çeyiz seti mantıklı mı?

daisy8889

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
682
671
Merhabalar kızlar, seneye yaza kadar düğün düşünüyoruz. Çok nişanlı kalmayı düşünmüyoruz o yüzden alelacele almaktansa beğendiğim şeyleri şimdiden alayım, hem borcunu öderim diyorum. Bu gün dükkanlara bakarken, cemil ipekçinin çeyiz seti diye bir şey önerdiler. İçinde masa, yatak örtüsü, nevresim, pike, battaniye takımları, bornoz, havlu, alez, yorgan yastık vardı. Sizce böyle bir set almak mı mantıklı, yoksa içindekileri ayrı ayrı almak mı ?

Çeyiz setleri her zaman tek ürünlere göre 150-200 tl kadar uygun düşer.

Ben Karacanın almıştım 1300 tl ye normal fiyatlarını hesaplayınca 1489 çıkmıştı.
Cemil İpekçiyi bilmiyorum tabi.
Sarev ve Taç'ın ürünleri kalitelidir.

Taç ve Karacaya baktım, Cemil ipekçinin seti daha kapsamlı, fiyatı daha uygun oluyor. Tek tek mi alsam ona karar veremiyorum, hangisi daha kullanışlı olur

Taç ve Karacaya baktım, Cemil ipekçinin seti daha kapsamlı, fiyatı daha uygun oluyor. Tek tek mi alsam ona karar veremiyorum, hangisi daha kullanışlı olur

Ben Cemil İpekçi'yi ilk defa sizden duyuyorum. Cahilliğime verin :oops: ama bu konuda bir şey diyemem.
Ancak ben Karaca'nın ürünlerinden memmunum. Siz bilirsiniz biraz daha araştırın bence

Biraz geç kalmış bir cevap, seti aldın mı almadın mı bilmiyorum. Aldıysan güle güle kullan. :)

Bence set almak hem mantıklı hem de mantıksız olabilir :) Tamamen senin tercihine göre...
Şöyle ki: FrKafka nın belirttiği gibi, bu tarz setler aynı ürünleri tek tek almana göre elbette daha uygun fiyatlıdır.
Ancak göz önünde bulundurman gereken noktalar:

1. Tek tek alsaydım setteki her parçayı almayı düşünür müydün? (örneğin halihazırda bornozun varsa tekrardan almazsın)
2. Tek tek alsaydım yine hepsini Cemil İpekçi marka alır mıydım? (örneğin sen bu sette en çok yatak örtüsü ve pikeyi beğendin, diğerleri senin için Cemil İpekçi olmasa da olur, bu durumda alezi, havluyu, battaniyeyi diğer markalardan tercih edip daha ucuza getirebilirsin)

İki sorunun da cevabı evet ise, set mantıklı, ama hayır ise, bir de farklı markaların ortalama fiyatlarına bak derim.

Teşekkür ederim canım aklım sette kaldı ama makul fiyatta şeyler alıp tek tek almayı tercih ettim. öyle de uyguna geliyor bir de

İyi yapmışsın. aldıklarını mutlu günlerde kullan inşallah :)
sorması ayıp, cemil ipekçi seti ne kadardı?

inşallah kcanım çok sağol. 1600dü canım. Hepsini cemil ipekçiden almak isteyen için çok uygun çünkü parçaları tek tek cemil ipekçiden alsan 3000i bulur. Masa örtülerine bayılıyorum ama tek başına 500-600 :KK43: cemil ipekçinin seti nette de var bakabilirsin.

:KK66:
Merhabalar kızlar, seneye yaza kadar düğün düşünüyoruz. Çok nişanlı kalmayı düşünmüyoruz o yüzden alelacele almaktansa beğendiğim şeyleri şimdiden alayım, hem borcunu öderim diyorum. Bu gün dükkanlara bakarken, cemil ipekçinin çeyiz seti diye bir şey önerdiler. İçinde masa, yatak örtüsü, nevresim, pike, battaniye takımları, bornoz, havlu, alez, yorgan yastık vardı. Sizce böyle bir set almak mı mantıklı, yoksa içindekileri ayrı ayrı almak mı ?

Bence set almak en mantkklısı. Ben tabak çanak için bernardo da set vardı geçen sene o zaman almıştım ve çok uygun bir fiyata gelmişti, duyan herkes çok uygunmuş keşke bizimde haberimiz olsaydı dediler. Cemil ipekçinin çeyiz setini aldım ben eminönünden gerçekten çok beğenerek içime sinerek aldım, öyle çok süslü püslü istemiyordum. Bunlar hem çok zarif hem de çok kaliteli :) tavsiye ederim canım. :KK66:

X