çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

firsatmagazasi.com da 10 adet stokla sınırlı olan Hisar Domino Kırmızı / Siyah 9 prç Tencere Seti 650 TL yerine 249 TL 'ye düşmüş:KK51::KK51::KK51:

kırmızılısı pek güzelmiş ama yaaa keşke bekleseymişimm:KK14::KK14:

firsatmagazasi.com da 10 adet stokla sınırlı olan Hisar Domino Kırmızı / Siyah 9 prç Tencere Seti 650 TL yerine 249 TL 'ye düşmüş:KK51::KK51::KK51:

Aldım gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

şimdi siyahı satılıyor haberiniz olsun

fırsattan kırmızı dominoyu alan tatlışlar hayırlı olsun güle güle kullanın ben yetişemedim ama siyahından aldım neyse zaten ben tencerenın stilini seviyorum kırmızı kulplu siyah kulplu fark etmez :KK43:(((( aslında öyle kırmızı düşkünlüğümde yoktur ama kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun diyesim geldi gerçektende hoş duruyodu aklım kaldı valla
bu arada siyah hala satışta...

fırsattan kırmızı dominoyu alan tatlışlar hayırlı olsun güle güle kullanın ben yetişemedim ama siyahından aldım neyse zaten ben tencerenın stilini seviyorum kırmızı kulplu siyah kulplu fark etmez :KK43:(((( aslında öyle kırmızı düşkünlüğümde yoktur ama kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun diyesim geldi gerçektende hoş duruyodu aklım kaldı valla
bu arada siyah hala satışta...

o tatlışlardan biri benim :d kırmızısını kaptım :d sende güle güle kullan canım :):KK16:

kızlar çeyizevi sitesinde kütahya porselen günlük yemek takımları 100 lira modelleri de bence güzel bir bakın derim

Kızlar fikirmetre.com daybuyday den 10 tl lik hediye çeki veriyor anketi doldurduğunuzda bugünde kargo bedava kalpli krep tavasını 0,90 tl almış bulunmaktayım siz de yaralanmak isterseniz bence deneyin :)))

Kızlar fikirmetre.com daybuyday den 10 tl lik hediye çeki veriyor anketi doldurduğunuzda bugünde kargo bedava kalpli krep tavasını 0,90 tl almış bulunmaktayım siz de yaralanmak isterseniz bence deneyin :)))

Ama anketi doldurunca puan vermedi bana.Hangi anket doldurulacak tam olarak?

Ama anketi doldurunca puan vermedi bana.Hangi anket doldurulacak tam olarak?

ya ne uzun anketmıs doldur doldur bıtmıyor.. 3 asamalı yada 4 asamalı olması lazım.. maı adresıne lınkler gelıyor bıttıkce ordan devam edıyorsun.benı bıtırdım geldı kupon kodu. bakalım olacakmı denıyorum sımdı :KK51::KK51:

Kızlar bir tüyo vereyim,

Öncelikle fikirmetre.com'a girip üye olduktan sonra mailimize gelen aktivasyon linkine tıklayıp, hesabı aktifleştiriyoruz. Ardından direk o saçmasapan 10 sayfalık bilgileri girmeden sayfayı kapatın. Sonrasında :

http://www.cvent.com/d/6cq910/3B?refid=123456|kelaynak33@gmail.com

linkten kalın ile işaretlediğim yere fikirmetre mail adresinizi, altı çizili olan yereşifrenizi girin ve direk ankete yönlendiriliyorsunuz. Böylece fikirmetrenin 2. adımı olan o birsürü şeyi işaretlemekten kurtuluyorsunuz.

Alıntıdır.

Son düzenleme:
Kızlar evimister ortağı zidaya.com üye olan herkese 50 tl hediye çeki veriyor. Detaylar aşağıda...

İndirim kuponumu nasıl kullanırım?
1. Kupon kodunuzu ürünleri sepetinize ekledikten sonra ödeme sayfasında kupon kodu yazan kutuya girerek indiriminizi alabilirsiniz.
2. Aynı kupon kodu 25TL'lik parçalar halinde 2 farklı alışverişte kullanılıp toplamda 50 TL indirim kazandırır.
3. Kupon kodunuz 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
4. Kupon kodunuz size gönderildiği andan itibaren 15 gün geçerli olacaktır.

Ben max factor rimel, tresan şampuan ve emily göz kalemini kargo dahil 30 tl ye aldım.

X