- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
yaradı canım yaramaz mı ben salata tabağı ve dondurma kasesi aldım kargoyla 25 tl yi aştı 25.88 tuttu kullandım 88 krş ödedim
0.41 tl tutuyor mesaj
nasıl ya
100 tl ve üzeri alışverişlerde diyo nette
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaradı canım yaramaz mı ben salata tabağı ve dondurma kasesi aldım kargoyla 25 tl yi aştı 25.88 tuttu kullandım 88 krş ödedim
0.41 tl tutuyor mesaj
nasıl ya
100 tl ve üzeri alışverişlerde diyo nette
Bu arada avea kodunu kulanmıyacak olan varsa ve bana verirse çok sevinirim
tatlım bende alıcam bi kahve aşığı olarak
http://www.markafoni.com/product/2071841/
sen bana davet yolla istersen ordanda kazanılıyo galba ona göre alıcam alışverişten kazandığınıda sen kullan
şahaneee canım hemen veriyim davet linkimi özelden
tamam canım
Ya markofoni sitesindede 100 tl üstü diyo benimde düşer inşallah
düşüyo canım herkesin düşmüş forumda kampanyalar di ye bi topik var oradan öğrendim bende düştüğünü denedim ve oldu
Yolladım canım çok saol yaa
canım bende bunların salata kasesini aldım şimdi markafoni avea ile 25 tl çek veriyor markafoni yaz 5060 a yolla 25 tl çek kodu kazan kızlar hepinize haber vermek için geldim
arkadaşımın aveası var ondan alıp deneyeyim umarım işe yarar :) çok teşekkürler haber verdiğiniz için ama şu kek fanusunun boyutunu bilemedim kızlar ne diyorsunuz bir baksanıza??
bendede düştü valla
saol canım çeyize bi parça daha eklendi sayende bak hiç aklımda yoktu
çek benden de düştü o resimdekileri aldım canlarım çok sağolun daha yeni başladığım çeyizim için güzel parçalar oldu sayenizde... umarım hepimiz güzel günlerde keyifle kullanırız
canım bu kadar tabağı çanağı nerelere sığdırıcan:)) oturucağın ev bellimi mutfağın büyükse dolapların bolsa sorun olmaz ama küçük bi mutfağada sığmaz sanırım:)) benim misafir için 12 kişilik var bide 6 kişilik bi 12 kişilik daha alıcam gündelik için bu kadarı bile bazen fazlamı demekten alamıyorum kendimi
Kızlar ben porselen tencerelerden almak istiyorum indirimde olan bir yer biliyor musunuz? Bir de alan kullanan varsa hangi markanınkiler daha iyi? Ben esseden aldım üç tencere evleneli bir buçuk sene oldu ama kapakları tencere kenarlarını çizdi. Daha düzgün bir takım daha almak istiyorum .
Bu arada bernardodan rose garden porselen takımını aldım 200 tl hediye çeki var. Bazı ürünlerde de ikinci ürüne yüzde elli kampanyası var. Gerçi herkesin haberi vardır ama bir de benden duymuş olun..
Porselen derken seramik demek istiyorsan eğer. Bizim çeyiz avcılarından angelanil :) bu seramik olayını baya araştırmıştı en iyisi moneta demişti ondan sonra korkmazmış. Walla ben çeyizime korkmazın sermaik tavalarını aldım. evdede papillanın seramil tenceresini almıştım, hemen çizildi o kadar dikkat ettik .. umarım yardımcı olabılmışımdır
canım bende bunların salata kasesini aldım şimdi markafoni avea ile 25 tl çek veriyor markafoni yaz 5060 a yolla 25 tl çek kodu kazan kızlar hepinize haber vermek için geldim
kızlar avea ne zamana kadar bu indirim çekınden veriyo