çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

$248.jpg $248.jpg
arkadaşlar bu saklama kapları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 380362 Eki Görüntüle 380362
arkadaşlar bu saklama kapları hakkında ne düşünüyorsunuz?

canım bende almayı düşünüyorum limangodan yada daybuydaydan:KK9:

canım bende almayı düşünüyorum limangodan yada daybuydaydan:KK9:[/QUOTE

kullanılışlı olmaları ile ilgili hiç fikrin varmı? gerçi mikrodalgaya bile girebiliomuş ama.yada diyorum tupperwareden mi almalıyız bilemedimki ben:26:

arkadaşlar asla asla tavsiye etmiyorum:KK20::KK20: ben saklama kabı hastasıyım görünce dayanamadım atladım geçen sene gittigidiyordan aldım kullandık iyi güzel dedik hemen indirim bitmeden anneme 2 teyzeme benim çeyize aldık.. ama kapakları yırtılıyor gayet özenli kullanıyorum ama köşe yerlerinden yırtıldı hep verilen paraya yazık çok dandik yanii:KK51: şimdi de tupper a üye oldum hem indirimli aliym hem hediyelerden faydalanayım iyi de oldu baya bişe var elimde amaaaa bağımlılık yapıyo resmen tövbe ettim almicam bida annem nişanlım geberticek beni yoksa:KK51:

Kızlar evimister ortağı zidaya.com üye olan herkese 50 tl hediye çeki veriyor. Detaylar aşağıda...

İndirim kuponumu nasıl kullanırım?
1. Kupon kodunuzu ürünleri sepetinize ekledikten sonra ödeme sayfasında kupon kodu yazan kutuya girerek indiriminizi alabilirsiniz.
2. Aynı kupon kodu 25TL'lik parçalar halinde 2 farklı alışverişte kullanılıp toplamda 50 TL indirim kazandırır.
3. Kupon kodunuz 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
4. Kupon kodunuz size gönderildiği andan itibaren 15 gün geçerli olacaktır.

Ben max factor rimel, tresan şampuan ve emily göz kalemini kargo dahil 30 tl ye aldım.

zidaya'dan 44tl ye harika bi puma ayakkabı kaptım :)
ama çeyizime koyamıcam :)

kızlar zidayadan aldıgınız ürünler elinize gecti mi ?
bende bişeyler satın aldım ama hala elime ulaşmadı
ürünlerde teslim süresi 3 gün yazıyordu ama 1 hafta gecti üzerinden
çağrı merkezini arıyorum bırakın ulaşmayı telefon 1 kez bile çalmadan kesiliyor :KK43:

kızlar ben battaniye almıştım evim.net ten 3 hafta oldu hala elime ulaşacak. biliyorum kampanya bittikten sonra gönderim yapıyorlar ama kampanya biteli baya oldu.
mail attım 2 kere öyle verdiler kargoya. şimdi baktım sonunda vermişler. alışveriş yapmayın demiyorum ama hediye ya da acil olarak alıyorsanız birşeyleri verdikleri zamana güvenmeyin kesinlikle zamanında ulaştırmıyorlarç

kızlar ben battaniye almıştım evim.net ten 3 hafta oldu hala elime ulaşacak. biliyorum kampanya bittikten sonra gönderim yapıyorlar ama kampanya biteli baya oldu.
mail attım 2 kere öyle verdiler kargoya. şimdi baktım sonunda vermişler. alışveriş yapmayın demiyorum ama hediye ya da acil olarak alıyorsanız birşeyleri verdikleri zamana güvenmeyin kesinlikle zamanında ulaştırmıyorlarç

aynen katılıyorum canım bende aldığım ürünü bi kaç mailden sonra
geçikmeden dolayı özür dileriz maillerinden sonra gönderdiler hatta son mailimde
geç teslimatınızdan dolayı ne alışveriş yapmak ne de sitenizi tavsiye etmek gelmiyor içimden yazmıştım..

ürünler gecikmeli geliyor..

01.04.2012 Kadınlar Kulübü Üyelerine Tüm Siparişlerinde Ekstra %5 İndirim!
Sizde Kadınlar Kulübü üyesi iseniz aşağıdaki adımları uygulayarak ekstra %5 indirim kazanabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler,

1. Adım : Sitemize üye değilseniz üye olmak. Üye olurken "Adınız Soyadınız" kısmına ad soyad yazdıktan sonra sonuna "kadınlar kulübü" ibaresi ekleyiniz.
(Örnek: Ayşe Hancı kadınlar kulübü)

Üye olmak için tıklayınız.

2. Adım : Kadınlar kulübü forumunda "www.maureravm.com sitesine üye oldum ekstra %5 indirim kazandım (Ayşe H.)" veya benzer bir mesaj yazınız. Fakat mesajınızda mutlaka örnekteki gibi ad ve soyadınız ilk harfini yazınız.

Bu kadar basit!

Bizler gerekli kontrolleri yaptıktan sonra tüm siparişlerinizde geçerli olacak ekstra %5 indirim hakkına sahip olacaksınız.

Son düzenleme:

bende battaniye aldım teslimatları geç oluyor tarih veriyorlar zaten ama hiç bu kadar uzun sürmemişti. teslimat tarihiniz geçti diye mail attım bakalım ne zaman kargoya vericekler hevesim kursağimda kaldı :KK37:

kızlar zidayadan aldıgınız ürünler elinize gecti mi ?
bende bişeyler satın aldım ama hala elime ulaşmadı
ürünlerde teslim süresi 3 gün yazıyordu ama 1 hafta gecti üzerinden
çağrı merkezini arıyorum bırakın ulaşmayı telefon 1 kez bile çalmadan kesiliyor :KK43:

Benim ürünlerim geldi cnm ama biraz geç gönderiyorlar aynı evimister gibi..

Kızlar evimister de bugün homend süpürge 159 tl...

Süpürgenizin torbasız olmasını isterseniz, kabul ederiz. Torbalı kullanmak isterseniz ona da hayır demeyiz. Bu anlayışın adı Homend 1204 Twinface..

• İsteğe bağlı olarak ister torbalı isterseniz toz torbasız olarak kullanabilirsiniz.
• 2000 W giriş gücü ile tozlar bu motor gücü karşında hiçbir şansa sahip değil.
• 3. Jenerasyon Cyclone teknolojisi sayesinde filtrenin daha az tozlanmasını sağlar böylece kullanım ömrü uzar.
• 400 W emiş gücüyle tozları kökten temizler.
• Motor koruma filtresi motora toz kaçmasını engeller, böylece motora nefes aldırır, performansını arttırır.
• Hava çıkış filtresi dışarıya toz kaçmasını engeller, rahat bir nefes alırsınız.
• Toz kapasitesi: Torbasız için 2 lt, Torbalı için 3 lt
• Yüksek kapasitesiyle hazne temizleme sıklığınızı azaltır ve torba değiştirme sıklığınızı en aza indirir.

Sizde Kadınlar Kulübü üyesi iseniz aşağıdaki adımları uygulayarak ekstra %5 indirim kazanabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler,

1. Adım : Sitemize üye değilseniz üye olmak. Üye olurken "Adınız Soyadınız" kısmına ad soyad yazdıktan sonra sonuna "kadınlar kulübü" ibaresi ekleyiniz.

2. Adım : Kadınlar kulübü forumunda "www.maureravm.com sitesine üye oldum ekstra %5 indirim kazandım (Ayşe H.)" veya benzer bir mesaj yazınız. Fakat mesajınızda mutlaka örnekteki gibi ad ve soyadınız ilk harfini yazınız.

Bu kadar basit!

Bizler gerekli kontrolleri yaptıktan sonra tüm siparişlerinizde geçerli olacak ekstra %5 indirim hakkına sahip olacaksınız.
ben üye oldum %5 indirimim tanımlandı hem fiyatları uygun hemde %5 indirimle çok daha ucuza geldi her alış verişte geçerliymiş üstelik

Yapmanız gerekenler,

Bu kadar basit!

ARKADAŞALR HENÜZ ÜYE OLMAYAN VARSA MSN ADRESİNİZ BANA GÖNDERİRİN BEN SİZİ DAVET EDEYİM.20,00tl HEDİYE ÇEKİ ŞANSI İÇİN .Duygu arkadaş davet etti ben öyle üye oldum .memnunum bir sürü şeyi çok uyguna aldım .

Son düzenleme:
X