çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

fırsatmagazası. com sitesinde
monoco kırmızı serisi 396,35 lira indirime koymuş
ama tümevde 299 lira

Son düzenleme:
gitti gidiyorda dyson animal pro 22 modeli 869 lira taksit yapıyorlar her karta kaçmaz bence benim param olsa anında alırdım düşünenler kaçırmasın

bu gün gittim hala vardı bitirememişler sanırım 2 tane daha aldım 6 ya tamamladım
sanırım sadece Ankarada yada bizim makroda geçerli canım

Olabilir yada ben dikkat etmedim bizim burda ki iki katlı altta gıda üstte ev eşyları falan oluyor ama kampanyalı ürünleri alt katta girişe yerleştiriyorlar.Üst kata bakmamıştım birde oraya bakarım akşam Resim yok mu çok merak ettim nasıllar

canım kutuladım batladım kaldırdım dolabın üstüne ama sana anlatıyım normal beyaz yüz havlusu bi kenarı işleme var işte ipten çiçeklisi var turalısı vardı ben çiçeklilerden aldım6 renk altın rengi gümüş rengi pembe mavi yeşil lila aldım 2 3 model var onların renkleri var benimkiler çiçek desenli yani çok ahım şahım değil ama çokta basit değil inşallah vardır yani 5liraya göre güzel bi ürün annem baktı kaliteli dedi

fırsat magazası ar yıldız fiore parlak setini 319 tl ye koymus ama kutuluymuş sandıklı değil

kızlar jumbonun eski fabrika satış yeri olan bayrampaşayı aradım fabrika satış yeri esenyurta taşınmış.peşin alımlarda %5 indirim varmış sadece.benim hevesim kaçtı bilginiz olsun dedim

Aramış taramış bulmuşsun canım yaBuna benzer 12 tane var benim annem dantellerini bile dikti bizde evlendikten sonra akrabalara el öpmeye gidilir ufak tefek şeyler götürülür havlu,çetik.tülbent gibi onlara vericem ben hepsini dantelleri çok hoşuma gitmiyor çünkü

I&D Moda trendlerini belirleyen, kalitesiyle öncü, ayrıcalıklı, Türkiye’nin ve Avrupa'nın önde gelen iç giyim markalarından olan I&D Lingerie'nin sevimli olduğu kadar mood elevator görevi görecek kadar renkli ve eğlenceli tasarımları, yumuşacık lounge wear koleksiyonuyla özel Trendyol fırsatlarıyla sizinle…
güzel pijama takımları var arkadaşlarr

kızlar merhaba,
bernardoda 1500.00 tl'lik (kusuratı da vardı ama hatırlamıyrm) kampanya var.
12 kişilik yemek takımı
12 kişilik çkb seti
sanırım 4'lü çelik tencere setide vardı
ben çok beğendim.
ihtiyacı olana süper bir kampanya bu.

sitesinde bulamadım siz mağazada mı buldunuz

kızlar evimis sitesinde korkamaz stella çelik tencere seti 129 lira ben tombik jr modelini almıştım çok güzel bi site ertesi gün gelmişti elime almak isteyenler kaçırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…