çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

25 liralık kullanılabiliniyor sanırım 50 lira düşmüyor direk

evim.net ve vipdükkan sitesinde soley indirimde evim.net sitesinde daha uygun hatta

Son düzenleme:
Doğtaş mobilyada 30 marta kadar kdv indirimi var. Nasip olursa cumartesi günü bütün mobilyalarımızı ordan alıcaz.. Ayrıca aktif kredi sistemiyle peşin fiyata 15 ay taksit imkanı da var. Duyrulur...

hangi modeller özellikleri ne :KK52:
hayırlı olsun bu arada canım :KK19:

$2982_152284005.200X200.jpg $2995_152282003.200X200.jpg $2996_152282004.200X200.jpg $2997_152281003.200X200.jpg

Çok tşk ederim. Tencerelerim bunlar gerçekte daha güzeller ve de şık. gri rengi daha tatlı görünüyor. döküm teflona göre daha sağlıklı çeliğe göre daha şık göründüğü için aldım.Söylenenlerin aksine bu döküm tencereler ağır değil.Katalogdaki açıklamayı kopyalıyorum.
( Anodize işlemi alüminyumu sertleştiren bir prosestir. Böylelikle çelikten iki kat dayanıklı, alüminyumdan daha iletken Essenso Arlington döküm anodize tencereler elde edilir. Daha iletken olması sebebiyle pişirme performansı yüksektir.
Döküm anodize tava tencereler çizilmez ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Bu ürünler son derece uzun ömürlüdür.Hem gazlı hem de elektrikli ocaklar için idealdir. Fırında kullanılabilir.Bulaşık makinesinde yıkanabilir fakat
yıkamadan önce mutlaka soğumasını bekleyiniz.Elde yıkarken çelik ovma telleri ve sertdeterjanlardan kaçının. Naylon bir ovma pedi ve jel deterjanlar ile temizleyebilirsiniz. )) :nazar:

tefal clıpso control modulo 6 litre düdüklü tencere makro market de 219 lira hemde peşin fiyatına tüm kartlara taksit yapıyorlar

Eki Görüntüle 373388 Eki Görüntüle 373389 Eki Görüntüle 373390 Eki Görüntüle 373391

Çok tşk ederim. Tencerelerim bunlar gerçekte daha güzeller ve de şık. gri rengi daha tatlı görünüyor. döküm teflona göre daha sağlıklı çeliğe göre daha şık göründüğü için aldım.Söylenenlerin aksine bu döküm tencereler ağır değil.Katalogdaki açıklamayı kopyalıyorum.
( Anodize işlemi alüminyumu sertleştiren bir prosestir. Böylelikle çelikten iki kat dayanıklı, alüminyumdan daha iletken Essenso Arlington döküm anodize tencereler elde edilir. Daha iletken olması sebebiyle pişirme performansı yüksektir.
Döküm anodize tava tencereler çizilmez ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Bu ürünler son derece uzun ömürlüdür.Hem gazlı hem de elektrikli ocaklar için idealdir. Fırında kullanılabilir.Bulaşık makinesinde yıkanabilir fakat
yıkamadan önce mutlaka soğumasını bekleyiniz.Elde yıkarken çelik ovma telleri ve sertdeterjanlardan kaçının. Naylon bir ovma pedi ve jel deterjanlar ile temizleyebilirsiniz. )) :nazar:

çok teşekkürler cevabın için döküm 2 tane tencere düşünüyorum pilavla yemekler çok güzel oluyo.jumbo düşünüyodum ben bunlarda aklımda :13:

evimister.com da gençturkcellilere 50 tl üzeri alışverişlerde geçerli 25 tl indirim çeki var kızlarrrr:KK51::KK52:

kızlar bişe sormak istiyorum taç (kristal) microfiber yorgan varya 1 alana 1 bedava ondan alanlar ne kadara almıştı memnunlarmı yazarsanız çok memnun olurum acilll:KK53::KK53:

evim.net'te autoclean 500 220 lira. ben 230a almıştım ve o zaman daha uygunu yoktu şu an muhtemelen piyasadaki en uygun fiyat bu almak isteyenler kaçırmasın

http://www.evim.net/product/279983/

kargo da bedava. dediğim gibi 1 ay kadar önce 230a almıştım yine evim.net'ten ve piyasanın en iyi fiyatıydı bu kampanyadaki fiyat bneim aldığımın da altında. henüz kullanmadım ama iki arkadaşım kullanıyor bu ütüyü onların tavsiyesiyle aldım yoksa küçük ev aletine bu kadar para vermişliğim hiç olmamıştı :KK70:

evim.nette hera hediyelik ürünleri 19.90 tl. güzel ürünler var. günlük çatal kaşık takımları da 12'li 19.90
ben bu çatal kaşıklardan almıştım daha önce. çok da memnun kaldım. gerçekten de çok kaliteli ve fiyatı çok uygun.
ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim:KK34:

http://www.evim.net/campaign/hera-hediyelik-2

Son düzenleme:
kızlar bişe sormak istiyorum taç (kristal) microfiber yorgan varya 1 alana 1 bedava ondan alanlar ne kadara almıştı memnunlarmı yazarsanız çok memnun olurum acilll:KK53::KK53:

canım ben bir mağazadan aldım 70 yada 80 tlydi bir çft bir tek kişilik tek kişiliği toplasan 6 ay olmadı kullanalı ve pek sıcak tutmuo incecik kaldı yorgan ve dikişleri kenarlardan sökülmeye başlamış nevresimsiz kullanmadığımız halde şaşırıp kaldık daha yıkanmadı bile bence linens yada english home düşün derim

canım ben bir mağazadan aldım 70 yada 80 tlydi bir çft bir tek kişilik tek kişiliği toplasan 6 ay olmadı kullanalı ve pek sıcak tutmuo incecik kaldı yorgan ve dikişleri kenarlardan sökülmeye başlamış nevresimsiz kullanmadığımız halde şaşırıp kaldık daha yıkanmadı bile bence linens yada english home düşün derim

sağol canım cevapladığın için. almayayım ben o zaman english home dan bi kampanya bekleyeyim:KK51:

evim.net sitesin tefal braun samsung soley shacfer indirimde

kızlar belki ilgilenen olur

netvarium sitesinde kuruluş yıldönümüne özel saatler bedava sadece kargo ücreti veriosun 10 tl ben farklı üyeliklerle 4 tane aldım hediye falan vericem:21:

X