How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ceyiz setleri mi parca parca almak mi?

rosa_re

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
2
1
88
Arkadaslar mayista dugunum var ama ceyiz isinden hic anlamiyorum. Hem zarif ve sade olsun hem uygun olsun istiyorum model bulamiyorum hemde acaba set seklinde mi alsam iyi yoksa free takilip parca parca mi alsam ???

Merhaba, oncelikle hayirli olsun mutluluklar dilerim. Bende cok anlamiyordum ve hala tam anlayamadigim noktalar var ama hepsini sitedeki yorumlari okuyarak olusturdum. Setler cazip geliyor fiyat acisindan ama her markanin one ciktigi bir urunu oluyor mesela karacanin tencerelerinden sikayetci olurlarken tabaklarini begenenler var. Ya da ceelikte korkmaz ,hisar diyenler. Bence once bir liste olustur ne alacagina karar verer kacar tane alacagina. Ondan sonra adim adim ilerle mesela celik tencere seti kacli olmali hiperler var o senin kullanimina uygun mu gibi daha sonra bunlari markalara gore arastir zaten 2 ya da 3 bilindik marka vardir celikte ona gore alirsin. Ya da yemek takimi mesela bazilari catal bicak hediye ediyor ... bunun gibi tek tek arastirip icine sineni firsatlardan kampanyalardan yararlanip almak daha iyi olur

Arkadaslar mayista dugunum var ama ceyiz isinden hic anlamiyorum. Hem zarif ve sade olsun hem uygun olsun istiyorum model bulamiyorum hemde acaba set seklinde mi alsam iyi yoksa free takilip parca parca mi alsam ???

cnm bu soruyu ben de önceden düşünmüştüm, ancak az çok bir karşılaştırma yapınca hemen hemen aynı paraya denk geldiğini gördüm. Bu nedenle öyle her şeyi bir arada sunan çeyiz setlerinden almadım.

ben de set almayanlardan olacağım çünkü çatal bıçak takımı modelini bir markadan, kahvaltı takımını başka bir markadan beğendim. Tencerelerimi ailem ben bebekken almış koymuş kenara vs..

bence parça parça al, zaten totalde aynı fiyata geliyor. özellikle çeliklerini iyi kalite tercih etmeye çalış, çatal kaşık, tencere falan gibi şeyler bir defa alınıyor. ilk evlendiğin zaman hiper setlerdeki pek çok şeyi kullanmaya ihtiyacın olmayacak, küçük boy tencerelerle başla, aileniz büyüdükçe ihtiyaca göre arttırırsın, hem o zamana yeni modeller de çıkar. (bunu yazan manyak da set yapmayıp 5 boy çelik tencere iki tane birden düdüklü tencere aldı bu arada:P)

ben set aldım önemli olan aldığının kalitesi ve kullanışlı olması ama set almanı öneririm daha uygun oluyolar bence çeyizde de tek tencereler yakınlarından da hediye gelir diye düşünüyorum

parça parça almalısın. hem iki türlü de aynı fiyata geliyor bir de çok hoşuna gitmeyen parçaları da alıyorsun sette diye. saçma yani.

Kesinlikle set mantikli degil bu celiskiyi bende cok yasadim ama en sonunda tek tek aldim guzel markalarin guzel indirimleri oluyor denk getirirsen ayni parayada denk gelir zarara ugramamis olursun... Setlerde herseyi begenemeyebiliyorsun 1 urunu degistirmek istesen fiyat farki konuyor ustune yine ayni hesap oluyor..

Back