canm peluş yazıyor ama kötü bişey beklemiyorum ben modelleri çok şeker yok böyle model başka hiç.
evim nette saçlı battaniye indirimde çk 44,90 haberiniz olsun kızlar:)
bide kullanan alan varmı bu battaniyeden kalitesi nederi ona göre bende alıcam.
canım çok sağol birkaçını şimdi alsam diyorum sonrada bazılarını zaten bazı ürünleri eroyana göre pahalı indirimli hali bile yoksa param olunca toplu mu alsam karar :26:veremedimEvet canım sürekli oluyor hem de sadece markafoni degıl her sitede oluyor bu marka
bernardonun hangi masa örtüsünü aldın canım iyikide söylemişsin ben çok gerilere bakmadım yarın bernardoya gidicem netten baktım beğendim 2 model ama yakından görmek daha iyidir sağol canım çok iyi oldu bunu söylemenusak battanıyesınde bır model var asık oldum ama kargo 8 degıl cok ya.. ıstanbulda satılan bıryer yok mu acaba ?
kızlar bu arada bernardo masaortulerınde ındırım oldgunu soyleyen arkdasa tesekkur ederım dun harıka bır takım aldım..
sitesinde böyle bir şey yazmıyor canım sana bernardodan mı mail geldiEki Görüntüle 367673
bana da mail gelmiş bir de yanında 37 parça Seamy Kahvaltı Tk hediyeymiş.
Eki Görüntüle 367675
bende diva 31 parça olan kelebekli olanı çok beğendim çaydanlığın altı pembe ya da sütlü kahverengi oda alınır aslındacanım ben iade hiç yapmadım ama sıkıntı yaşatmıyoalr diye duymuştum markafoni iade konusunda. ben diva yı çok beğendim siyah ama kahvaltıyı siyah almak istemiyorum kırmızısı olsaydı hiç düşünmeyecektim
batteniyelere bayıldım bende almayı düşünüyorum çok sağol canımevim nette saçlı battaniye indirimde çk 44,90 haberiniz olsun kızlar:)
bide kullanan alan varmı bu battaniyeden kalitesi nederi ona göre bende alıcam.
canım tüm şehirlerde ki YKM lerde var mıdır ben Ankara'dayım ona göre gidip bir bakayım diyorum çok sağol bu aradakızlar dün YKM ye gittim. bir öçok üründe %50 ye varan indirimler var. gözüme çarpan tefal'in 4 tencereden oluşan çelik tencere takımı 199 tl idi. bilginize
aldıkların çok güzel güle güle kullan sanırım bende alıcam battaniyelerdenkızlar ben evim.netten 4 tane battaniye aldım 2 çift kişilik iki tek kişilik kargo da bedavaya geldi ne zamandır istiyodum battanşye almak artık derdi kalmadı desenleri harika ya fiyatlar da çok uygun akriliğin kötü olmadığına da şöyle ikna oldum, evdeki battaniyelerin etiketlerine baktım kenarındakine en sevdiğim battaniye annemin kaç senedir kullandığı %100 akrilik yazıyo:) içim rahat. 1notalı 1 dalmaçyalı modeli, diğeri de çıpalı olan ve gökkuşağı gibi olan.
istediklerin evlilik paketinde değilse fark ödüyorsun ben çok beğeniyorum yemek takımımla günlük yemek takımımı oradan almayı düşünüyorum tencere olarakta hisar alıcam sanırım teflonlar tefal olacak gibi ama bakalım kısmet bernardonun porselenlerine kaliteli diyorlar canımkızlar ya bernardonun evlilik paketiyle ilgili bilginiz var mı? çatal bıçakları, çelik tencereleri filan nasıldır ki
canım ben aldım elime geçti peluşlardan.Çok güzeller yumuşacık tavsiye ederim.
Philips GC-4412/02 Azur 2400 Watt Buharlı Ütü
Eki Görüntüle 367911
Fırsat magazasında bu ütü 119,25 tl.
kullanan var mı bu ütüyü? bir de almak isteyince formda TC no mu istedi .geçen öyle değildi sizde de oldu mu? kafam karıştı
kullanan var mı bu ütüyü? bir de almak isteyince formda TC no mu istedi .geçen öyle değildi sizde de oldu mu? kafam karıştı
Philips GC3630 Buharl t Elektrikli Ev Aletleri - t Grubu firsatmagazasi.com bizde bu ütüden ya da bir üst modelinden var çok güzel bi ütü çok kolay açıyor kırışıklıkları ben çamaşırları katlayıp atmam makineye anneme bundan aldık çok rahat ütü tapılıyor eğer yukarıda paylaştığınız ürün bundan üst model falansa kaçırmayın bu fiyata derim ben teknosada ki indirimden 140 liraya anneme almıştım
canım onun fiyatı normale döndü