Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tek alısverıste bı kupon kullanılabılıyormuyuz
Doğru seramik demek istiyorum. Monetayı ilk defa duyuyorum hangi magazalarda satılıyor? Korkmazı bulmak ddaha kolay sanki.. Bilgi verdiğin için teşekkürler..
Ben çeyiz alışverişi yaparken takılsaymışım keşke bu foruma :)
Neyse evlenip eksik tamamlayan biri olarak burdan daha çook fikir almak lazım :)
yok 50 tl ye alamıycakmışım şöyle bir şartı varmış;
100 TL değerindeki hediye çeki 5 TL fırsatı; alışveriş limiti olmaksızın tüm ürünlerde geçerlidir.
400 TL değerindeki hediye çeki 20 TL fırsatı; 1.000 TL ve üzerinde alışverişler için geçerlidir.
1.000 TL değerindeki hediye çeki 50 TL fırsatı; 2.500 TL ve üzerinde alışverişler için geçerlidir.
canım link şu;
Grupanya! - Sirius Pırlanta'da online tüm alışverişlerinizde geçerli hediye çekleri tüm Türkiye ÜCRETSİZ KARGO ile çok özel fiyatlarla! Tüm Türkiye'ye ÜCRETSİZ KARGO ile 23 Nisan 2012 tarihine kadar geçerlidir. Hemen Al'a tıklayarak hediye çeki tutar
yaa ben 1456tl lik bişi beğendim fotoyu da ekliyim hatta güzel mi bakın.. 1000tl liği alsam bu bana 506tl ye gelicek süper... yani aslında ben almıycam erkek arkadaşıma söylücem bana nasılsa alıcak diye.. ama acaba bunu söylemem hoşuna gitmeyebilir mi ki :44:
Eki Görüntüle 388910
kızlar bi şifre bi kez mi veriliyor daha sonra da istesek 3-5 tane vermez mi :)