çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

evet ya ben de çok merak ettim bakabilen varsa söylesin. haznesi çok küçük değilse alınabilir. gerçekten çok indirimde...

ben siparisini verdim bile, fiyat çok uygun cunki ... bu firsati kaçirmak istemedim :) yaglik, kesme tahtasi falan da aldim, onlar da çok uygun :21:

Son düzenleme:
ben siparisini verdim bile, fiyat çok uygun cunki ... bu firsati kaçirmak istemedim :) yaglik, kesme tahtasi falan da aldim, onlar da çok uygun :21:

sevgili arkadaşlarım,
dün akşam karacaya gittim bi tek 6 Pr. Baharat Seti 853200204 Mutfak Gereleri - Table Art KRC Online Maazas | Karaca & KRC bu model vardı.. haznesi çok büyük değil hani masa üstü iççin tasarlanmış.. aynızamanda dönerli stant çok beğendim.. ama yinede o diğerinde kaldı gözm.. henüz gelmemiş mağzalara... haftaya tekrar bir yoklama çekeceğim mağzaya görüp almak istiyorm.. :)

Merhaba canim, bende bu modeli çok begendim, yakindan bakabildin mi? nasil ?

sevgili arkadaşlarım,
dün akşam karacaya gittim bi tek 6 Pr. Baharat Seti 853200204 Mutfak Gereleri - Table Art KRC Online Maazas | Karaca & KRC bu model vardı.. haznesi çok büyük değil hani masa üstü iççin tasarlanmış.. aynızamanda dönerli stant çok beğendim.. ama yinede o diğerinde kaldı gözm.. henüz gelmemiş mağzalara... haftaya tekrar bir yoklama çekeceğim mağzaya görüp almak istiyorm.. :)

jumbonun çatal kaşık takımları indirime giriyor mu bilginiz var mı???
Geçen sene takip ediyodum jumboyu.Yılbaşında zamlanıyouş genellikle.Pek gireceğini sanmıyorum bu yüzden.Ayrıca bence jumboya o kadar para verme.Ben şahsen daha dün hisarın mamba sını aldım.Daha önceden incelemiştim zaten.Jumbo dan daha uygun ve de gerçekten kaliteli.

X