çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar tepe home'a uğradım bugün pazar yerine dönmüştü. aksesuarlarda indirim vardı ufak tefek şeyler ama işe yarar bi şeyler de bulabilirsiniz diye düşünüyorum. fiyatları incelemedim yalnız sadece %40 indirim yazısını görünce haber vereyim dedim.

fırsat mağazasında 3 günlük RİO çelik tencere seti 339 TL kampanya pazartesi saat 00.00 da bitiyor..

şehirfırsatında kervan indirim çekleri var : )

"Kervan'dan Özel Tasarım Mobilyalar, Şık Aksesuarlar ve Tekstil Ürünleri! Tüm Mağazalarda Geçerli 50 TL Değerinde Groupon 15 TL, 100 TL Değerinde Groupon 20 TL, 250 TL Değerindeki Groupon 29 TL!"

Hanımlar ESSE'de ETİKET YARISI ay sonuna kadar devam ediyor. dün 5 parça döküm tencere setini + 1 adet döküm tavayı 500 TL ye aldım

Kızlar bişey sorucam ama Emsan ÇKB takımı 3 tanesi 4.95 TL yani 12 kişilik takım yapsan 36 parça 59.40 TL oluyor
Sizce nasıl uygun mu? Tatlı kaşığı, tatlı çatalı falan yok ama.

Pardon ya yanlış yere attım mesajı :S

Son düzenleme:
Kızlar, benim çeyizimde de olan birşeyi bugün yine gördüm.
Dekoreko sitesinde, Simax - Vitro indirimi mevcut.
düşünenler olursa diye paylaşmak istedim

Vitro Seramik Tencere Seti (1 lt - 2 lt)

indirimli fiyatı: 72,75 TL
(piyasa fiyatı: 103,90 TL)

Vitro Seramik Tencere Casserole Seti (1 lt -18 cm)

indirimli fiyatı: 66 TL
(piyasa fiyatı: 94,50 TL)

Vitro Seramik Tencere Casserole Seti (4.5 lt -18 cm)

indirimli fiyatı: 94,50 TL
(piyasa fiyatı: 134,50 TL)

Kampanya bitişine 2 Gün var.
Bu siteden daha önce alışveriş yaptım ve memnun kaldım, gönderdikleri kırılacak eşyaları çok güzel paketliyorlar. Aklınızda bulunsun

vipdükkanı baysal nevresim takımları uyku setleri indirimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…