çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

yatak almayı düşünenler için bedline öneririm biz ordan aldık hastane yatakları satan bi firma yeni adıyla piyasaya girmiş ve kampanyalı 1500tl ye baza başlık bi tarafı viskolu olan bi yatak aldık biz yanında da yastıkla yorgan hediye edildi. almak isteyenlere tavsiye ederim

Eki Görüntüle 604376 $imagesCAKUL0L4.jpg

Karacada indirim var. Bunları 10ar tl ye aldım.
Bi çok çeşit 10 tl civarına düşmüş. Uğramanızı tavsiye ederim:KK34:

Baharat takımının kapaklarının altında bi parça daha var delikli. Tuzluk biberlik gibi yani, ama o da çıkabiliyor. Büyüklüğüne gelince; her biri çay bardağından az daha büyük. Toplamda da yemek tabagı genişliğinde, 20 cm yüksekliğinde falan.
Umarım anlatabilmişimdir.

bende benzetemedim valla delikli ekmek tahtası olabilir mi acep yarın bakıyım

tahta görünce ekmek tahtası veya et tahtası akla geliyor ama delikli olması işin ilginç yani olduğundan insan tam benzetemiyor

Yazdıklarınızı yeni gördüm.
ahşap olan hazneli kesme tahtası. Ekmek ve kırıntısı dökülecek şeyleri kesmek için. Aynı zamanda peynir ikramı için de kullanılıyor. tahtanın arka tarafında et vb. şeyleri de doğrayabiliyoruz.

madame coco nevresim pike çarşafta yüzde 70 indirim var bilgilerinize çok cici şeyler gelmiş yeni battaniye modelleri de var

kızlar 1 tane yorgan alıcam ama bu konuda felaket deneyimsizim. :/ nasıl bişey almalıyım :)

Evinde zaten yün yorgan 1-2 tane olacaksa mikrofiber yorganlar işini görebilir. Ben şu an Yataş'ın mikrofiber yorganını kullanıyorum ve çok memnunum. Geçen gün de burdan bir arkadaş Taç'ın yorganı indirime girmiş onu önerdi 44 TL idi bir tane de ondan aldım daha gelmedi ama yorumlar güzeldi fiyatı da Eminönünden bile daha uygunmuş tavsiye ettiler.

kızlar 1 tane yorgan alıcam ama bu konuda felaket deneyimsizim. :/ nasıl bişey almalıyım :)

daha kullanmak nasıl olmadı malzemesını tam olarak bılmıyorum ama englısh home dan ben ıkılı yorgan cıtcıtlı ayırınca ıkı ayrı ınce yorgan oluyor bırlestırınce bı tane kalın oluyor. ınanılmaz da hafif.. baska da bı sey bılmıom :)

Ah ben de bulamadım dahaa.. 2000 gibi yüksek rakamlar vermek istemiyorum ama en mantıklısı Kütahya Porselen veya Güral Porselen'den bir takım beğenmek:)

tantıtonı ye bakın yaa :) Benımde dugune 5 ayım var :) Ben aldım coktan ama tantıtonıde cok guzel yemek takımları var bırde bıev'de fiyatlarıda fena degıl. 0:)
He bırde royal bone chına nın desenlerının cakmasını yapan bır fırma var Roy King diye birde wei.. dıye baslayan bır marka var. Aynılarıını uretıyorlar, royal de 2000 se bunlarda 1000 lira takımlar. (Eminonunde mehmet efendının ordakı zuccacıyede roy kıng var mesela ben bı tane sormuştum 1000 dedı nakıte 800 olur dedı ) Tabi emınonu mercana da cıkmakta fayda var..
Falez de bayan uygun hele bazı takımları var ekmek tabagı pecetelıklerı falan cok kalabalık :)

Geçen sene takip ediyodum jumboyu.Yılbaşında zamlanıyouş genellikle.Pek gireceğini sanmıyorum bu yüzden.Ayrıca bence jumboya o kadar para verme.Ben şahsen daha dün hisarın mamba sını aldım.Daha önceden incelemiştim zaten.Jumbo dan daha uygun ve de gerçekten kaliteli.

teşekkür ederim. hisar hakkında karardığına dair çok fazla şikayet duydum, o yüzden cesaret edemiyorum bir türlü...

X