Çeyiz takımı

Duygusalyengeccc71

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
1
0
30
Merhabalar;
Çeyiz alacağım ama mutfak eşyamı hangi markadan alacağıma karar veremedim kütahya düşündüm ama sizlerede danışmak istedim fikir verirmisiniz hangi marka iyi sizce

Günlük yemek takımım Kütahya misafir için olan Karaca inci serisi ikisinden de çok memnunum hayırlı bu arada Allah tamamına erdirsin

Tencere takımını hisardan al,sakin Karacadan falan alma derim..
Yemek takımlarını beğendiğin hangi model varsa ondan al marka farketmez..
Çatal bıçak takımını da kaliteli al derim özel için ayrı alacaksan. ..Şuan nasıl bilmiyorum ama Karaca paslanma 9luyor diyorlardı.

Aryıldız çok iyi Çelik tencere ve kaşık bıçak takımında fiyat biraz pahalı ama İnan değiyor

Aryıldız çok iyi Çelik tencere ve kaşık bıçak takımında fiyat biraz pahalı ama İnan değiyor

Ben evlenelı epey oldu aslında eskidiler hatta ama çelik tencereye ihtiyacım da yok değil hani. Korkmaz da iyi sanki tencere de kız kardeşim çok memnun. Benimkiler karacaydı ince taban hemen yanıyordu kulplar desen iğrenç. . Granit aldim sonra o baya rahatlattı beni. . Ama çelikte istiyorum şu pandemi geçse işler yerine otursa kendime Gençkız gibi çeyiz dizmek elimdekileride çıkarmak istiyorum

İmkanın varsa aryıldız al şiddetle tavsiye ediyorum su izi bile kalmıyor ve çok şık duruyor ama dediğin gibi Korkmaz da çok iyi Karaca sadece yemek takımlarında başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…