Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi modeller özellikleri ne
hayırlı olsun bu arada canım
Eki Görüntüle 373388 Eki Görüntüle 373389 Eki Görüntüle 373390 Eki Görüntüle 373391
Çok tşk ederim. Tencerelerim bunlar gerçekte daha güzeller ve de şık. gri rengi daha tatlı görünüyor. döküm teflona göre daha sağlıklı çeliğe göre daha şık göründüğü için aldım.Söylenenlerin aksine bu döküm tencereler ağır değil.Katalogdaki açıklamayı kopyalıyorum.
( Anodize işlemi alüminyumu sertleştiren bir prosestir. Böylelikle çelikten iki kat dayanıklı, alüminyumdan daha iletken Essenso Arlington döküm anodize tencereler elde edilir. Daha iletken olması sebebiyle pişirme performansı yüksektir.
Döküm anodize tava tencereler çizilmez ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Bu ürünler son derece uzun ömürlüdür.Hem gazlı hem de elektrikli ocaklar için idealdir. Fırında kullanılabilir.Bulaşık makinesinde yıkanabilir fakat
yıkamadan önce mutlaka soğumasını bekleyiniz.Elde yıkarken çelik ovma telleri ve sertdeterjanlardan kaçının. Naylon bir ovma pedi ve jel deterjanlar ile temizleyebilirsiniz. ))
evim.net'te autoclean 500 220 lira. Ben 230a almıştım ve o zaman daha uygunu yoktu şu an muhtemelen piyasadaki en uygun fiyat bu almak isteyenler kaçırmasın
kızlar bişe sormak istiyorum taç (kristal) microfiber yorgan varya 1 alana 1 bedava ondan alanlar ne kadara almıştı memnunlarmı yazarsanız çok memnun olurum acilll
canım ben bir mağazadan aldım 70 yada 80 tlydi bir çft bir tek kişilik tek kişiliği toplasan 6 ay olmadı kullanalı ve pek sıcak tutmuo incecik kaldı yorgan ve dikişleri kenarlardan sökülmeye başlamış nevresimsiz kullanmadığımız halde şaşırıp kaldık daha yıkanmadı bile bence linens yada english home düşün derim