Düğün yok bekarım sözlüde değilimDüğün ne zaman?
Her sene yeni güzel şeyler çıkıyor ve eşin beğenecek mi belli değil keşke onun yerine yatırım yapıp vakti gelince alsaydınDüğün yok bekarım sözlüde değilim
Ben çeyize dair iğneden ipliğe herşeyimi aldım fazla fazla. Gerçekten abartısız herşeyi aldım. Mutfağa dair sunuma dair sofraya dair. En ayrıntısına kadar. Ama çevremde görüyorum 1 takım tencere bir iki takım bardak vs vs şeklinde evleniyorlar . Sonra ihtiyaç duyunca evliyken alıyorlar. Ben bazen düşünüyorum acaba yanlış mı yaptım bu kadar çok ayrıntıyı ben niye aldım. Bekarım bu arada. Yani bazen bu yüzden çok moralim bozuluyor keşke bu kadar detaylı almasaydım ne gerek vardı diyorum ben mi yanılıyorum ya bilmiyorum
O mesele hala duruyor karar veremedim bir kaç adım attım ama yapamadımArtık olan olmuş çok düşünmeye gerek yok.
Ben genel itibariyle çok eşya sevmem. Genel hatları ile kullanacağım şeyler dışında hiç bir şey almadım. Mutfağım evim rahat. Ki düğün zamanı bir sürü hediye de geldi.
Eskiden ulaşmak çok zormuş eşyalara ve yıllarca aynı şeyler kullanılırmış. Ben düğüne çok az zaman kala aldım tabakları, evlendiğim hafta yeni modellerde içim kalmıştıama eskisin kırılsın sonrasında ihtiyaç duydukça alırım. Bu benim bakış açım.
Başka arkadaşlarım var. Sizin gibi herşeyi aldılar. Onlarda evinde öyle mutlu.
(konudan hariç kuzen mevzusu ne oldu)
O mesele hala duruyor karar veremedim bir kaç adım attım ama yapamadım
canım şöyle söyliyim ben nişanlıyım ve illa eksik çıkar ama benim yazdığım çizdiğim aldığıma göre bir eksiğim yok görünüyo, artık herşeyin çabucak modası geçtiği için insanlar şimdi 2 tane alayım ihtiyacım olduğunda alırım mantığında ilerliyo bazı şeyler için bu mantıklı bi hareket ama gerçekten zevkin tarzın değişmiyosa ve depolıcak yerin varsa şimdiden almakta fayda var çünkü o para birikmiyo ama o parayı bi yere bağladın mı o eşyayı alabiliyosun hepsini bir anda maddi manevi zorluyo çalışıyorum pandemi var herşeyi internetten söyledim hatta benimle dalga geçiyolar kocayı da internetten bulsaydın bari diyeBen çeyize dair iğneden ipliğe herşeyimi aldım fazla fazla. Gerçekten abartısız herşeyi aldım. Mutfağa dair sunuma dair sofraya dair. En ayrıntısına kadar. Ama çevremde görüyorum 1 takım tencere bir iki takım bardak vs vs şeklinde evleniyorlar . Sonra ihtiyaç duyunca evliyken alıyorlar. Ben bazen düşünüyorum acaba yanlış mı yaptım bu kadar çok ayrıntıyı ben niye aldım. Bekarım bu arada. Yani bazen bu yüzden çok moralim bozuluyor keşke bu kadar detaylı almasaydım ne gerek vardı diyorum ben mi yanılıyorum ya bilmiyorum
Bende alıp kenara koyanlardanım tabi bazı şeyleri. Çeyiz eşyasına vereceğiniz parayı biriktiremiyorsanız almanız mantıklı bence kullanacak olan sizsiniz sonuçta. Bazen bende almıyım diyorum ama günden güne bile her şeye zam geliyor zaten alıcam 5 vereceğime 3 veririm deyip alıyorum napıyım.canım şöyle söyliyim ben nişanlıyım ve illa eksik çıkar ama benim yazdığım çizdiğim aldığıma göre bir eksiğim yok görünüyo, artık herşeyin çabucak modası geçtiği için insanlar şimdi 2 tane alayım ihtiyacım olduğunda alırım mantığında ilerliyo bazı şeyler için bu mantıklı bi hareket ama gerçekten zevkin tarzın değişmiyosa ve depolıcak yerin varsa şimdiden almakta fayda var çünkü o para birikmiyo ama o parayı bi yere bağladın mı o eşyayı alabiliyosun hepsini bir anda maddi manevi zorluyo çalışıyorum pandemi var herşeyi internetten söyledim hatta benimle dalga geçiyolar kocayı da internetten bulsaydın bari diyeböyle şeyleri takma kafana millete bakma sen kendine göre hareket et
aynen öyle , yakın zamanda nasip olursa çeyizleri yerleştiricez annem isyanda çok aldın diye ama yerleşince herşeyin tam olduğunu görücek ne eksik ne fazla kararında herşey benceBende alıp kenara koyanlardanım tabi bazı şeyleri. Çeyiz eşyasına vereceğiniz parayı biriktiremiyorsanız almanız mantıklı bence kullanacak olan sizsiniz sonuçta. Bazen bende almıyım diyorum ama günden güne bile her şeye zam geliyor zaten alıcam 5 vereceğime 3 veririm deyip alıyorum napıyım.
Bende 8 yıllık evliyim halada eksikler bitmez çok lükse hevesli biri degilm. Ama kahve içmeyi çok severim mesela evimde su bardağı takımından çok kahve takımı var. Sunum yapmayı severim. Her sene daha güzel şeyler çıkıyor insan heves ediyor. Ama mesela şu var sade bir yemek takımı ve rengi senin tercihin tabi yuvarlak tabakların modası hiç geçmez ben hepsini Kare aldım 2 sene kullandığım gibi soğudum tabi. Ama halada var kullanırım arada. Beyaz eşyalarımı aldım ama mağazada bıraktım çünkü biliyordum ki evime gectigim zaman hevesim değişebilir diye. Garantisi başlamadı. Sadece kodlarıyla aldım. Evime gectigim zaman tekrar çamaşır makinasıni değiştirdim TV yi beyaz almıştım onuda siyah olarak değiştirdim. Garanti eve geldiği zaman başlıyor zaten. Bizim tarafta beyaz eşya genelde hepsini a' dan Z 'ye kadar kız tarafı alır. Ben 3 sene kaynanamla yaşadım o yuzden hemen almadım takı kendi evimi alana kadar. Hemde sezonluk indirimleri oluyor bundan faydalanabilirsin. Sende şimdiden alıp kenarda bırakıp ileride değiştirebilirsin. Öyle çok söylenenlere kulak asma rabbim güzel günlerde kullanmani nasip etsin.Ben çeyize dair iğneden ipliğe herşeyimi aldım fazla fazla. Gerçekten abartısız herşeyi aldım. Mutfağa dair sunuma dair sofraya dair. En ayrıntısına kadar. Ama çevremde görüyorum 1 takım tencere bir iki takım bardak vs vs şeklinde evleniyorlar . Sonra ihtiyaç duyunca evliyken alıyorlar. Ben bazen düşünüyorum acaba yanlış mı yaptım bu kadar çok ayrıntıyı ben niye aldım. Bekarım bu arada. Yani bazen bu yüzden çok moralim bozuluyor keşke bu kadar detaylı almasaydım ne gerek vardı diyorum ben mi yanılıyorum ya bilmiyorum