çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canm bosh taki kampanyanın bugün son günü almayı düşünen varsa acele etsin bence ve fiyatları çok uygun ben 1600 tl lik çamaşır makinasını 1.150 tl ye aldım.

kızlar beko da anneler günü kampanyası var:hulya: bugün bilboard da gördüm
mikrodalga fırın ===>>>99tl
elektrik süpürgesi===>>>99tl
ütü ===>>>99tl

yahu babam benım süpürgemi bekodan aldı..kesin o süpürge 99 tl.. biz 100 küsüratlı almıştık..tühhhhh:sinifsinif:

sinoplu senn süpürgen hangsiydi
bi fotosunu ekler misin
nasıldır acep ya
fiyat uygunmuş

boshtaki kampanyadaki süpürgeyi önerenler var emişi iyidiye öneriliyor
bekodakini bilmiyorum bakmak gerek

linensin normalde her sene belli zamanlarda %50 indirimleri oluyordu
hala olmadı mı bu kampanya duydunuz mu kızlar
mevsim geçişlerinde yapıyorlardı genellikle

canım sanırım bu model.. benımkı bu modelden cunku.. beko bayisnde bundan başka modelde yoktu..

canım sanırım bu model.. benımkı bu modelden cunku.. beko bayisnde bundan başka modelde yoktu..

hımm sağol cnm
sinoplu acayip bi soru olcak ama baban aldıktan sonra nasıl diye denedin mi hiç
bizde bekonun tv den başka bişeyi yokta
acaba süpürgesi nasıldır?CADIARZU

lepi cnm linenste şu an 3al 2öde ve
2 ürün aldığında 2.si %50 indirimli olan bi kampanyası var

lilyumcum saol o kampanyayı biliyorum da 3 tane alcak bişiyim yok bitane alcaktım%50 indirimden:)
neyse olur elbet olmazsa da sağlık olsun

Mehtap Mağazaları'nda kısa bir süre için Yakamoz Derin Tencere 22 ve 26 cm - Yakamoz Karnıyarık Tenceresi 24 ve 28 cm - Yakamoz Tava 20, 24 ve 28 cm - Yakamoz Sahan 22 cm - Kapaklı Cips Tenceresi - 3'lü Çelik Güveç Set - Dilimli Kek Kalıbı - Krep Tava 26 cm - Kaçerola 16 cm - Balık Tava - Çaycım Klasik - Ilgın Tost Makinesi - Reyyan Katı Meyve Sıkacağı'ndan oluşan Mega Set 760,00 TL yerine 549 TL'ye ve 12 taksit fırsatıyla sizi bekliyor...

Kütahya Porselen'de 40. Yıla Özel Kampanya!
En özel sofra sizden, en güzel hediyeler Kütahya Porselen'den . Şimdi Kütahya Porselen'den 540 TL'ye 12 kişilik 85 parça yemek takımı alana, 195 TL değerinde 6 kişilik 38 parça yemek takımı hediye! Ya da 1.294 TL'ye 12 kişilik 85 parça yemek takımı, 90 parça çatal kaşık bıçak takımı ve 44 parça kahvaltı seti alana, günlük kullanım için 390 TL değerinde 12 kişilik 82 parça yemek takımı hediye!

son tarih 31/05/2010

Bernardo Moonlight yemek takımı, yuvarlak ve asimetrik hatların çok hoş bir birleşimi. 72 parça’dan oluşan 12 kişilik Moonlight Yemek Takımı; 995 TL’den 895TL ‘ye indiği gibi, tüm çatal kaşık takımları da 695’ten 495 TL’ye indi. Bu iki ürün birlikte alındığında ise indirimlere ek olarak 200 TL hediye çeki de veriliyor.

Diğer ilgi gören takımlardan biri ise kare formuyla modern tasarımlı Bernardo Wicker yemek takımı. 72 parça’dan oluşan 12 kişilik Wicker Yemek Takımı; 895 TL’den 795 ‘ye indiği gibi, tüm çatal kaşık takımları da 695’ten 495 TL’ye indi. Bu iki ürün birlikte alındığında ise indirimlere ek olarak 200 TL hediye çeki de veriliyor.

hımm sağol cnm
sinoplu acayip bi soru olcak ama baban aldıktan sonra nasıl diye denedin mi hiç
bizde bekonun tv den başka bişeyi yokta
acaba süpürgesi nasıldır?CADIARZU

canım esyalarım magazada.. evde olsa bakardım ama babam beko seti yaptıgı icin sormadan almış canı sağolasıca.. bana da hıhı demek kaldı.. iyidir heralde ne desem yalan olur canım..

[a href=http://urlal.com/][/a]

Tefal elegance set 800 tl 'den 500 tl'ye inmiş, bonusa 11 taksit yapıyorlar.

Ayrıca tefal dikdörtge nkek kalıbı, tart kalıbı ve yuvarlak kalıp %50 indirimli. Tanesi 20 tl'ye inmiş.

Tefal Clipso alana katı meyve sıkacağı 30 tl. Şimdilik bu kadar :)

Canım haklısın. ınternette cidden çok daha uygun fiyatlara bazen bulunabiliyor ama her siteye güvenemiyorum. Yarın öbür gün bir sorun yaşadığımda arkamda duracak bir firma olsun istiyorum. Ben aldığımda faturalarınızı mutlaka saklayın, aksi takdirde garantide sorun yaşabilirsiniz demişlerdi. Bilmiyorum ....Ama aynı ürüne fazla para verip almak da çok gıcık bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…