çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bernardonun hangi masa örtüsünü aldın canım iyikide söylemişsin ben çok gerilere bakmadım yarın bernardoya gidicem netten baktım beğendim 2 model ama yakından görmek daha iyidir sağol canım çok iyi oldu bunu söylemen

sitesinde böyle bir şey yazmıyor canım sana bernardodan mı mail geldi

Canım ben otoman serısınden bı takım aldım haki renk . nette yok stoklarda hıc yok. Paris antiğimee birebir uyuyordu.. Hatta peçetelerinin ikisi ankaradan kargoyla geldi.

Bernardodan o maıl bana da geldı, kişiye özel gönderiliyor. Yeni bir olay bu weeding club dıye bır klup oluşturmuşlar dönem dönem yeni kampanyalar olacakmış bu kişilere özel olarak maille ve sms le gönderilecekmiş.

Bu arada çeyiz avcılarııı haberiniz olsun bernardonun yeppyeni masaörtüleri, tabak çanakları gelicekmişş

kızlar tepe home'a uğradım bugün pazar yerine dönmüştü. aksesuarlarda indirim vardı ufak tefek şeyler ama işe yarar bi şeyler de bulabilirsiniz diye düşünüyorum. fiyatları incelemedim yalnız sadece %40 indirim yazısını görünce haber vereyim dedim.

şehirfırsatında kervan indirim çekleri var : )

"Kervan'dan Özel Tasarım Mobilyalar, Şık Aksesuarlar ve Tekstil Ürünleri! Tüm Mağazalarda Geçerli 50 TL Değerinde Groupon 15 TL, 100 TL Değerinde Groupon 20 TL, 250 TL Değerindeki Groupon 29 TL!"

Hanımlar ESSE'de ETİKET YARISI ay sonuna kadar devam ediyor. dün 5 parça döküm tencere setini + 1 adet döküm tavayı 500 TL ye aldım :KK52:

Kızlar bişey sorucam ama Emsan ÇKB takımı 3 tanesi 4.95 TL yani 12 kişilik takım yapsan 36 parça 59.40 TL oluyor
Sizce nasıl uygun mu? Tatlı kaşığı, tatlı çatalı falan yok ama.

Pardon ya yanlış yere attım mesajı :S

Son düzenleme:
Kızlar, benim çeyizimde de olan birşeyi bugün yine gördüm.
Dekoreko sitesinde, Simax - Vitro indirimi mevcut.
düşünenler olursa diye paylaşmak istedim :KK1:

Vitro Seramik Tencere Seti (1 lt - 2 lt)
$dekoreko-vitro-seramik-tencere-seti-1-lt---2-lt.jpg
indirimli fiyatı: 72,75 TL
(piyasa fiyatı: 103,90 TL)

Vitro Seramik Tencere Casserole Seti (1 lt -18 cm)
$dekoreko-vitro-seramik-tencere-casserole--seti-1-lt--18-cm.jpg
indirimli fiyatı: 66 TL
(piyasa fiyatı: 94,50 TL)

Vitro Seramik Tencere Casserole Seti (4.5 lt -18 cm)
$dekoreko-vitro-seramik-tencere-casserole--seti-45--lt--18-cm.jpg
indirimli fiyatı: 94,50 TL
(piyasa fiyatı: 134,50 TL)

Kampanya bitişine 2 Gün var.
Bu siteden daha önce alışveriş yaptım ve memnun kaldım, gönderdikleri kırılacak eşyaları çok güzel paketliyorlar. Aklınızda bulunsun :KK66:

vipdükkanı baysal nevresim takımları uyku setleri indirimde

X