çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

avea kampanyası nasıl oluyor kızlar yaa:124:

canım avea telinden 5060 a MARKAFONI yazıyosun şifre geliyo.markafoniden aldığın herşyede 25 tl indirim hakkı var :KK52:
normalda 100 tl ve üzeri diyo ama kargo dahil 25 tutsun 25 tlyide kullanıyosun :KK52:

kızlar eyizevi, eyiz, izmir, dantel, ta, evlilik, zdilek, taksitle eyiz, eyiz malzemeleri, yatak rt ceyizevi.com bu siteye bakın çok güzel indirimler oluyor takip edin sürekli.. neredeyse her gün indirime giren ürünler oluyor %50 civarında falan oluyor genelde.. Ben daha önce alışveriş yaptım çok güzel bir site.. Şuan hisar çelik teflon tencerelerinde çatal kaşık takımlarında % 50 civarında indirim var.. Ben bu gün hisarın çatal kaşığını tencere setini sahan setini cezve takımını aldım bakmanızı tavsiye ederim son 17 gün :)

ben de evim.netten ilk defa yaptım iki hafta önce falan hala bekliyorum gelmesini tereddüt ettm o yüzden güvenli mi diye

evim.net'ten birkaç defa alışveriş yaptım geç gönderiyorlar ama sorunsuz gönderiyorlar. en azından ben sorun yaşamadım : )

avea kampayasından aldığımız şifre bir defa mı geçerli ?

ben de evim.netten ilk defa yaptım iki hafta önce falan hala bekliyorum gelmesini tereddüt ettm o yüzden güvenli mi diye

guvenebılırsın ben cok kez alısverıs alısverıs yaptım gec geldıgı dogrdur ama sapasağlam gelır. Hele markafoni yuzde yuz guvenebılırsın yıllarıdr alısverıs yaparım sektorun 1 numarasıdır..

evim.net'ten birkaç defa alışveriş yaptım geç gönderiyorlar ama sorunsuz gönderiyorlar. en azından ben sorun yaşamadım : )

avea kampayasından aldığımız şifre bir defa mı geçerli ?

az önce kullandım ben bir şifre. tekrar denedim geçersiz şifre dedi:KK20:

bunu aldım markafoniden avea kampanyasından nasıl sizce kızlar. kaliteli midir. markası biev $5906426262846_0_304x424_1.jpg

Son düzenleme:
kızlar bi alıs verişte 2 şifre yanı 50 liralık indirim yapabiliyormuyuz 3 tane şifre kullananlar bi cevap yazın ne olur dünden beri bekliyorum valla kalmyacak :)

canım ben bu kodu nereye kopyalıycam beceremedim bulamadım bi türlü alıs verısı tamamla dıyor ama hala eski fiyat

kullandım sonunda 1 seferde 1 sıfre aynı hattan baska sıfre alınamıyor arkadaslar
ben bır sey sorcam sımdı ben bı tane daha alacagım onada mı ayrı kargo ucreti ödeyeceğim illa aynı kamanya yanı bıevin kampayası mı olması lazım yoksa dıgerını ev ve benden aldım dıgerını bıevden alıcam aynı kargoda bırlesır mı

kullandım sonunda 1 seferde 1 sıfre aynı hattan baska sıfre alınamıyor arkadaslar
ben bır sey sorcam sımdı ben bı tane daha alacagım onada mı ayrı kargo ucreti ödeyeceğim illa aynı kamanya yanı bıevin kampayası mı olması lazım yoksa dıgerını ev ve benden aldım dıgerını bıevden alıcam aynı kargoda bırlesır mı

evet cnm ayrı kargo öduyosun tek butıkten alırsan ayrı degıl

X