çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar hatayda oturan yada gelebilecek durumda olanlar varsa arçelik hataya özel indirimler yapıyor anneler gününe özel.Kampanyalar 31 mayısa kadar devam etcek.Elektrik süpürgeleri ve ütülerde güzel indirimler var.

kızlar günlük yemek takımı almamıs olanlar bernardoda kampanya var....
37 Parça Yemek Takımı

6 adet Servis Tabağı
6 Adet Çukur Tabak
6 Adet Pasta Tabağı
6 Adet Komposto Kasesi
6 Adet Çay Fincanı ve Tabağı
1 Adet Bol Kase

6 Adet Su Bardağı

6 Adet Amerikan Servis

24 Parça Çatal Bıçak Seti

Kahvaltı Tepsisi 229,00 TL

Eklentiler

• $springgunlukymkset.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 67

Bu fiyat sadece bu model için mi geçerli acaba :uhm:

Brillant'ta kampanya var. Çift kişilik pike takımları 32 TL, tek kişilik pike takımları 25 TL. Nevresim Takımları da aynı fiyat.

çeyizle ilgili değilde ikeada genel olarak 5-9 mayıs arası çeşitli ürünlerde gidddi indirimler var 10 liralık ürünler 5 e falan düşmüş durumda gidip görün derim
salata kurutlaığını 5 e yan sehbayı 25 den 15 e inmiş şekilde aldım
peçetelik vazo vs birçok şey indirimde

carrefourda cuma cumartesi pazar gunleri mehtap teflon tencere seti 69 du sanırım o civardı.
bugun tv de kadın tanıtımını yapıyordu..
tek kisilik pikelerde 15 cift kısılıkler 20 civarı olması lazım ..
anneler günü kampanyası yapmışlar..

bosch da mayıs ayı indirimi varmış ama bilgisayar engelli göremiyorum :çok üzgünüm:

Arkadaşlar çeyiz değil ama loreal ve maybelline de 1 alana 1 bedava indirimi var. Pazar günü sonmuş.

bana msj geldi kizlar linensten..bahara ozel kampanya die.. 3 al 2 ode ya da 2. urune % 50 indirim! die perde ve dosemelik alisverisleriniz icin kampanyayi kacirmayin dio...
buna benzer bisi zaten yok muydu..fisfisfis

bana msj geldi kizlar linensten..bahara ozel kampanya die.. 3 al 2 ode ya da 2. urune % 50 indirim! die perde ve dosemelik alisverisleriniz icin kampanyayi kacirmayin dio...
buna benzer bisi zaten yok muydu..fisfisfis
vardı cnm
bana da kervandan msj geldi
2.ürüne %50 indirim varmış

şu linensin %50 direk indirim kampanyası gelse şaşacağım hee
haftasonları için yapıolardı ama yapmadılar hala:S

trendyol'da jumbo indirimi dikkatimi cekti kizlar..
sekerlik, tepsi,caydanlik, vakumlu saklama kabi gibi sofra tamamlayici urunlerde indirim var..
dileyene uyelik gonderebilirim..kaydirigubbakcemile2

kızlar başlıkta açtım sizler için yazıyorum urfadan yazıyorum burdaki jumboda 12 kişilk yemek takımı,ç.k.b. takımı (12 kişilik),12 parça tencere seti,3 lü cezve ve çaydanlık 999 tl bilgilerinize jumbonun sitesine girip bakan arkadaşlarda varmış ama görememişler tlf filan açın isterseniz neyse kızlar haberiniz ola opuyorumnanaktan

tefalde de kampanya var şuanda kendi tecere tava setini oluşturuyosun. 5 adet ister tencere ister tava alıyosun toplam fiyat üzerinden %40 indirim var...bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…