Merhabalar . Foruma yeni üye oldum . Fikrinize ihtiyacım var . 3 yıllık bir ilişkim var önümüzdeki yaz sonu düğün düşünüyoruz . Fakat benim çeyize dair bir iğnem bile yok maalesef . Okulum yeni bitti şuan kendi mesleğimi icra edemiyorum . Geçici olarak bir işe girdim . Kendi alanımda bir iş bulana kadar burada devam etmeyi düşünüyorum . O sırada da çeyizimi tamamlarım diye düşünüyorum 1 yıl içinde . Benim sorum şu şimdi biliyorsunuz ki farkli magazalarin evlilik uzerine hazirlanmis cesitli kampanyalari var ceyiz setleri gibi . Bunlardan alip taksite baglanip öyle odeme yapmayi dusundum . Fakat bir yanimda tek tek al içine sinsin gerekmeyen seyleri alma diyor . Bi yandan da yetiştiremeyecegim diye bir kaygı sariyor insani . Ben beyaz esyami da kendim yapmayi dusunuyorum . O yuzden cok fazla teferruatli seyler almak istemiyorum acikcasi . Bu isler nasil olur ne nereden nasil alinir ? Indirimler nasil ne zamanlar olur merak ediyorum . Bu konu hakkinda aranizda bilgi sahibi olanlarin fikir paylasimlarini bekliyorum . Annem kaliteli oldugunu dusundugu icin herseyini karacadan almaya calis diyor fakat bugun biraz gezdim de ateş pahasi urunler var . Çok kararsizim . Sizce evlilik bi kez oluyor en iyisinden mi almali . Yoksa masrafa zora girmeye gerek yok butcemize uygun biseyler almak mi daha mantikli . Biraz uzum oldu :) yorumlarinizi bekliyorumm