çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bu 4. olucak sanırım senin o kadar yemek takımını napcan canım bence gereksiz o kadar

walla sıkı takipçimmişsin heuehu ya evet 3 aama bunu cok begendım 125 parça olduğu için herşeyi var birde düz beyaz diye her konsepte uyar :) ne bilimmm en kötü sirtaki yaparız kocamlan evde :) ya fiyatıda baya iyi geldi bana tümev.com baya ucuzmuş, hisardan gecen sene aldığım teflon setim tümevde 270 lira ben aldım 450 ye içim acıdı valla.. burdan alışveriş yapannnnnnn yokmuuuuuuuuuuuu ceyizci arkadaşlarımmm benimmmmm ???? :)

sirtaki olayına koptum
bende senin tam tersini düşünüyorum kahve fincanı olmayan takımlardan alıcam bana gereksiz geliyo.aynı anda içilmiyo farklı model olsun nolcak.125 parçanın içinde ne var öle ya bna 96lar fazla geliyo

az önce gördüm çeyizini de dikkatimi çektisen bilirsin tabiki tatlım

canım ben tümev sitesinden taç yorgan aldım ertesi gün elimdeydi şuana kadar alışveriş yaptığım en hızlı site:)

canım ben tümev sitesinden taç yorgan aldım ertesi gün elimdeydi şuana kadar alışveriş yaptığım en hızlı site:)

canım tesekkur ederım boyle tabak canak alan yokmu ya nasıl paketlıyorlar.. ? Fiyatları nasıl bu kadar ucuz ya sasurdummm :)

Sarev Rosen Uyku Seti %20 indirimli sadece 168 TL MAURERAVM
2012 Sarev uyku seti modelleri, tüm enerjisi ile sizlerin yatak odalarınızı renklendirmek için bekliyor. Baharın mutluluğunu, dört mevsimin temposunu Sarev Uyku Seti (Rosen V1) yaşam alanınıza getiriyor.
Ekonomiklik ve kaliteyi bir arada arıyorsanız tam size göre bir ürün.

Ve siz değerli müşterilerimize %20 indirimle sadece 168 TL

Ve bir diğer fırsatta

Hisar Mercury Parlak Sandıklı 12 kişilik Çatal-Kaşık Seti 399 TL fırsatmagazasi
Çatal-Kaşık Seti
Süper Hızlı Gönderi
Malzeme:18/10 Paslanmaz Çelik
Ürün orjinal ahşap sandığı ile sunulmaktadır.
Garanti:100 yıl çelik garantisi.
Parça Sayısı: 90
Set İçeriği;

12 ADET YEMEK KAŞIK
12 ADET YEMEK ÇATAL
12 ADET YEMEK BIÇAK
12 ADET TATLI KAŞIK
12 ADET TATLI ÇATAL
12 ADET TATLI BIÇAK
12 ADET ÇAY KAŞIK
1 ADET KEVGİR
1 ADET KEPÇE
1 ADET SERVİS KAŞIK
1 ADET SERVİS ÇATAL
1 ADET SPATULA
1 ADET ŞEKER MAŞA

Son düzenleme:
canım tesekkur ederım boyle tabak canak alan yokmu ya nasıl paketlıyorlar.. ? Fiyatları nasıl bu kadar ucuz ya sasurdummm :)

Canım şimdi kontrol ettimde yanlış bilgi vermişim kusura bakma yorganımı enhesaplıyız sitesinden almışım:)) valla bukadar parçalı bi seti almaya cesaret edebilirmiydim bilmiyorum bi kaç parça olsa neysede iyi düşün yoksa sonra çok uğraşmak zorund a kalırsın kırık çıkarsa

canım bende bı 68 parça var brde 85 parça var. 68 parça olanda fncan yok 24 servis var, 2 tanecık kayıgı var ve 2500 TL :) Nasıl kazık yedık :). 85 parça olanda 12 servis kahve ve cay fıncanlarım var. Ama ben oyle ıstıyorum kı ekmek tabağı olsun (yanı bu 125 parça olanda 14 cm kahvaltı tabagı olanları ben ekmek tabagı yapıcam) , kayıkları falan bol olsun, bu 125 parçanın peçete yuzuklerı bile var, salata tabagının porselen servis kaşığı var. aslına bakarsanız ıhtıyacım yok buna ama ne bılım heveslendımmm .. Allahımmmmm bu ceyiz nasıl birşey bır benı durdursun 3 takım da günlük tabagım var dayanamıyorummmm :)

aysegul bende tereddutteyım zaten koskaca takımıda ınternetten alırsam bır garıp olur bılıyorum aama fıyat cok ıyı onun ıcın soruyorum sızlere ...

Tümevden büyük parça olan yokmuuu ? tumev hakkında benı bılgılendırınnnD:

Son düzenleme:
canım bu kadar tabağı çanağı nerelere sığdırıcan:)) oturucağın ev bellimi mutfağın büyükse dolapların bolsa sorun olmaz ama küçük bi mutfağada sığmaz sanırım:)) benim misafir için 12 kişilik var bide 6 kişilik bi 12 kişilik daha alıcam gündelik için bu kadarı bile bazen fazlamı demekten alamıyorum kendimi

güle güle kullan canım misafir çok oluyo o zman sizde:26:

valla ben 12 kişilk bi takım 1 kahvaltı takımı alıcam belki 6 kişilik daha alırım o da belki.ben dolapta tutmam o keyfi bende sürerim valla o kadar çaışıyos tabak çanak dolap bekçisi olsun diye değil.misafire değer veriyosam ben daha değerliyim bende keyif yapcam kocacığmla

çatal kaşıkları bile set almıcam ben kesin karar verdim

tabak çanak namına bende hiçbir şey yok hala karar veremedim misafir takımıyla günlük takımı
aslında beğendim bernardo dan ama 2499 annem hayatta almaz bende o kadar paraya aldırtmam zaten bakalım hala bakmaya devam edıyorum

canım kütahyaya bak derim.eski klasik modeller yerine çok güzel yeni modeller çıkarmış.ben ordan alıcam kahvaltılıklarıda güzel porselenide şu an onları kullanıyoruz.bide yerinden alınca baya uyguna geliyo

bi türlü beğenemiyorum ben hepsine baktım 1 tane beğendim bernardoda oda pahalı zamanım var aslında bakarım yeni takımlar çıktıkça çok sağol canım

kızlar sizce şu resimdekiler nasıl?? markafonide evim&ben kampanyasında, yarın sona erecek kampanya oyüzden acil önerilerinizi bekliyorum. lütfen yardımcı olunnn..

bide kek fanusu için şu ölçüleri vermiş;

Kek Servis: 23 x 9 cm
Fanus: 17 x 20,5 cm

daha önce daha büyüklerini görmüştüm bunun, ben pek anlayamadım sizce ideal bir ölçü mü?

kızlar sizce şu resimdekiler nasıl?? Markafonide evim&ben kampanyasında, yarın sona erecek kampanya oyüzden acil önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardımcı olunnn..Eki Görüntüle 388001

canım bende bunların salata kasesini aldım şimdi markafoni avea ile 25 tl çek veriyor markafoni yaz 5060 a yolla 25 tl çek kodu kazan kızlar hepinize haber vermek için geldim

bide kek fanusu için şu ölçüleri vermiş;

kek servis: 23 x 9 cm
fanus: 17 x 20,5 cm

daha önce daha büyüklerini görmüştüm bunun, ben pek anlayamadım sizce ideal bir ölçü mü?

fanus küçük sanki ama sen bilirsin canım fanusn standardı kaç acaba:26:

canım bende bunların salata kasesini aldım şimdi markafoni avea ile 25 tl çek veriyor markafoni yaz 5060 a yolla 25 tl çek kodu kazan kızlar hepinize haber vermek için geldim

canım çek ücretlimi bide ne kadarlık alışverişe olucak avea olmam işe yaradı galba bu sefer

yine işe yaramadı 100 tl lik alışverişte geeçrli

Son düzenleme:
canım çek ücretlimi bide ne kadarlık alışverişe olucak avea olmam işe yaradı galba bu sefer

Yine işe yaramadı 100 tl lik alışverişte geeçrli

yaradı canım yaramaz mı ben salata tabağı ve dondurma kasesi aldım kargoyla 25 tl yi aştı 25.88 tuttu kullandım 88 krş ödedim

0.41 tl tutuyor mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…