- 14 Kasım 2011
- 1.386
- 1
söleysin ben sana üye olurdum canım ya bende bu kapmanyayı görünce hemen üye oldum bilmedenARKADAŞALR HENÜZ ÜYE OLMAYAN VARSA MSN ADRESİNİZ BANA GÖNDERİRİN BEN SİZİ DAVET EDEYİM.20,00tl HEDİYE ÇEKİ ŞANSI İÇİN .Duygu arkadaş davet etti ben öyle üye oldum .memnunum bir sürü şeyi çok uyguna aldım .
english homeda sezon sonu ürünlerinde %25 indirim var. sitesinden baktım 70 ürün indirimde
kadınlar günü indirimi sadece o günlüktü değil mi canım
ayrıca tıklayınca sadece 12 tane üründe indirim gözüküyor sitesinde
arkadaşlar asla asla tavsiye etmiyorumben saklama kabı hastasıyım görünce dayanamadım atladım geçen sene gittigidiyordan aldım kullandık iyi güzel dedik hemen indirim bitmeden anneme 2 teyzeme benim çeyize aldık.. ama kapakları yırtılıyor gayet özenli kullanıyorum ama köşe yerlerinden yırtıldı hep verilen paraya yazık çok dandik yanii şimdi de tupper a üye oldum hem indirimli aliym hem hediyelerden faydalanayım iyi de oldu baya bişe var elimde amaaaa bağımlılık yapıyo resmen tövbe ettim almicam bida annem nişanlım geberticek beni yoksa
çokta içime sinmemişti zaten ondan bekledim durdum iyikide almamışım:) çok teşekkürler deneyimlerin için :)
canım çatal bıçal takımından hangisi devam ediyor peki ben göremedim dearkadaşlar monaco tencere setleri kampanyasıda devam ediyor bilgilerinize
ben milenyum çkb (çeyiz için) ve gri monaco tencere setinden (evde kullanmak için) almıştım
iki siparişimde ertesi günü evimdeydi site güvenilir..
Linenste ayın ürününde havlular bornozlar var kızlar.
Eki Görüntüle 381599
canım senin msjınla baktım ayın ürünü battaniye yazıyor sitesinde acaba yanlış yere mi baktım
LINENS - Kampanyalar buraya baktım canım
bu sitenin e-bulteni varmıdır ben göremedim sana mail mi geliyor kampanyalar
Linens burada kızlar :)
canım çatal bıçal takımından hangisi devam ediyor peki ben göremedim de
ayrıca evim.net sitesinde hisar ürünleri koymuş indirimli
Evet ama ben bu bornoz takımını göremedim malesef