link verirsen çok güzel olur canımkızlar şu an taçın tüm ürünlerinde çok güzel indirimler var ben iki tane nevresim aldım bence kaçırmayın bi bakın derim
kapıda ödemeyle %5 indirim daha oluyormuş çok güzeller 40 liraya geliyorlar evimis sitesinde ne kadar pahalıbugün içerisinde cotton box ranfoce nevresim serisinde %50 indirimimiz olacak
cotton box nevresimlerle ilgili yıkandıklarında renkler bir birine karışıyor çabuk soluyor gibi şikayetler okumuştum sizce nasıl kalite olarak?
diye sordum
gerek perakende gerekse internetten sattığımız hiçbir cotton box nevresimde bu tür şikayetler ile karşılaşmadık Seval Hn.
yıkama talimatlarına uyulduğu sürece herhangi bir sorun yaşanacağını sanmıyoruz
dediler arkadaşlar ilgilenenlere duyurmak istedim..
fırsat mağazasının hisar tencere çaydanlık kampanyası bitmiş sanırım göremedim sitede
ben göremedim:26: 2 li tava seti var onları diyorsun sanırım ama moneta yazmıyor ki markası alluflon gibi bişi galiba bi de rengi lacivert miş
kızlar şu an taçın tüm ürünlerinde çok güzel indirimler var ben iki tane nevresim aldım bence kaçırmayın bi bakın derim
Kızlar iş bankası markafoni için 10 tl indirim çeki veriyor internet bankacılığı olanlar görebilir kampanyayı istiyoruma tıklayacaksınız :))))
Esse indirimde acaba ne alsam :)
75 tl ve üzerinde ama canım(
Hisar Mercury 6 prç Tencere Seti 99,- TL...
Yok cnm kullanılabiliniyormuş forumdonanım da buldum bende fırsatı :) Öyle dediğine bakma sen