çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

o halde pazartesi ilk iş migros :):) teşekkürler.

kızlar Sanal mağaza'dan alışveriş yapan var mı? güvenilir bir site midir? İndirimler çok cazip geldi bana ama alışveriş yapmalı mı sizce bu siteden? :26:

Merhaba kızlar,

Porland'ın Beylikdüzü Perlavista'da fabrika satış mağazası var. Tüm otel ve ev grubu porselenlerde indirim var. Ben kahvaltı takımı yapıcam ihtiyaçlarıma göre, tabakları tek tek alıcam ve 8 kişilik bir takım yapmam gerekiyor. Şöyle söyleyeyim iki hafta önce istediğim takımı 345 TL'ye yapıyordum. Şimdi aynı takım 204 TL'ye geliyor :) İlgilenenler olursa harika şeyler var

Başka berede fabrika satış mağazası var onu da bilmiyorum ama..

canım ben geçen yıl annemle days in colors'ın bi nevresim takımını aldım. daha doğrusu annem için aldık. sonra çeyizci tanıdık vardı ilçede, aynı markanın başka takımlarını da görünce fiyatını sordm resmen 2-3 katı dedi. ben de ohh dedim içimden. sonra adam bimden aldığımızı çıkardı. kendisininkini de yanına koydu. fark hemen belliydi. adam da açıkladı zaten. bi kere orjinal takım daha ağır kg olarak. sonrasında adamın dediğine dikkat ettim ki logolarda yazılarda ufak oynamalar yapıp isim hakkı sorununu da hukuken sorun çıkmasın diye değiştirip piyasaya sürüyorlarmış...
anlayacağınız bim'in nevresim takımlarındaki ürünler orjinal olmayabilir....

Son düzenleme:

ay evet güzel ama çok pahalıııı en azından ahşaplarını evde kendimiz de yapabiliriz bence. sanat malzemeleri satan ahşap satan yerlerden alıp boyayıp mendillerle desenlerini kendimiz verebiliriz. en fazla 40 liraya mal olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…