alıcaktım sadece 1 adet alınabılınıyormuş vezgeçtim o yüzden kargo ne kadar tutuyor seninBugün 1 tl ye hurcu aldım canım daha başka bir şey almadım :S
Ama çok alışveriş yapan var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alıcaktım sadece 1 adet alınabılınıyormuş vezgeçtim o yüzden kargo ne kadar tutuyor seninBugün 1 tl ye hurcu aldım canım daha başka bir şey almadım :S
Ama çok alışveriş yapan var.
bernardonun hangi masa örtüsünü aldın canım iyikide söylemişsin ben çok gerilere bakmadım yarın bernardoya gidicem netten baktım beğendim 2 model ama yakından görmek daha iyidir sağol canım çok iyi oldu bunu söylemen
sitesinde böyle bir şey yazmıyor canım sana bernardodan mı mail geldi
Canım ben otoman serısınden bı takım aldım haki renk . nette yok stoklarda hıc yok. Paris antiğimee birebir uyuyordu.. Hatta peçetelerinin ikisi ankaradan kargoyla geldi.
Bernardodan o maıl bana da geldı, kişiye özel gönderiliyor. Yeni bir olay bu weeding club dıye bır klup oluşturmuşlar dönem dönem yeni kampanyalar olacakmış bu kişilere özel olarak maille ve sms le gönderilecekmiş.
Bu arada çeyiz avcılarııı haberiniz olsun bernardonun yeppyeni masaörtüleri, tabak çanakları gelicekmişş
Hanımlar ESSE'de ETİKET YARISI ay sonuna kadar devam ediyor. dün 5 parça döküm tencere setini + 1 adet döküm tavayı 500 TL ye aldım