- 5 Mart 2012
- 11.481
- 8.058
bu kahvaltı takımında demlik porselen yok zaten, kütahya porselen almayı düşünüyordum fakat demlik porselen verdikleri için oradan almaktan vazgeçtiydim. göründüğü şekilde ürünler mevcut bu kahvaltı takımında.
pasta takımının bir tek ısıtılı mumlu demlik istemiyorum ama içinde dahil olduğu için almak zorundayım maalesef ki ona da başka birşey koyar değerlendiririm diye düşünüyorum.. bitki çayı gibi mesela. pasta takımını 12 kişilik almak istiyorum tabak olarak 6 kişilik az gibi geliyor sonuçta yengem felan geldiğinde kullanmak için 6 kişilik az geldi gözüme ama bana pahalıya mal olacak sanırım.
çaycı hiç önermediğini okudum ve almaktan vazgeçtim sayende.:)
Evet canim, onermiyorum caycilari. Sebebi cayi sicak tutmuyor, alttaki su sicak duruyor fakat demlikteki cay buz gibi oluyor. Bir tek cayci var devamli kaynatan ve iki tarafida sicak tutan (demlik + alt kettle) fakat onunda markasini bilmiyorum, yine de arastirma geregi duymadim kendi acimdan. Eger sen gercekten ihtiyac duyacaksan arastirmani tavsiye ederim... Bahsettigimin goruntusu hem demlik hem de kettle kismi camdan.