çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar maurer de taç nevresim takımları 60 tl.Üye olmayan mesaj atsın hemen davet yollayayim.

maurer hangi site canım link verirmisin ?

bu arada yazıldımı bilmiyorum limangoda special kıtchen de indirim var kargoda bedava aşık olduğum mutfak önlüğümü aldım 10 tl ye:KK16:

markafonide modaev markasından çift kişilik nevresim 31 liradan baslıyor tek kiçiler 27 lira çift kişilik pikeler 44 lira çok güzel modeller var ben iki tane aldım kaçırmayın en azından misafir için durur

bu ürünler hangi sitede bu fiyata satılıyor

canım fırsatmagazası.com daydı ama ikisindende birer adet bu fiyata satıştaydı ben milenyumu aldım bitti diğerini bilmiyorum ama sitede sürekli güzel indirimler oluyor takipte olursan yakalarsın güzel bir hisar indirimi :KK34:

Kızlar brillant shop açılmıs ve yatak örtüsü alana yanında gördüğünüz 36 parça kütahya porselen yemek takımı hediye.Değişik yatak örtüsü ve fiyat seçenekleri mevcut
$banner3.jpg $banner2.jpg

kızlar şunlardan 3 adet almayı düşünüyorum 2 kırmızı 1 s,yah yada 2 siyah 1 kırmızı yada 3 ünü alcam karar veremiyorum s,izce nasıl
beyaz porselen alsam daha mı iyi olur şık olur 26 ya 29 cm uzunlukta bu arada börek çörek için düşünüyorum $1 (1).jpg $1 (2).jpg $1.jpg

Son düzenleme:
X