çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım bende bunların salata kasesini aldım şimdi markafoni avea ile 25 tl çek veriyor markafoni yaz 5060 a yolla 25 tl çek kodu kazan kızlar hepinize haber vermek için geldim:KK52::KK52::KK52:

arkadaşımın aveası var ondan alıp deneyeyim umarım işe yarar :) çok teşekkürler haber verdiğiniz için:21: ama şu kek fanusunun boyutunu bilemedim kızlar ne diyorsunuz bir baksanıza??

arkadaşımın aveası var ondan alıp deneyeyim umarım işe yarar :) çok teşekkürler haber verdiğiniz için:21: ama şu kek fanusunun boyutunu bilemedim kızlar ne diyorsunuz bir baksanıza??

yarıyo canım:KK1:

bendede düştü valla :KK52::KK52:
saol canım çeyize bi parça daha eklendi sayende bak hiç aklımda yoktu :KK1::KK1:

:nazar:afiyetle için kahvelerinizi canım:nazar:

çek benden de düştü o resimdekileri aldım :KK52: canlarım çok sağolun daha yeni başladığım çeyizim için güzel parçalar oldu sayenizde... umarım hepimiz güzel günlerde keyifle kullanırız :21:

canım bu kadar tabağı çanağı nerelere sığdırıcan:)) oturucağın ev bellimi mutfağın büyükse dolapların bolsa sorun olmaz ama küçük bi mutfağada sığmaz sanırım:)) benim misafir için 12 kişilik var bide 6 kişilik bi 12 kişilik daha alıcam gündelik için bu kadarı bile bazen fazlamı demekten alamıyorum kendimi:KK1:

Yok senınkı normali benım kı anormal :) ya mısafiri çok severiz biz bide mesleğim organizasyon olduğu için masa dizaynını çok önemserim yaparım da :) Çok şükür evim belli mutfağımda kocaman.. Ayrıca benn daha utandım soylemedım kahvaltı setim var çay setimi yarın alıcam ınsallah :) Hahuahua toplamda kaç takım bılemıyorum acaip züccaciyeye düşkünlüğüm var:) Ama o kadar söyledinizki bilemiyorum belkim almam o 125 parçayı ama "125" deyincede kanım kaynıyo yaa :)

bernardoda 2499 tl olanı begenen arkadasa seslenıyorum sanırım benım takımımdan bahsedıyorsun, paris antik. Bak ben sana diyim keşke hiç görmeseydin onu gördükten sonra daha da başka takım begenememıştım ben kayınvalıdem aldı huzura kavustumm :) yanlız roy king de aynısının çatması var,daaha yogun desenlısı 700-800 TL Ye birde çokkkk benzerini 1500 tl ye bi yerde görmüştüm bilgine..

avea 9 mayıs son sanırım aveanın sıtesınde tum bılgı mevcut..

Son düzenleme:
Kızlar ben porselen tencerelerden almak istiyorum indirimde olan bir yer biliyor musunuz? Bir de alan kullanan varsa hangi markanınkiler daha iyi? Ben esseden aldım üç tencere evleneli bir buçuk sene oldu ama kapakları tencere kenarlarını çizdi. Daha düzgün bir takım daha almak istiyorum .

Bu arada bernardodan rose garden porselen takımını aldım 200 tl hediye çeki var. Bazı ürünlerde de ikinci ürüne yüzde elli kampanyası var. Gerçi herkesin haberi vardır ama bir de benden duymuş olun..

Kızlar ben porselen tencerelerden almak istiyorum indirimde olan bir yer biliyor musunuz? Bir de alan kullanan varsa hangi markanınkiler daha iyi? Ben esseden aldım üç tencere evleneli bir buçuk sene oldu ama kapakları tencere kenarlarını çizdi. Daha düzgün bir takım daha almak istiyorum .

Bu arada bernardodan rose garden porselen takımını aldım 200 tl hediye çeki var. Bazı ürünlerde de ikinci ürüne yüzde elli kampanyası var. Gerçi herkesin haberi vardır ama bir de benden duymuş olun..

Porselen derken seramik demek istiyorsan eğer. Bizim çeyiz avcılarından angelanil :) bu seramik olayını baya araştırmıştı en iyisi moneta demişti ondan sonra korkmazmış. Walla ben çeyizime korkmazın sermaik tavalarını aldım. evdede papillanın seramil tenceresini almıştım, hemen çizildi o kadar dikkat ettik .. umarım yardımcı olabılmışımdır

Porselen derken seramik demek istiyorsan eğer. Bizim çeyiz avcılarından angelanil :) bu seramik olayını baya araştırmıştı en iyisi moneta demişti ondan sonra korkmazmış. Walla ben çeyizime korkmazın sermaik tavalarını aldım. evdede papillanın seramil tenceresini almıştım, hemen çizildi o kadar dikkat ettik .. umarım yardımcı olabılmışımdır

Doğru seramik demek istiyorum. Monetayı ilk defa duyuyorum hangi magazalarda satılıyor? Korkmazı bulmak ddaha kolay sanki.. Bilgi verdiğin için teşekkürler..
Ben çeyiz alışverişi yaparken takılsaymışım keşke bu foruma :)
Neyse evlenip eksik tamamlayan biri olarak burdan daha çook fikir almak lazım :)

canım bende bunların salata kasesini aldım şimdi markafoni avea ile 25 tl çek veriyor markafoni yaz 5060 a yolla 25 tl çek kodu kazan kızlar hepinize haber vermek için geldim:KK52::KK52::KK52:

canım tek alısverıste bı kupon kullanılabılıyormuyuz

X