ortalama 14 TL.
Bıçak ve termoslarda ve farklı tasarımlı Şamdanlarda indirim vardı
Bazı borcamlarda ise %40 indirim vardı....

Seramik kalpli tabaklar ve renkli seramik bardaklar 3 TL,
cappucino şablonları (12 adet her şekilden 2şer tane var) 3.50 TL civarı
Sarımsak, soğan, limon (kendi şekil, boyut ve renklerinde)mini saklama kabları tane 2 TL
Yeni bambu ürünler gelmiş (havan, kesme tahtası, kapıt havluluk.. vs) ucuz değiller ama değişik mutfak ürünleri isteyenlere..

:KK16:

Peki philips fritöz den memnun kalanlar var mı?

X