çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Bende çok istiyorum ama avea hattım yok :26: 100tl lik alışveriş yapıcaktım ztn... bana kod alabilecek birisi varmı _ davetlisi olarak alışveriş yapabilirimm..

bu siteyi ve sizi seviyorum:KK16: avealı olmam ilk defa işe yaradı bievden bıçak seti 60 tl küsür bişeye düşmüş indirim çekiyle 39,89 tl ye aldım çok da güzel ihtiyacım da vardı :) peki başka avea lardan şifre alıp tekrar kullanabilirmiyiz cevap olumlu olursa babamın abimin hatlarından da şifre alıcam:KK9:

kızlar bi alısverıste 1 sıfre mi 2 sıfre kullanıp 50 tl ındırım uygulayamıyormuyuz

Evimis.Com'dan İnanılmaz Bir Kampanya Daha Karaca Firuze Çeyiz Seti Sadece 269,90 TL Kaçırılmayacak Bir Fırsat — Evimis.Com'da.

Doğru seramik demek istiyorum. Monetayı ilk defa duyuyorum hangi magazalarda satılıyor? Korkmazı bulmak ddaha kolay sanki.. Bilgi verdiğin için teşekkürler..
Ben çeyiz alışverişi yaparken takılsaymışım keşke bu foruma :)
Neyse evlenip eksik tamamlayan biri olarak burdan daha çook fikir almak lazım :)

evimisterde satılıyor( hiç memnun kalmadığım bir site olmakla beraber ) ben almıştım renklerını begenmedıgım ıcın gerı gonderdım ,güzel görünüyordu. monetanın firmasını arayıp ogrenebılırsın sanırım oyle dırek magaza yok ama evkur gıbı yerlerde de satılıyordur belkı. Walla forumun bana ınanılmaz katkısı oluyor, birde burda heycanımızı paylaşıyoruz ya o da ayrı bir keyif..

Kızlar az önce aldığım mesaja göre ar-yıldız viole plus büyük çelik çaydanlık seti (100 ad. stokla ) 59 TL ' ye düşmüş
fırsatmagazası nda

kızlar hiç grupanyadan hediye çeki aldınız mı????
sirius pırlanta kampanyası var ve 5tl ye 100tl lik çek, 20tlye 400tl lik çek veeeeee 50 tl ye 1000 tl lik çek 24 nisana kadar yapacağınız alışverişlerde hediye...
bu doğru olabilir mi kızlar yani ben atıyorum 1000tl lik bir tektaşı 50 tl ye almış olucam öyle mi??:KK52::KK52: nedense inanamadım!! fikir verin kızlar alayım mı?? tam da böyle bir şeye ihtiyacım olan bir dönem! yardım edin lütfenn..siriustan alışveriş yapanlar da fikir versin lütfennn

yok 50 tl ye alamıycakmışım :KK43: şöyle bir şartı varmış;

100 TL değerindeki hediye çeki 5 TL fırsatı; alışveriş limiti olmaksızın tüm ürünlerde geçerlidir.
400 TL değerindeki hediye çeki 20 TL fırsatı; 1.000 TL ve üzerinde alışverişler için geçerlidir.
1.000 TL değerindeki hediye çeki 50 TL fırsatı; 2.500 TL ve üzerinde alışverişler için geçerlidir.

yok 50 tl ye alamıycakmışım :KK43: şöyle bir şartı varmış;

100 TL değerindeki hediye çeki 5 TL fırsatı; alışveriş limiti olmaksızın tüm ürünlerde geçerlidir.
400 TL değerindeki hediye çeki 20 TL fırsatı; 1.000 TL ve üzerinde alışverişler için geçerlidir.
1.000 TL değerindeki hediye çeki 50 TL fırsatı; 2.500 TL ve üzerinde alışverişler için geçerlidir.

olsun canım 100 tl llik al sende hediye alırsın kendine :KK16:
linki eklermisin canım ben alabilriim :KK8:

canım link şu;
Grupanya! - Sirius Pırlanta'da online tüm alışverişlerinizde geçerli hediye çekleri tüm Türkiye ÜCRETSİZ KARGO ile çok özel fiyatlarla! Tüm Türkiye'ye ÜCRETSİZ KARGO ile 23 Nisan 2012 tarihine kadar geçerlidir. Hemen Al'a tıklayarak hediye çeki tutar

yaa ben 1456tl lik bişi beğendim fotoyu da ekliyim hatta güzel mi bakın.. 1000tl liği alsam bu bana 506tl ye gelicek süper... yani aslında ben almıycam erkek arkadaşıma söylücem bana nasılsa alıcak diye.. ama acaba bunu söylemem hoşuna gitmeyebilir mi ki :44:

$pırlanta.png

canım link şu;
Grupanya! - Sirius Pırlanta'da online tüm alışverişlerinizde geçerli hediye çekleri tüm Türkiye ÜCRETSİZ KARGO ile çok özel fiyatlarla! Tüm Türkiye'ye ÜCRETSİZ KARGO ile 23 Nisan 2012 tarihine kadar geçerlidir. Hemen Al'a tıklayarak hediye çeki tutar

yaa ben 1456tl lik bişi beğendim fotoyu da ekliyim hatta güzel mi bakın.. 1000tl liği alsam bu bana 506tl ye gelicek süper... yani aslında ben almıycam erkek arkadaşıma söylücem bana nasılsa alıcak diye.. ama acaba bunu söylemem hoşuna gitmeyebilir mi ki :44:

Eki Görüntüle 388910

gayet güzel canım :80:
aranızdaki dialog nasıl ona göre söle.ama 506 ya gelicekse 100-200 tl fazla ver tek taş al canım başka marka Sirius marka ben duymadım çünkü :26:

canım bilinen markalarda 100 200 fazla verince çok küçük oluyo taşı yaa :KK14:
bu sertifikalı garantili H renginde pırlanta ama... kızlar yok mu siriustan alışveriş yapan yazın lütfenn..

ben aveadan 4 kişi buldum üçünü kullandım birinide kampanya bitimine daha var belki güzel bişey çıkar o zaman kullanırım aa bide babam var 5 kişi olucak:KK9:

X