çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bugün içerisinde cotton box ranfoce nevresim serisinde %50 indirimimiz olacak

cotton box nevresimlerle ilgili yıkandıklarında renkler bir birine karışıyor çabuk soluyor gibi şikayetler okumuştum sizce nasıl kalite olarak?
diye sordum

gerek perakende gerekse internetten sattığımız hiçbir cotton box nevresimde bu tür şikayetler ile karşılaşmadık Seval Hn.
yıkama talimatlarına uyulduğu sürece herhangi bir sorun yaşanacağını sanmıyoruz

dediler arkadaşlar ilgilenenlere duyurmak istedim..

kızlar şu an taçın tüm ürünlerinde çok güzel indirimler var ben iki tane nevresim aldım bence kaçırmayın bi bakın derim

kapıda ödemeyle %5 indirim daha oluyormuş çok güzeller 40 liraya geliyorlar evimis sitesinde ne kadar pahalı

Evmanya sitesinde bu çay seti indirimde 99 tl ye düşmüş.

Korkmaz A1793 Assos Çay Seti
27 parça çay seti
12 adet çay kaşığı
12 adet çay tabağı
2 parça şekerlik
1 adet tepsi

Ar-Yıldız Ren Parlak 89 prç Çatal Kaşık Bıçak Seti ***867 TL*** 'den
***449 TL***'ye düştü.
Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.
Ar-Yıldız Ren Parlak 89 Parça Çatal-Kaşık Seti
Ar-Yıldız Ren Parlak 89 prç Çatal Kaşık Bıçak Seti ***867 TL*** 'den
Fiyatı: 449 TL

Ürün özellikleri
89 PARÇA 12 KİŞİLİK ÇATAL-KAŞIK SETİ
Süper Hızlı Gönderi
89 PARÇA 12 KİŞİLİK ÇATAL-KAŞIK SETİ
ÜRÜN İÇERİĞİ:

12 ADET YEMEK KAŞIK
12 ADET YEMEK ÇATAL
12 ADET YEMEK BIÇAK
12 ADET TATLI KAŞIK
12 ADET TATLI ÇATAL
12 ADET TATLI BIÇAK
12 ADET ÇAY KAŞIK
1 ADET KEVGİR
1 ADET KEPÇE
1 ADET SERVİS KAŞIK
1 ADET SERVİS ÇATAL
1 ADET SPATULA
SET AHŞAP SANDIKLI OLARAK SUNULMAKTADIR.

50 YIL ÇELİK GARANTİSİ

Son düzenleme:
fırsat mağazasının hisar tencere çaydanlık kampanyası bitmiş sanırım göremedim sitede

ben göremedim:26: 2 li tava seti var onları diyorsun sanırım ama moneta yazmıyor ki markası alluflon gibi bişi galiba bi de rengi lacivert miş

duygunun çeyizinde okummuştum o çok iyi bir araştırma yaptım demişti alluflon zaten monetayı üretiyormuş.

Kızlar tam çeyizle ilgili olmasa da paylaşayım bohça yapanlar da ilgilenebilir :)

Parfüm Dünyası Parfumya.com'da Tüm Ürünlerde Geçerli 30 TL Değerindeki Groupon'unuz 3 TL! Tüm Türkiye'ye Adrese Ücretsiz Teslim!

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum :44:
Biraz önce ben sipariş verdim, sizleri de bilgilendirmek istedim...

Evimister'in GNCTRKCLL ile bir kampanyası var...
[url]http://gnctrkcll.com/#!/detay/kampanyalar/evimister.comda-50-tl-ve-uzeri-alisverislerde-gecerli-25-tl-indirim-ceki/50361[/URL]

gnçtrkcll’li, evimister.com’da 50 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 25 TL indirim çeki kazanabilirsin! Üstelik kampanyamızdan yararlanmak çok kolay!“Kampanya Şifreni Al” bölümüne cep telefonu numaranı girdiğinde kampanya şifren anında cep telefonuna geliyor! Cebine gelen bu şifreyle birlikte, 22 Nisan 2012 tarihine kadar evimister.com’un zengin çeşitlerden oluşan dünyasından zevkine uygun her şeyi indirimli alabilirsin.

Kızlar iş bankası markafoni için 10 tl indirim çeki veriyor internet bankacılığı olanlar görebilir kampanyayı istiyoruma tıklayacaksınız :))))

Esse indirimde acaba ne alsam :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…