bu 4. olucak sanırım senino kadar yemek takımını napcan canım bence gereksiz o kadar
walla sıkı takipçimmişsinheuehu ya evet 3 aama bunu cok begendım 125 parça olduğu için herşeyi var birde düz beyaz diye her konsepte uyar :) ne bilimmm en kötü sirtaki yaparız kocamlan evde :) ya fiyatıda baya iyi geldi bana tümev.com baya ucuzmuş, hisardan gecen sene aldığım teflon setim tümevde 270 lira ben aldım 450 ye içim acıdı valla.. burdan alışveriş yapannnnnnn yokmuuuuuuuuuuuu ceyizci arkadaşlarımmm benimmmmm ???? :)
walla sıkı takipçimmişsinheuehu ya evet 3 aama bunu cok begendım 125 parça olduğu için herşeyi var birde düz beyaz diye her konsepte uyar :) ne bilimmm en kötü sirtaki yaparız kocamlan evde :) ya fiyatıda baya iyi geldi bana tümev.com baya ucuzmuş, hisardan gecen sene aldığım teflon setim tümevde 270 lira ben aldım 450 ye içim acıdı valla.. burdan alışveriş yapannnnnnn yokmuuuuuuuuuuuu ceyizci arkadaşlarımmm benimmmmm ???? :)
canım ben tümev sitesinden taç yorgan aldım ertesi gün elimdeydi şuana kadar alışveriş yaptığım en hızlı site:)
canım tesekkur ederım boyle tabak canak alan yokmu ya nasıl paketlıyorlar.. ? Fiyatları nasıl bu kadar ucuz ya sasurdummm :)
sirtaki olayına koptum
bende senin tam tersini düşünüyorum kahve fincanı olmayan takımlardan alıcam bana gereksiz geliyo.aynı anda içilmiyo farklı model olsun nolcak.125 parçanın içinde ne var öle ya bna 96lar fazla geliyo
canım bende bı 68 parça var brde 85 parça var. 68 parça olanda fncan yok 24 servis var, 2 tanecık kayıgı var ve 2500 TL :) Nasıl kazık yedık :). 85 parça olanda 12 servis kahve ve cay fıncanlarım var. Ama ben oyle ıstıyorum kı ekmek tabağı olsun (yanı bu 125 parça olanda 14 cm kahvaltı tabagı olanları ben ekmek tabagı yapıcam) , kayıkları falan bol olsun, bu 125 parçanın peçete yuzuklerı bile var, salata tabagının porselen servis kaşığı var. aslına bakarsanız ıhtıyacım yok buna ama ne bılım heveslendımmm .. Allahımmmmm bu ceyiz nasıl birşey bır benı durdursun 3 takım da günlük tabagım var dayanamıyorummmm :)
aysegul bende tereddutteyım zaten koskaca takımıda ınternetten alırsam bır garıp olur bılıyorum aama fıyat cok ıyı onun ıcın soruyorum sızlere ...
Tümevden büyük parça olan yokmuuu ? tumev hakkında benı bılgılendırınnnD:
tabak çanak namına bende hiçbir şey yok hala karar veremedim misafir takımıyla günlük takımı
aslında beğendim bernardo dan ama 2499 annem hayatta almaz bende o kadar paraya aldırtmam zaten bakalım hala bakmaya devam edıyorum
canım kütahyaya bak derim.eski klasik modeller yerine çok güzel yeni modeller çıkarmış.ben ordan alıcam kahvaltılıklarıda güzel porselenide şu an onları kullanıyoruz.bide yerinden alınca baya uyguna geliyo
kızlar sizce şu resimdekiler nasıl?? Markafonide evim&ben kampanyasında, yarın sona erecek kampanya oyüzden acil önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardımcı olunnn..Eki Görüntüle 388001
bide kek fanusu için şu ölçüleri vermiş;
kek servis: 23 x 9 cm
fanus: 17 x 20,5 cm
daha önce daha büyüklerini görmüştüm bunun, ben pek anlayamadım sizce ideal bir ölçü mü?
canım bende bunların salata kasesini aldım şimdi markafoni avea ile 25 tl çek veriyor markafoni yaz 5060 a yolla 25 tl çek kodu kazan kızlar hepinize haber vermek için geldim
canım çek ücretlimi bide ne kadarlık alışverişe olucak avea olmam işe yaradı galba bu sefer
Yine işe yaramadı 100 tl lik alışverişte geeçrli