çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Takılar, Aksesuarlar ve Çok Daha Fazlası! Suspus.com.tr'den Yapacağınız Tüm Alışverişlerde 40 TL Yerine Geçen Groupon 5 TL! Adrese Ücretsiz Teslim!

Kızlar çok çeyiz ile ilgili değil ama paylaşayım istedim belki bohça için olabilir kol düğmeleri var mesela 20 tl.

ARKADAŞALR HENÜZ ÜYE OLMAYAN VARSA MSN ADRESİNİZ BANA GÖNDERİRİN BEN SİZİ DAVET EDEYİM.20,00tl HEDİYE ÇEKİ ŞANSI İÇİN .Duygu arkadaş davet etti ben öyle üye oldum .memnunum bir sürü şeyi çok uyguna aldım .
söleysin ben sana üye olurdum canım ya bende bu kapmanyayı görünce hemen üye oldum bilmeden

english homeda sezon sonu ürünlerinde %25 indirim var. sitesinden baktım 70 ürün indirimde:KK76::KK76:

kadınlar günü indirimi sadece o günlüktü değil mi canım
ayrıca tıklayınca sadece 12 tane üründe indirim gözüküyor sitesinde

Son düzenleme:
kadınlar günü indirimi sadece o günlüktü değil mi canım
ayrıca tıklayınca sadece 12 tane üründe indirim gözüküyor sitesinde

yok canım indirim yazan yeri açınca 70 ürün çıkıyor. birkaç gün önce başka ürünlerde indirim vardı bu indirim yeni

arkadaşlar asla asla tavsiye etmiyorum:KK20::KK20: ben saklama kabı hastasıyım görünce dayanamadım atladım geçen sene gittigidiyordan aldım kullandık iyi güzel dedik hemen indirim bitmeden anneme 2 teyzeme benim çeyize aldık.. ama kapakları yırtılıyor gayet özenli kullanıyorum ama köşe yerlerinden yırtıldı hep verilen paraya yazık çok dandik yanii:KK51: şimdi de tupper a üye oldum hem indirimli aliym hem hediyelerden faydalanayım iyi de oldu baya bişe var elimde amaaaa bağımlılık yapıyo resmen tövbe ettim almicam bida annem nişanlım geberticek beni yoksa:KK51:

çokta içime sinmemişti zaten ondan bekledim durdum iyikide almamışım:) çok teşekkürler deneyimlerin için :)

Ev tekstili, ev aksesuarı ve mobilyanın deneyimli ismi Kervan Mağazaları’nın Türkiye genelindeki tüm şubelerinde, tüm sezon ürünlerinde geçerli;

• 50 TL değerindeki hediye çeki %70 indirimle 15 TL! (100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli)

• 100 TL değerindeki hediye çeki %80 indirimle 20 TL! (200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli)

• 250 TL değerindeki hediye çeki %88 indirimle 29 TL! (500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli)

3 Mayıs 2012 tarihine kadar geçerli!

Linenste ayın ürününde havlular bornozlar var kızlar.
$ayinUrunuNisan2012Big.jpg

arkadaşlar monaco tencere setleri kampanyasıda devam ediyor bilgilerinize:KK34:

ben milenyum çkb (çeyiz için) ve gri monaco tencere setinden (evde kullanmak için) almıştım
iki siparişimde ertesi günü evimdeydi site güvenilir..
canım çatal bıçal takımından hangisi devam ediyor peki ben göremedim de

ayrıca evim.net sitesinde hisar ürünleri koymuş indirimli

canım çatal bıçal takımından hangisi devam ediyor peki ben göremedim de

ayrıca evim.net sitesinde hisar ürünleri koymuş indirimli

canım sitede resmin üstüne tıklayınca milenyum açılıyo ürün arama kısmına miami yazıp aratırsan diğerinide görürsün ikisindende yine birer adet bu fiyata satışta..

beğen butonları kalkmış kızlar
bende göremedim o bornozu battaniye indirime girmiş diyor onada tıklayınca bir şey çıkmıyor
bir sürü havluda indirim var ama çok güzel desenleri

az önce banada mail geldi linensten rheanna model bornozda geçerliymiş kızlar heralde siteye eklenicek bayan bornoz seti sadece bilginiz olsun :KK34:

X